Unisportstore.se Bewertungen

2'978
TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag har köpt många fotbollskor hos er men dom har slitits ner normalt. Dessa skor användes 1 träning och då släppte lädret fram i tån. Jag är väldigt tacksam för att det inte blev en massa krångel m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Att inte godkänna en retur på ett par försmå fotbollskor som endast är provade och gått i inomhus för att de påstår att skorna inte är i nyskick är under all kritik. Att genomskinliga dubbar blivit ma... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Väldigt fair och enkel, produkten skulle jo uppenbarligen inte ha kollapsat som den gjorde så tidigt, så tacksam att Unisport och Marie hade förståelse för det och gjorde det enkelt för mig med en sna... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ville reklamera ett par fotbollskor som jag använde i 3 veckor ungefär. Sulan hade börjat lossna. Först avslogs reklamationen men efter ett till mejl så genomfördes den. Tack för hjälpen Mikkeline som... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fußballgeschäft
  2. Schuhgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

På Unisportstore.se zlatanerar vi fotboll dygnet runt. Det viktigaste för oss är att sprida glädje med hjälp av världens bästa verktyg, fotboll! Oavsett om du är på jakt efter fotbollströjor, fotbollsskor eller fotbollsutrustning vill vi göra allt vi kan för att hjälpa dig hitta det. Vår kundservice finns här för dig flera dagar i veckan och vårt motto är att lära ut allt vi kan om alla våra tusentals fotbollsprodukter.

Kontaktinformationen

(2'978)

1'095 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service snabb leverans ovh helt…

Bra service snabb leverans och helt enkelt perfekt. Så allting var bra

21. August 2026

Tack så mycket för din recension med 5 stjärnor!

Vi uppskattar verkligen din feedback - det betyder mycket för oss, eftersom vi bryr oss mer om din upplevelse än något annat.

Tack ännu en gång för att du handlade hos Unisport - vi är alltid redo vid sidlinjen nästa gång du behöver hjälp med din beställning. ⚽️🙌

Exemplariskt agerande hjälpdesk/support

Kontaktade hjälpdesken på grund av ett problem som uppkommit med ett par ganska nya fotbollsskor. VI fick snabb återkoppling av Lukas och det löstes väldigt smidigt och elegant. Tummen upp :)

19. August 2026

Tack Mikkeline för fantastiskt service👌

21. August 2026

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk och snabb service gällande…

Fantastisk och snabb service gällande reklamation av Storm som arbetar på kundtjänst. Mycket trevligt bemötande, ett gott föredöme för kundtjänst medarbetare som ofta får ta emot en hel del negationer.

Snabba leveranser

Snabba leveranser, bra produkter och medarbetare som Storm som hanterar reklamationer och frågor på bästa sätt. Här handlar jag med stort förtroende!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smidigt, bra bemötande och inget krångel

Smidigt, bra bemötande och inget krångel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Timothy hjälpte mig lösa problemet på…

Timothy hjälpte mig lösa problemet på ett väldigt trevligt sätt!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Reklamationen fotbollssko

Reklamationen gick igenom, ni tog problemet på allvar och återbetalade mina pengar. Bra service av Max som hjälpte mig.

Antwort von Unisportstore.se

Tack så mycket för din recension med 4 stjärnor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag reklamerade fotbollsskor som hade…

Jag reklamerade fotbollsskor som hade gått sönder efter 3 veckor och Timothy hjälpte mig och gav utmärkt service.

Bra och snabb leverans.

19. August 2026

Fast delivery

Fast delivery

FOTBOLL SKOR

Jag har precis tagit emot min beställning på fotbollsskor, men jag är tyvärr väldigt besviken på paketeringen. Skokartongen kom i ett extremt dåligt skick – den är helt skadad, förstörd och ser gammal ut.
När man köper nya produkter förväntar man sig att de levereras i ett helt och snyggt originalemballage. Att få hem varan i det här tillståndet förstörde verkligen hela köpupplevelsen och kändes oerhört tråkigt.
Eftersom kartongen är så pass skadad uppstår också frågan om skorna faktiskt är helt nya eller om det rör sig om ett tidigare returemballage/visningsexemplar.
Jag skulle vilja veta hur vi kan lösa detta. Kan ni erbjuda en ersättning, ett prisavdrag eller skicka en ny, oskadd kartong/produkt?
Bifogar bilder på paketeringen så att ni kan se hur det såg ut vid leverans.

13. August 2026

Antwort von Unisportstore.se

Tack för din utförliga recension. Vi beklagar verkligen att skokartongen kom fram i så dåligt skick och förstår att det påverkar helhetsintrycket av att få hem ett par nya fotbollsskor.

Vi förstår också att en kraftigt skadad kartong kan väcka frågor om produktens skick. Skorna ska självklart motsvara det du har beställt, och en skadad förpackning innebär inte i sig att produkten är använd eller ett visningsexemplar. Samtidigt beklagar vi att kartongen inte kom fram i det skick du hade förväntat dig.

Vi vill gärna titta närmare på bilderna och din beställning för att se vad som kan ha hänt under hanteringen och hur vi bäst kan hjälpa dig. Skicka gärna ditt ordernummer till oss, så kan vi undersöka ärendet närmare.

Super bra

Allting från beställningen till leveransen gick smidigt och senare när jag hade reklamation på produkten hanterades det på ett snabbt och korrekt sätt. Bra jobbat Unisport och tack för det snabba återkopplingen till Elise på kundtjänsten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Missing size guides and information

I order an youth size shirt for a boy that grew out of his kids size fotboll shirt but is was much tighter and did not fit. I was not allowed to return it because it had his name on it. Website is missing a size guide and information that youth sizes are slim fit. Customer service was not helpful at all.

Antwort von Unisportstore.se

Thank you for your detailed review. We’re sorry to hear that the shirt did not fit as expected and that you were disappointed with the information available on our website and with the help you received from customer service.

We understand your frustration, especially when moving from a kids’ size to a youth size and finding that the fit is significantly different. We also understand that it is particularly disappointing when the shirt has been personalised with a name and therefore cannot be returned in the same way as a standard item.

Your feedback about the size guide and the information regarding the fit of youth shirts is valuable. We want our product information to make it as easy as possible to choose the right size before ordering.

We would like to take a closer look at your case and the information that was available when you placed the order. Please send us your order number so we can review the details and see how we can help.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ingen rabatt

Med tanke på hur sjukt dyr tröjan var med badge och allt borde den inte varit exkluderad från rabatter. Dåligt!

17. August 2026

Antwort von Unisportstore.se

Tack för din recension. Vi förstår att det känns frustrerande när en tröja du upplever som väldigt dyr, särskilt med badge och andra tillval, inte omfattas av den rabatt du hade hoppats kunna använda.

Vi beklagar om villkoren för rabatten inte varit tydliga nog och förstår att det kan kännas extra tråkigt när du redan upplever priset som högt. Våra rabattkoder kan ha vissa undantag, men vi vill självklart att informationen om vad som gäller ska vara tydlig.

Om du skickar oss ordernumret och gärna vilken rabattkod det gällde kan vi titta närmare på ditt köp och se om vi kan hjälpa dig vidare.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt snabb leverans av…

Otroligt snabb leverans av beställningen och givetvis fina plagg. Kundservice var lika snabba på att återkomma med svar - mkt uppskattat! Tyvärr blev det retur p.g.a. att jag beställde fel storlek, men även returhanteringen var väldigt smidig. Tack från en 100% nöjd kund - återkommer gärna!

Fina fotbollsskor

Fina fotbollsskor till bra pris och snabb leverans.

16. August 2026

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Snabbt och professionell hantering

Även om den initiala bedömningen av mitt garantiärende var ett avslag, så gav de mig möjligheten att återkomma med ytterligare information. Dialogen fördes på ett mycket professionellt sätt, framför allt av min handläggare Hugo. Ärendet behandlades snabbt och utkomsten blev positiv för egen del.

14. August 2026

Antwort von Unisportstore.se

Tack så mycket för din recension med 4 stjärnor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bra service,Tack Hugo för snabb…

Bra service,Tack Hugo för snabb återkoppling och hjälp.

10. August 2026

Great service

Köpte ett par fotbollsskor (Adidas F50 Hyperfast Elite Laceless) i butik på sveavägen i Sthlm.
Skorna släppte i limningen på ovansidan efter 4 användningar. Skickade bilder och begärde reklamation och fick snabb hjälp av Elise på kundtjänst.

17. August 2026

Tack så mycket för din recension med 5 stjärnor!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr