Super service. Vi har brugt Valizo mange gange efterhånden. Og vil fortsætte med det. Vi får en fantastisk service. Søde chauffører som kommer og henter bagage og levere boardingkort. De kommer altid... Mehr ansehen
Vores bagage blev afhentet præcist til den aftalte tid. Alt blev klaret i en arbejdsgang: bagageafhentning og check-in. Det gav en rolig og nem afgang dagen efter. Vi bruger Valizo fremover.
Oplever kun positive ting. God service både når man ringer til kundeservice og baggagen hentes. Alt er som det skal være. Vi har nu fået afhentet baggage tre gange på vores hjemme adresse.
Endnu engang benytter vi os af Valizo, har prøvet en gang før. Nem og overskuelig bestilling af kuffert afhentning, rar og kvalificeret betjening hele processen igennem. Løbende mail info og sms samt... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
HVEM ER VI En dansk virksomhed stiftet i 2016 med det formål at gøre det lettere at være rejsende. VORES SERVICE Vi tilbyder at afhente bagage hjemme hos dig og transporterer bagagen til lufthavnen. Vi udleverer boardingkort, transporterer og sikrer checkin af din bagageså du kan slippe for stress, kø, slæb og bare gå direkte til Gate, Vores Service Vi tilbyder at afhente bagage hjemme hos dig og transportere bagagen til lufthavnen - og retur igen selvfølgelig. Vores Vision Vi har sat os som mål, at vi vil hjælpe alle flyrejsende med at få en bedre start og slut på rejseoplevelsen – rejsen starter og slutter hjemme! Vores egne rejseoplevelser har ofte været præget af stress og jag i begyndelsen af rejsen, med kufferter, der skal slæbes, utålmodige børn, ventetid i kø – oplevelser som ikke er forenelig med den følelse af ro, glæde og forventning, der ellers skulle kendetegne rejsen. Det vil vi gerne ændre på, med vores check-in og bagageservice på hjemmeadressen.
Kastrup Tværvej 1 B, 2770, Kastrup, Dänemark
- Kontakt@valizo.eu
- www.valizo.eu
Bittet Kunden um Bewertungen
Afhentning kom til aftalte tid
Afhentning kom til aftalte tid, bagagen kom frem til destinationen og vi slap for at slæbe golfbags og kufferter og kunne gå direkte til fast track.
Rigtig god løsning.
Jeg har brugt Valizo et utal gange
Jeg har brugt Valizo et utal gange. De er altid effektive og fleksible - og meget søde, service-minded og venlige. Det er en helt genial service, og man undgår al balladen med baggagen i lufthavnen. Det er helt klart de få penge værd, det koster. Jeg har bestilt både i god tid og dårlig tid. De gør altid sit for at det kan lykkes. Jeg er stor fan
Som planlagt
Det er nemt og bekvemt - og fantastisk service
Det er nemt og bekvemt - og fantastisk service. Alt er ordnet på forhånd, så ferien begynder, når bagagen er hentet.
Vi bruger Valizo, når vi kan og giver de varmeste anbefalinger.
Har brugt dem mange gange.
Har brugt dem mange gange -og hver eneste gang har det fungeret 100%. Altid kommet indenfor det aftalte tidsinterval. Høflige og hjælpsomme og helt styr på papirarbejdet. Måske trænger deres bestillingsformular til en lille update -det er ikke helt entydigt hvordan man skal angive bagagen -men jeg fik hurtigt afklaret det via deres kundeservice
Super fin service
Super fin service
Søde og flinke
Det er bare nemt vil helt sikkert bruge dem i fremtiden
Dejlig nemt og super service når der er brug for det
Vi bruger altid Valizo når det er muligt, det er en nem start på rejsen, din bagage bliver hentet til aftalt tid og det eneste du skal gøre er at tage til lufthavnen og gå direkte til Security.
Og når så problemerne opstår og bagagen ikke er med flyet (kaos i Kastrup 10jan26) så er det dejligt med super fin service, telefonopkald på mobilen flere gange dagligt med status på situationen, lige indtil at vore bagage stod på hotellet 4 døgn efter ankomst
Så Mette - stor tak for alle samtalerne med god info om kuffert-kaos 10jan26
Det er bare let at få afhentet og…
Det er bare let at få afhentet og indchecket bagage hjemme eller på arbejdet. Ingen stess i lufthavnen….også tidsbesparende på afrejsedagen. Stor anbefaling herfra.
Afhentet til tiden
Afhentet til tiden. Høflig betjening. Nemt og bekvemt at kunne tage til lufthavnen uden at skulle booke ind, det er gjort.
Det er den bedste måde at starte ferien…
Det er den bedste måde at starte ferien på.
Ingen stress over kø i lufthavnen.
Dejligt at man bare kan gå direkte til sikkerheden kontrol
Gnidningsløst
Fanatisk oplevelse
Det var helt igennem en super oplevelse og det helt sikkert at jeg vil bruge jer igen.
Super service, der gør starten til en flyrejse mere end god. Får hentet bagagen og udleveret bordingcards aftenen før afgang om morgenen, så vi blot med vores håndbagage kan tag metroen til lufthavnen og gå direkte til flyet. Luksus til en fair pris.
Perfekt service i stort som småt
Altså altså altså
Altså altså altså. Hvad skulle jeg dog gøre uden Valizo.
Jeg har brugt dem efterhånden en del gange. Hver gang vi skal rejse undersøger vi om rejsebureau/flyselskab accepterer bagagehåndtering af Valizo!
Tak til Mette for helt uhørt god service og forståelsen, da jeg 24 timer før afhentning ville ændre afhentningsadresse.
Derudover stor tak til Rasmus for venligheden og service da du afhentede vores kuffert og skigrej.
Bruger altid valizo når det er muligt
Bruger altid valizo når det er muligt. Fungerer bare perfekt
Jeres ekstremt gode service.
Som altid en god service
Som altid en god service , venlig og hjælpsom.
Og dejligt at vide bagagen er leveret til check-in , får en sms med kvittering, det kan ikke være nemmere .
Det er tredje gang vi benytter Valixo , og har altid været godt tilfreds.
Fungerer super nemt
Fungerer super nemt. Alt bagagen blev afhentet på det aftalte tidspunkt og nåede frem som forventet.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.