Der er så mange klagepunkter, at man næsten ikke ved, hvor man skal begynde. Da vi ankom lugtede hele lejligheden kraftigt af kloak, da vi gjorde opmærksom på lugten fik vi at vide, at det va... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Det var väldigt svårt att hitta till boendet. Det ligger vid havet, men bakom järnvägen och på motsatt sida från stan/byn. Boendet är enkelt, radhus med mycket träd/skugga runt om. Pool men det so... Mehr ansehen
Kroatien har endnu ikke mistet sin uskyld, er nok efterhånden en af de sidste uspolerede perler man kan køre til i Europa. Rabac er en lille relativt isoleret by beliggende længst væk fra turismens... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Poststraße 33, 20354, Hamburg, Deutschland
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Har de sidste 4 år bestilt vores sommerferiebolig i Italien igennem Vacasol.
Alt har fungeret upåklageligt. Har vi haft spørgsmål til lejemålet, har vi lynhurtigt fået svar. Kan kun anbefale Vacasol..
Vacasol has the worst rental agency service I have experienced,. Vacasol forced us to reschedule, even after rental confirmation (Vacasol has overbooked); the house was dirty and horribly damaged, but Vacasol did not support and refuses to refund. Beware and look for the good agencies that are not misleading with old photos and misleading descriptions.
- Have had extensive contact with Vacasol Support (e.g. Laura, Nicole..), who did not help, nor resolve anything. Plus: they charged us too much credit card fees - also without refund, though we have complained

Antwort von Vacasol.dk
Vi ville til Toscana og hos Vacasol fandt vi rigtig mange ferieboliger i Toscana.
Kørte selv derned så vi havde bilen til at udforske området.
Kan varmt anbefales.
Bookede ferieboligen hos Vacasol. Alt foregik nemt og trygt. Ikke sidste gang jeg benytter dem
Vacasol er en god partner i leje af sommerhuse i Danmark. Betaling af leje og tilbagebetaling af depositum foregår nemt og yderst bekvemt. I bekræftelsesmail kan man allerede forberede tilbagebetaling af depositum. Husene er billige og ligger godt, der er noget for enhver smag.
Jeg har netop været en tur i Spanien, hvor min familie og jeg lejede en villa tæt ved Malaga. Feriebolig konceptet var nyt for os, og vi kan kun sige, at det fremover er vores foretrukne rejseform. Lækkert sted, lækkert hus, lækker pool. Alt spillede.
Og stor ros til Vacasol og deres kundeservice. De har været rigtigt gode til at holde os informeret om det hele, og svare på de spørgsmål vi havde.
Vi ses næste gang!! :)
Altid hjælpsomme, hvis man f.eks har særlige ønsker
Huset i Spanien var såmænd fint nok, udlejer ganske venlig og stedet rart og rent mv.
Blot passede beskrivelsen af huset ikke med virkeligheden. Siden har den lokale udlejer ændret beskrivelse og forklaring et par gange, og det fremgår ganske tydeligt af korrespondance.
Det kan man selvfølgelig ikke bruge til noget, når man er kommet hjem, men andre lejere kan undgå misvisende beskrivelser i forbindelse med netop dét hus.

