Yderst professionel og behagelig rådgivning både ifm. bestilling af rejse og det videre forløb. Jeg har følt mig tryg og godt hjulpet hele vejen igennem og kan kun give USA Rejser og særligt Britt min... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Allerede ved opstarts samtalen lyttede Britt til vores ønsker og klarede i første hug at komme med et forslag der passede på en prik til vores ønsker/økonomi. Christian gav os et tip om at flyve til... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde selv valgt hvilke steder vi gerne ville se / bo inden vi kontaktede USA Rejser, men de anbefalede os at ændre to af stederne, bl.a. pga. at byerne var blevet hårdt ramt af orkan året før, og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
USA Rejser har siden 1979 sendt rejseglade dansker "Over There" og er ejet af Danmarks ældste rejsebureau Norsk Rejsebureau der blev stiftet i 1909. Vores rejseglade og erfarende rejsekonsulenter har besøgt 49 ud af de 50 stater og har derfor en meget bred ekspertviden når det kommer til at skræddersy kundernes drømmerejse til USA, Canada og Caribien. Nogle af vores mest populære destinationer er Florida, storbyerne på østkysten, Californien, Hawaii og De Vestindiske øer. USA Rejser kan sammensætte mange forskellige rejseprodukter som fx billige flybilletter, autocampere, krydstogter, entré billetter til de fleste attraktioner og meget mere. Vi mener selv at vi er det "originale" USA rejsebureau i Danmark og har den bredeste viden når det kommer til information om USA. Vi tilbyder 24/7 service, tryghed og glade rejseoplevelser. USA Rejser er medlem DRF og Rejsegarantifonden med nr. 3467
Vesterbrogade 69D, 1620, København V, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Var på “Det bedste af vesten” rundrejse i 3 uger arrangeret af USA rejser. Fra første kontakt havde vi fornemmelsen af at alt kunne lade sig gøre og hos USA Rejser ville de gøre hvad der skulle til for at vi fik præcis den tur vi gerne ville have.
Undervejs i de tre uger har tingene bare fungeret og alt været i orden. Varmeste anbefaling og der er ingen tvivl om at vores næste tur til USA også bliver via USA Rejser.

Antwort von USA Rejser
Lige kommet hjem fra et 18 dages "roadtrip" i det vestlige USA, som Nicolai fra USA Rejser havde sat sammen til os. Han havde ramt vores ønsker til hoteller og oplevelser "spot on", så det var en helt igennem fantastisk tur. Hvis(når) vi skal derover igen, vil vi helt sikkert bruge dem igen, til at arrangere rejsen :-)

Antwort von USA Rejser
Vi har været på en fantastisk sommerferie i USA, som vi havde planlagt sammen med Camilla. Alt fungerede perfekt fra start til slut. Fra vi starede turen i Salt Lake City til vi fløj hjem fra Los Angeles med bagagen fuld af indtryk og oplevelser. Dejlige hoteller som Camilla havde booket til os. Kan helt klart anbefale USA Rejser og det er ikke sidste gang vi vil bruge dem.
Jeg vil til enhver tid give USA Rejser min varmeste anbefaling. Vi havde den skønneste rejse, hvor alt var udførlig planlagt. Selv da vi på turen havde brug for at skifte hotel, var hjælpen der med det samme og vores rejse kunne fortsætte uden gener og bekymringer.
Tilmed til en rigtig god pris - vi kommer helt sikkert igen på næste rejse!
USA rejser er ikke bare et rejsebureau. Det er engagement.
Vi fik før rejsen en rigtig god snak med Nicolai. Han er en mand der ved hvad det drejer sig om og forstår at sætte sig ind i kundens behov og ønsker.
Super god sparring - kan kun anbefale dem.
Vi rejste med dem i 2012, igen i år og vil bestemt vælge dem fremover hvis turen går til USA.
Jeg ville ønske, at jeg kunne give dem 10 stjerner, eller mere.
Jeg har brugt USA rejser flere gange nu - og været på 5 forskellige destinationer i USA med deres hjælp.
Hver gang - hver eneste gang, uden undtagelse - har det været planlagt til perfektion.
Alt har levet op til både det lovede og til forventningerne, ikke mindst.
Jeg sværger til deres fantastiske medarbejder, Camilla Gertsen.
Hun er så dygtig og hjælpsom.
Og det har hun været fra første gang jeg mødte hende.
Hun husker mine ønsker (eller sippede krav, måske nærmere - hvilke selskaber jeg vil flyve med, hotelstandarder osv) og jeg behøver derfor ikke at tage derind mere.
En mail er nok.
Jeg er vild med USA og jeg er vild med USArejser!
Kan på det varmeste anbefale USA Rejser til rundtur i "det vilde vesten". Alle hoteller var booket og en lækker Mustang Convertible stod klar og så var det op til os selv at fylde dagene ud med alt det spændende der er at opleve. Super tilrettelagt i forhold til kørsel og seværdigheder, samt venlighed og fleksibiltet fra USA Rejser's side.
Jeg vil varmt anbefale USArejser. Vi er netop hjemvendt fra en dejlig tur i Florida og på Bahamas. Nicolai har været en fantastisk rådgiver hele vejen igennem, han har altid været til at komme i kontakt med, og han har været klar med gode råd. Camilla har ligeledes været rigtig sød og hjælpsom når Nicolai har haft fri.
Vi oplevede desværre dårligt vejr i Fort Myers, og med blot en mail til Nicolai, fik vi en masse gode råd til, hvad vi så kunne give os til.
De varmeste anbefalinger herfra.
Kan kun anbefale at få arrangeret en skræddersyet tur med USArejser. Vi har rejs med dem 5 gange nu og alt har kørt helt perfekt.

