Väldigt fair och enkel, produkten skulle jo uppenbarligen inte ha kollapsat som den gjorde så tidigt, så tacksam att Unisport och Marie hade förståelse för det och gjorde det enkelt för mig med en sna... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ville reklamera ett par fotbollskor som jag använde i 3 veckor ungefär. Sulan hade börjat lossna. Först avslogs reklamationen men efter ett till mejl så genomfördes den. Tack för hjälpen Mikkeline som... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Min grabb köpte ett par Nike fotbollsskor i det övre prissegmentet i Unisports fysiska butik i Stockholm i slutet av juli. Efter en kortare tids användning släppte sulan delvis i framkant från ovandel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Roboten som svarar första gången man skickar in gillar jag absolut inte så många människor som inte tänker på det som blir nekade. Men söker man upp själv information och mailar er så man får kontakt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
På Unisportstore.se zlatanerar vi fotboll dygnet runt. Det viktigaste för oss är att sprida glädje med hjälp av världens bästa verktyg, fotboll! Oavsett om du är på jakt efter fotbollströjor, fotbollsskor eller fotbollsutrustning vill vi göra allt vi kan för att hjälpa dig hitta det. Vår kundservice finns här för dig flera dagar i veckan och vårt motto är att lära ut allt vi kan om alla våra tusentals fotbollsprodukter.
Bådehavnsgade 38, 2450, Köpenhamn, Dänemark
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Antwort von Unisportstore.se
Hej, tack för snabbt svar och lösning Unisport.
Ett speciellt tack till Lukas som fick ta hand om vårt ärende.
Det är lätt och handla hos er.

Antwort von Unisportstore.se
Jag hade defekt/ fel på en fotboll jag hade beställt och Mikkeline på kundtjänst hjälpte mig med snabbt återkoppling och väldigt trevlig.
Super nöjd med hjäpen

Antwort von Unisportstore.se
Victor har varit mycket professionell i sin service och bemötande!

Antwort von Unisportstore.se
Är en trogen kund hos unisportstore, hittar alltid det jag behöver i fotbollsvärlden, mina skor jag köpte i maj höll tyvärr inte men Andrea hjälpte mig snabbt med en reklamation och jag fick pengarna tillbaks.
Tack! Ni är bäst.

Antwort von Unisportstore.se
Jätte enkel reklamation och jätte bra personal han jag hade heter Storm. Jätte enkelt att skriva med honom och trevlig person

Antwort von Unisportstore.se
Rekommenderas! Snabb leverans och mkt hjälpsam support när jag behövde hjälp!

Antwort von Unisportstore.se
You should have pics with the number and name on the shirt, i found it very expensive 300:- for not original name and number.

Antwort von Unisportstore.se
Snabba svar och hantering.
Supernöjd!

Antwort von Unisportstore.se
Snabb leverans, schyst bemötande av kunden. Jag rekommenderar det.

Antwort von Unisportstore.se
När ni packar dyra original matchtröjor som ni köper från er, då kan ni lägga i alla fall en separat påse. Det ni gjorde med att bara lägga tröja i en påse utan skydd är bara tur att den inte hände något. Aldrig mer från er, bättre köpa direkt från adidas eller match sida.

Antwort von Unisportstore.se
Tydlig information, bra service och snabb leverans även med personligt tryck.
Vi är väldigt nöjda och köper alla fotbollsskor här.

Antwort von Unisportstore.se
Lukas hjälpte mig hantera min reklamation supersmidigt och schysst!

Antwort von Unisportstore.se
Jag reklamerade en produkt och fick både snabb respons och hjälp med ersättning. Irene som hjälpte mig uppvisade god proffesionell service. Kommer fortsatt handla mina matchtröjor hos Unisport trots att jag fick ett sämre exemplar just denna gång.

Antwort von Unisportstore.se
The traningspants had e hole on the bottom!

Antwort von Unisportstore.se
Enkel hemsida att filtrera på så man lätt hittar. Bra priser snabb leverans

Antwort von Unisportstore.se
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.