Antwort von Vacasol.dk
Vi lejede et hus på Mallorca i april gennem Vacasol. Vi fik god information hele vejen igennem og vil bruge Vacasol næste gang vi vil bo i hus i udlandet.
Leilighet som svarte helt til forventningene. Akkurat som beskrevet. Beligenhet som får deg til å kjenne det italienske landsbylivet på pulsen. Ca 100 meter å gå til en liten butikk med ferske bakevarer,deilig skinke og ost , til frokosten hver morgen. kort vei til badestrender og restauranter. Ypperlig utgangspunkt for å bli kjent på denne delen av den italienske rivieraren. Kort vei til Monaco og Menton, koselig by i Frankrike. Rett ved grensen. Anbefaler å leie en bil.
Rigtig god ferie, lejligheden ligger perfekt - tæt på stranden.
Det er første gang vi har brugt Vacasol, men formentlig ikke sidste :-)
Med nogle få museklik var ferien bestilt og betalt, så en skøn ferielejlighed kunne stå klar så snart vi ankom til Lago di Garda.
Alt var som det skulle være !!
Godt udvalg af huse, og bestillingen forløber nemt og glat. Vi glædes os allerede til næste ferie.
Jeg har alltid vært meget fornøyd med de bestillingene jeg har gjort
Min familie og jeg bestilte i januar måned 2014 feriebolig i Italien til sommeren 2014. Vi bestilte i god tid, da det var vigtigt for os hvilken bolig vi fik samt vi er 5 i familien og gerne vil have god plads. For 2 uger siden bliver vi ringet op af Vacasol der fortæller, at de har lavet en dobbeltbooking og vores ferie er annuleret. Da jeg oplyste om at jeg jo både havde betalt samt fået bekræftet lejemålet tilbage i januar, om det så ikke var noget sent at melde tilbage, kom der blot en undskyldning fra dem. Jeg spurgte om hun kunne hjælpe med anden tilsvarende bolig. Vi fik tilbudt et par andre boliger med bla. plads til 3. De tilbudte boliger var ikke relavante samt lå ikke i samme by som vi ønskede. Jeg kontaktede dagen efter Vacosol og udtrykte min utilfredshed, men de kunne ikke gøre andet end give mig pengene tilbage. Jeg valgte at få pengene tilbage og fik en mail om at jeg havde valgt at annuller boligen og derfor fik tilbageholdt et gebyr. Så blev jeg vred. Jeg ringede igen til Vacasol og blev stillet om til deres Direktør Helle, hun oplyste mig at hun var øverst ansvarlige i DK. Helle oplyste så at det var udlejer i Italien som havde trukket boligen tilbage og der nu var en sag mellem udlejer og et lokal firma som Vacasol havde en aftale med og at hun intet kunne gøre da det var en sag mellem de to i Italien. Jeg oplyste at jeg jo havde en aftale med Vacasol og ikke et firma i Italien. Men hun kunne intet gøre. De har en politik for de kunder hvor det går godt og ikke der hvor det ikke gør, oplyste hun mig om. Så hun kunne vitterlig ikke hjælpe mig. Jeg oplyste at vi selv havde fundet en tilsvarende bolig, som var 5000 kr dyrere. Det kunne hun ikke hjælpe med, da jeg bad om en form for kompensation. Vi afsluttede samtalen hvor jeg nævnte at dette ikke var det sidste hun havde hørt. Jeg tjekkede da med facebook og straks var der 2 af mine venner som har været ude for præcis det samme. På trust pilot var der også nogle der havde oplevet uheldige situationer med Vacasol. Jeg skrev derfor en mail til Helle om, at jeg jo ikke var et enestående tilfælde som hun hævede. Jeg oplyste hende om at jeg ville kontakte trustpilot, BT, EB eller min advokat, da jeg ikke syntes det var i orden de behandler deres feriegæster på denne måde. Og kan man overhovedet være sikret sin feriebolig hos Vacasol? At leje sidst er altid dyrest plus de mindre gode boliger er tilbage. Da jeg "truede" med at gå videre kom der straks en mail om, at de lige havde fundet en egnet bolig til mig og at de nok skulle betale forskellen. De skulle blot tjekke om den var ledig. Igen var der i mailen en forklaring på at boligen var dobbeltbooket som først nævnt og ikke at udlejer havde trukket den. Jeg valgte at afstå, da jeg ingen tillid har til det firma og syntes det er ekstremt at det først er når jeg sætter hårdt ind de pludselig finder et muligt alternativt.

Antwort von Vacasol.dk
Det er nemt at søge og få overblik på Vacasol. Bestilling samt betaling fungerede helt uden nogen problemer. Fremsendelse af div. oplysninger om feriehuset skete i overensstemmelse med vores forventninger.
Selve ferieopholdet levede til fulde op til vores forventninger. Vacasol kan anbefales som din feriepartner, når du skal på ferie næste gang!
Ejeren boede på 1. sal og var meget venlig og imødekommen
Vacasol har et væld af tilbud på ferieboliger - hoteller, lejligheder og huse. Der er noget for enhver pengepung. Vi har nu lejet to gange gennem Vacasol, og hver gang har det bare "spillet maksimalt".
Vacasol kan bestemt anbefales - og det har vi også gjort til mange venner og familie.
Vi har benyttet Vacasol 2 gange i forbindelse med bestilling af sommerferie, og de har været meget professionelle.
Vi har haft specifikke ønsker til ankomst dato og område, og de er efterfølgende kommet med 3 lejligheder, der passede til vores krav.
Kan varmt anbefales.
nem og klar hjemmeside og super fin service
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.