Antwort von USA Rejser
Super ferie til Canada - godt arrangeret af USA Rejser.
Vi er netop kommet hjem fra en familieferie til Canadas østkyst, som Nicolai ved USA Rejser havde arrangeret. Han brugte tid på at sætte sig ind i vores ønsker og ramte plet med både hoteller, aktiviteter og billeje. Prisen fra rejsen var absolut konkurrencedygtig. Tjekkede en anden rejsearrangør også. Det bliver ikke sidste gang, at USA Rejser sammensætter vores ferie. Stort tak for en dejlig ferie.

Antwort von USA Rejser
Jeg bestilte vores rejse til new york 5. Januar 16 til vores ferie i uge 42. Da jeg fik billetterne her midt i august viser det sig at vi har fået de argeste pladser bagerst i flyet. Derover sidder vi to og to lige bag hinanden,- ok nok hvis det ik lige var for placeringen i flyet. Men hjem sidder vi tre og 1 for sig selv. Det er ikke i orden når vi taler om rejser i disse prisklasser, direkte fly, og hele pakken købt ved usa-rejser. Jeg ringede både til sas og usarejser med det samme. Hos sas kunne man godt nok købe sig til bedre sæder men vigtigere for mig er det at vi sidder sammen. Dette lader sig ike gøre for de sæder er åbenbart booket/tilkøbt. Jeg spørger bare: burde man ikke kunne forvente bedre end det når man besttilte 10 måneder før??!!
Om ikke andet ville jeg godt have været tippet om fra sælger at det var en god ide at kalkulere med ekstra 1200kr hvis man vil sidde sammen, men det var der aldrig nogen der sagde noget om!
Min ferie starter allerede i flyet og jeg cil være sammen med min familie!
Håber ikke at resten af turen rummer flere af sådanne "overraskelser"

Antwort von USA Rejser
Vi er netop kommet hjem fra en 4 uger lang rejse i Usa & Caribien.
Rejsen var super professionelt arrangeret af Usa Rejser.
Det er 3. gang vi bruger dem og hver gang har været en stor succes.
Booking og rådgivning om rejsemål foregik let og hurtigt, og blev godt planlagt lige ud fra de behov, vi havde.
Det kan kun anbefales at bruge dem!!

Antwort von USA Rejser
Vi er netop kommet hjem fra 3 uger i Californien og Hawaii. Alt var perfekt planlagt af USA Rejser (Nicolai). Der var taget hensyn til vores specifikke ønsker om at kombinere badeferie og hiking. Der er ingen tvivl om, at vi aldrig ville have kunne planlægge det hele lige så godt selv eller opnå lige så gode priser. Det lille commuter airplane, som bragte os fra Maui til Big Island var en fantastisk oplevelse i sig selv. Den lille Artist Cottage var perfekt placeret tæt på Hawai'i Volcanoes National Park. Nicolai havde sørget for, at der var lagt god tid ind i planen til at køre mellem de enkelte destinationer.
Sidste år var vi på rundtur i Californien, Arizona, Utah og Nevada. Også her havde USA Rejser hjulpet os med at planlægge den perfekte ferie.
Jeg var fire uger med min familie i USA denne sommer og vi anvendte USA-rejser til nogle af de praktiske ting, såsom flybilletter, billeje, overnatning i NY og en enkelt i Atlanta. Resten stod vi selv for, men alt vores rejsekonsulent, Camilla, havde sørget for fungerede upåklageligt og det var til en helt fornuftig pris! Jeg vil varmt anbefale USA-rejser til andre - både til dem, der blot har brug for lidt praktisk hjælp, men også til dem som ønsker en fuldt planlagt og tilrettelagt tur :)

Antwort von USA Rejser
Jeg er lige kommet hjem fra 3 ugers ferie i Californien, hvor vi var rundt i de store byer og de mest seværdige steder som Grand Canyon, Death Valley og Yosimeti. Vi var 7 afsted, hvor vi kørte rundt i bil, og havde hoteller fra 1 til 4 dage de steder hvor vi gjorde holdt. Alt klappede som det skulle fra vi forlod Billund lufthavn, og til vi var hjemme igen 3 uger efter. USA Rejser havde arrangeret rejsen og booket alle hoteller, og kom med diverse anbefalinger under planlægninger, og efterfølgende var der ikke noget vi ville have gjort anderledes.
Er lige kommet hjem fra 30 dage i USA, planlagt og struktureret af USA Rejser. Vi har været i San Fransisco, Los Angles, Grand Canyon, Las Vegas, New York, Washington DC, Key West og Miami. Det var bare en super fantastisk tur, og alt virkede bare. Gode hoteller i de større byer. En hård tur med mange oplevelser, og heldigvis en super afslutning på South Beach i Miami med afslapning. Leje af biler, planlægning af fly, Limousine, specielle udflugter som hvalsafari, Alcatraz, helikoptertur i Grand Canyon. Alt klappede bare. Tak for hjælpen.
Vi er netop kommet hjem fra den fedeste ferie i USA! USA Rejser (Nicolaj) stod for hele planlægningen, vi havde kun opgivet vores ideer og et prisniveau, så ordnede han resten! Ikke bare fik vi en fejlfri ferie, men prisen var stadig konkurrencedygtig med hvad vi selv kunne have lavet det til! Og så klappede det hele bare! Perfekt - Tak!
USA Rejser er super gode til at tilrettelægge ens rejse: Til at finde gode og centralt belæggende hoteller. Prisen er rimelig og billigere i forhold til andre rejsearrangører vi har undersøgt. De er super gode til at guide/vejlede i alle mulige og umulige spørgsmål, man har til rejsen og endnu mere til alt andet, man kommer i tanke om efter man har købt rejsen og inden man drager afsted.
Kan varmt anbefales til rejser i USA.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.