Heb een zwart design projectiedoek besteld bij uplivinggoods! En deze werkt perfect met de meegeleverde afstandbediening! Het is erg makkelijk om hem op te hangen, dus je hebt er al heel snel p... Mehr ansehen
Mooi product!! het Upliving elektrisch projectorscherm 72 Inch functioneert echt goed, zelfs met tegenlicht vanaf de achterkant een zeer goede weergave!! En...snelle levering en goeie service!
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Makkelijk op te zetten.
Makkelijk op te zetten.
Goed beeld op het scherm.
Goed product voor goede prijs!
Artikel komt overeen met de omschrijving op de website. Snelle levering. We zijn er blij mee!
Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad…
Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een online winkel. Misleiding, leugens en de slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt. Ik vind alle bijzonder goede reviews van alle (onuitgenodigde) klanten die maar 1 trustpilotreview hebben dan ook erg merkwaardig. Zeker die met betrekking op de klantenservice én goede producten, maar goed.
1: Op de website staat een levertijd vermeld bij het artikel. Het zou dinsdag geleverd worden in mijn geval. Op dinsdag een mail ontvangen dat het woensdag zou komen. Op woensdag een mail dat het zaterdag zou komen. Op vrijdag stonden ze zonder enige berichtgeving voor de deur. Als je als bedrijf zegt niet met zekerheid te kunnen zeggen wanneer het geleverd wordt, zet dan ook geen datum bij het artikel die kort zit op de besteldatum. Dit is misleidend gezien dit een reden is om hier te bestellen ipv bij een partij die wél eerlijk is over de levertermijn.
2: Op de website staat 'gratis bezorging'. Indien je het projectiescherm zelf af komt halen krijg je 40,- euro korting. Wederom misleidend en gewoonweg een vals lokkertje. Vertel gewoon dat de bezorgkosten hiervoor 40,- zijn.
3: Retourkosten bedragen 40,- euro. Bij de voorwaarden staat dat het om transportkosten zou gaan. Als ik het zelf retour breng, wat mogelijk is na navraag gedaan te hebben, dan rekent hij de transportkosten alsnog. 'Voor de verzending heen' aldus de klantenservice. Nogal vreemd om meerdere redenen. Ten eerste geven ze aan dat de verzending namelijk gratis is. Ten tweede zouden de transportkosten terug dus niet in rekening gebracht worden als ik het zou laten komen ophalen? In later mailcontact blijkt dat het niet is om enkel de transportkosten te dekken. Dit strookt niet met het consumentenrecht.
4: Bij wijze van een actie krijg je een gratis product bij een bepaald bestelbedrag. Dit product is echter niet meegeleverd. Ik heb inmiddels 4 keer gevraagd of hij het wil nasturen maar hij negeert in eerste instantie deze vraag en inmiddels krijg ik geen enkele reactie terug op de vraag of hij het artikel nog wil opsturen. Misleiding en eigenlijk gewoon oplichting en bijzonder kinderachtig je klant te negeren.
5: Telefonisch niet te bereiken en op de voicemail geeft hij ook aan liever te mailen. Hij is echter ook niet capabel genoeg een e-mail in zijn geheel te beantwoorden. Zelfs bij de meest eenvoudige vraag zoals een formaat van een artikel (omdoos). Je blijft dus bezig tot het moment dat hij je helemaal geen antwoord meer geeft.
6: Tone of voice is amateuristisch en bot/onbeschoft met een tekst als dat ik hém wil uitknijpen. Dit na een simpel verzoek om een groter scherm aan te schaffen en die zelf op te halen en de ander mee retour te nemen i.v.m. zijn hoge verzend-/retourkosten.
De ervaring:
Ik had thuis opgemeten hoe groot ik het scherm wilde hebben. Eenmaal aangekomen, veel later dan aangegeven en zonder zijn 'actieproduct', oogde het veel kleiner dan in gedachte. Geen enkel probleem natuurlijk maar ik wilde wel even polsen of ik het zelf zou kunnen 'omruilen' tegen een grotere versie.
Gezien ik het zonde vind om 80,- euro aan verzend- en retourkosten te betalen had ik gevraagd het artikel zelf op te komen halen en de ander zelf mee retour te nemen. Dit kon wel maar meneer wilde wel de 40,- euro retourkosten. In zijn eerste mail geeft hij nog aan 'Deze kosten zijn nodig vanwege het formaat van het pakket'. Na aangegeven te hebben dat daar geen sprake van is als ik het zelf kom brengen zegt hij: 'Wij hebben al de verzendkosten heen betaald + we krijgen een tweedehands artikel'.
Lijkt er dus op dat meneer met zijn hoge retourkosten onder andere meer winst wil maken op eénzelfde artikel. Mooi en lekker verdienmodel ten koste van de klant. Je product kan prima nogmaals verkocht worden gezien het nog ongebruikt was en in precies dezelfde staat was als dat ik het kreeg én nog retourkosten waar je geen kosten aan gemaakt hebt. Desondanks is meneer van mening dat ik hem wil uitknijpen omdat ik het een vreemd verhaal vind en omdat dit tegen het consumentenrecht is met een online aankoop binnen 14 dagen. ‘Consumentenrecht in Nederland is de beste van de wereld’ stelt hij, alsof hij zich er dus niet aan hoeft te houden omdat hij het er zelf niet mee eens is.
Ik koop mijn grotere scherm ergens anders en wil hem herinneren aan een citaat op zijn eigen website die hij lijkt te zijn vergeten:
'Wij zijn heilig overtuigd van eerlijkheid tegenover onze klanten. Klanten die blij zijn komen immers terug en met die klanten bouw je een band op'
Ik raad iedereen af hier iets te kopen. Bij mij ging het om een simpel projectieschermpje. Maar het is geen fijne gedachte niets aan een klantenservice te hebben als je wel een duurder artikel koopt.
Makkelijk op te zetten en af te breken…
Makkelijk op te zetten en af te breken projectie scherm. Handig tasje erbij om hem mee te nemen.
Mooi strak scherm waardoor het een mooi en helder beeld geeft. Echt een aanrader!
Projectiescherm voor mijn beamer hier besteld. Opzetten is een fluitje van een cent, in hoogte verstelbaar en inclusief handige draagtas. Snel geleverd.
Top product!
Goede klantenservice en goede kwaliteit van producten!
Wij hebben een beamer scherm besteld
Wij hebben een beamer scherm besteld. Deze was snel winnen en de kwaliteit is echt super. Hij hangt buiten en ook dit kan prima en het scherm is nog steeds helder. De service is ook echt goed. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.
Mooi product!
En...snelle levering en goeie service!
Super fijn projectiescherm!
Heb een zwart design projectiedoek besteld bij uplivinggoods! En deze werkt perfect met de meegeleverde afstandbediening! Het is erg makkelijk om hem op te hangen, dus je hebt er al heel snel plezier van!
Wij hebben hem onder de veranda en is uitstekend om te gebruiken als bioscoop voor in de achtertuin!
Aangezien wij een lange afstand hadden op de tv vanuit het hoge zit gedeelte moest er wat groters komen!
Met dit scherm werkt het uitstekend!
Kortom een echte aanrader!
Mooi projectie scherm
Mooi strak scherm waardoor het een mooi en helder beeld geeft.
Fijne communicatie!
Zeker een positieve review
Snelle service en snel geleverd, handig te monteren en super kwaliteit.
Voor de prijs echt een prachtig scherm.
Een beamerscherm gekocht bij Uplivinggoods
Een beamerscherm gekocht bij Uplivinggoods. Snelle levering en product is van goede kwaliteit.
Prima bedrijf
Veel kennis en oprecht goede service
Ik zocht al een tijdje een doek/scherm voor mijn overkapping. Echter had ik flink wat vragen over waar ik dan naar moest kijken. De mensen hebben mij oprecht verbaasd over hun service en kennis. Dat was bijzonder prettig. Zelfs toen er een issue was met mijn bestelling hebben zij een perfect passende oplossing voorgesteld.
Werkt prima ziet er strak uit
Amazing projection screen
Amazing projection screen, great quality, fast delivery, amazing customer service, good price. Would definitely recommend to anyone :)
Via bol een beamer scherm besteld die…
Via bol een beamer scherm besteld die netjes en goed ingepakt binnen kwam. Hij hangt in onze overkapping en wij zijn er erg blij mee. Ook de communicatie met dit bedrijf is goed en netjes verlopen.
Electrisch projectiescherm
Wij bestelden via Bol een projectiescherm. 2 dagen later werd het netjes geleverd in een stevige verpakking. Het scherm was heel gemakkelijk te monteren op de muur en doordat het electrisch te bedienen is, hebben wij een echt cinema gevoel. Het beeld is heel zuiver . Wij hadden nog een vraag over het scherm en kregen binnen de 24 uur een antwoord. Kortweg perfecte service en heel klantvriendelijk.
Kristof Oosterlinck
Dit projectiescherm hangt inmiddels in…
Dit projectiescherm hangt inmiddels in onze tuinkamer en we zijn er super blij mee. Het scherm rolt stil uit en de beeldkwaliteit is top. Snelle levering, echt een aanrader!
Zeer sneller levering
Zeer sneller levering. Pakket is zeer discreet verpakt. Zeer tevreden over de levering en ook de kwaliteit van het product. Zou een bestelling hier zeker aanraden.
projectieschermen
Super kwalitatieve projectieschermen zodat je een eigen cinema in huis hebt.
Heel fijne klantenservice, gewoon herhaling vatbaar
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.