Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Unikke hjem har fået et meget smukt og inspirerende showroom i Silkeborg, hvor deres varesortiment virkelig kommer til sin ret. Køber du på hjemmesiden er leveringen både hurtig og yderst forsvarlig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi bestilte 4 rammer - ved en fejl modtog vi kun 3 stk. Efter virkelig serviceminded telefonsamtale med Sidsel, tog hun hurtigt aktion og vi modtog nogle dage senere den sidste ramme. Nu glæder vi o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det har været en god oplevelse hele vejen 😉Super fine ting og hurtig levering😉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte 2 store egetræsrammer i glas. På hjemmesiden stod der kunne være 5-6 dages leveringstid. På 6 dagen skriver Sidsel fra Unikkehjem, at der desværre var sket nogle forsinkelser - og da de så en... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Vom Unternehmen geschrieben

Hos UNIKKE HJEM har vi en stor passion for unik og personlig indretning, i tidsløst design – håndplukket fra mindre designere, up-coming og større brands. Vores fokus er på de naturlige materialer, holdbarhed og bæredygtighed.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejligt at kunne vælge indpakning og…

Dejligt at kunne vælge indpakning, og god personlig service

10. März 2026

Kære Emma,
1000 tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🤍

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hejsa

Hejsa, beklager de kun to stjerner, men dels husker jeg ikke hvad jeg har købt hos jer, dels er jeg TRÆT af virksomheder, som spammer mig med " Husk at anmelde os på Trustpilot ", så det ermit svar på jeres opfordring!
Ps: svar Til Unikke hjem: I får en ekstra stjerne for jeres svar, og det okay produkt jeg købte 😉.., min dag er helt okay, og i lige måde. Min anke er et resultat af gentagne opfordringer til at anmelde, det er bare for meget. Indrømmer at jeg selv bruger Trustpilot, før jeg bestiller hos firmaer jeg ikke er sikker på.

2. März 2026

Kære Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse – og også for din ærlighed, det sætter vi faktisk stor pris på.

Vi forstår godt, at det kan føles som spam, når man modtager opfordringer til at anmelde. Det er bestemt ikke vores intention at være forstyrrende.

Grunden til, at vi sender disse mails, er, at det i dag – med mange falske webshops og usikkerhed omkring onlinekøb – er vigtigere end nogensinde før for os at opbygge troværdighed og tryghed gennem ægte kundeanmeldelser.

Vi ønsker at give nye kunder ro i maven, når de handler hos os – og her betyder anmeldelser utrolig meget.

Når det er sagt, tager vi selvfølgelig din feedback til os og vil være opmærksomme på ikke at overkommunikere.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det hjælper os med at blive bedre.

Håber du trods alt, får en god dag :)

Intet at klage over.
Personlig og hurtig betjening

19. Februar 2026

Kære Lasse,
1000 tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os 🤍

Hej Anne

Hej Anne
Jeg kender dig jo ikke,men du var utrolig
flink til at hjælpe mig,tak for det.
Jeg vil henvende mig igen.
Hilsen
Karen

8. Januar 2026

Hej Karen,
Mange tak for din søde besked. Vi hjælper dig hjertens gerne en anden god gang.
Kh Anne & Sidsel - Unikke Hjem

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Lang leveringstid ifht

Lang leveringstid ifht. det oplyste. Har endnu ikke modtaget pakken.
Beklager jeg havde taget fejl af datoerne.

6. Januar 2026

Hej Lisa,
Er rigtig ked af din anmeldelse.
Du har d. 2/1-26 bestilt en plakat, hvor leveringstiden er angivet til 5-8 hverdage. Dette står både på vores produktside og ordrebekræftelse.
Vi har i dag svaret på en mail, modtaget i weekenden, at din ordre afsendes i dag, mandag d. 12/1-26. Indenfor de 5-8 hverdage.

Mvh Sidsel - Unikke Hjem

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr