Boligforeningen Ungdomsbo Bewertungen 20

TrustScore 2.5 von 5

2.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun gode ting at sige om Esebolig (det som førhen hed Ungdomsbo). Jeg har altid fået den hjælp jeg havde brug for og altid følt mig tryg. Studieboligen jeg lejede var helt utrolig bill... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hej kære bosted, jeg kommer hermed med en lille sur mine. Jeg har i julen været boende i jeres kollektiv og blev meget chokerede da jeg opdagede den gode mad i serverede. Tusind mange tak! God vind... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De forsøger at mose så mange penge ud af deres beboere som overhovedet muligt. 'vi udlejer lejligheden, igen inden for 14 dage." Men flytteopgørlse er først færdig efter mere end en måned. Oven i de... Mehr ansehen

2.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

🌟🌟🌟🌟🌟

Jeg har kun gode ting at sige om Esebolig (det som førhen hed Ungdomsbo).
Jeg har altid fået den hjælp jeg havde brug for og altid følt mig tryg.
Studieboligen jeg lejede var helt utrolig billig, beliggenheden var helt fantastisk og jeg var rigtig glad for at der i samme område boede familier og ældre.
Når jeg har ringet ind har der været hurtigt svar, hurtig ekspedition og et rart menneske i den anden ende.

Hilsner, 🌟🌟🌟🌟🌟 og masser af god energi fra Frida

9. März 2026

Til Esebolig/Ungdomsbo,

Til Esebolig/Ungdomsbo,

Jeg skriver for at indgive en formel klage over mit forløb som lejer i en af jeres studieboliger gennem cirka halvandet år samt den nuværende situation i forbindelse med min fraflytning.

Når jeg har kontaktet jer telefonisk, har jeg flere gange oplevet en flabet og nedladende tone, hvilket har været både ydmygende og uprofessionelt. Det har gjort det svært at få hjælp eller blot få svar på almindelige spørgsmål omkring min bolig.

Nu hvor jeg er fraflyttet, har jeg haft store problemer med at få kontakt vedrørende aflevering af nøgler og fraflytningstjek. Jeres åbningstider er uklare og meget begrænsede — nogle uger kun én dag — og i dag stod jeg foran jeres kontor på en almindelig hverdag torsdag før kl. 14 uden at der var personale til stede. Det er helt uacceptabelt og efterlader lejere uden nogen mulighed for hjælp.

Gennem hele min bopælsperiode har jeg gentagne gange kontaktet jer for at få hjælp til en defekt emhætte, som aldrig er blevet repareret trods adskillige henvendelser. Derudover har elevatoren aldrig været rengjort eller vedligeholdt i hele perioden, og vinduerne er heller aldrig blevet pudset udvendigt.

Desuden opsagde jeg min bolig for noget tid siden, hvorefter min vaskebrik ca. to dage senere pludselig holdt op med at virke, selvom jeg endnu ikke var fraflyttet. Det betød, at jeg ikke kunne vaske mit tøj i to uger, hvilket var ekstremt frustrerende. Jeg kunne stort set ikke komme i kontakt med nogen, og når jeg ringede ind, var personalet meget ubehjælpeligt. Jeg blev lovet, at jeg ville blive ringet op, men ventede i cirka halvanden time uden at modtage noget opkald, hvorefter jeg til sidst opgav.

Det samlede bomiljø og serviceniveau har derfor været både uhygiejnisk og uacceptabelt.

Samlet set er jeg ekstremt skuffet over både serviceniveau, vedligeholdelse og den manglende tilgængelighed, og jeg vil på ingen måde kunne anbefale jeres boligforening til andre.

Jeg forventer snarligt svar på:

Hvornår og hvordan jeg kan aflevere mine nøgler

Hvornår mit fraflytningstjek finder sted

Hvordan I vil forholde jer til ovenstående klage

Freja

12. Februar 2026

maria sød dame

maria sød dame, men forstår åbenbart ikke, at jeg som ungdomsbos beboer, kan faktisk som jeres hjemmeside siger, kan som ungdomsbos beboer. faktisk kan bruge det, og hvis jeg ikke kan , hvorfor siger jeres hjemmeside , at jeg godt kan bruge ungdomsbos faciliteter, at det er på thulevej er vel underordnet?. jeg er en af ungdomsbos lejere og i følge jeres egen hjemme side, kan jeg altså godt. og undskyld Maria, at jeg kaldte dig søde, men din regel er altså ikke hvad der bliver sagt på hjemme siden. (19-20 år) Beboer i ungdomsbo kan bruge , ungdomsbos faciliteter. og kort bemærkning, når Maria ikke kan finde på skrift den såkaldte regel hun nævnte??. og hjemme siden siger efter flere chats at jeg godt kan gå ud og bruge ungdomsbos trænings lokale.(kondi rum) skulle bare kontakte administrationen.. og få en kort kode eller nøgle. så jeg vil be jer om eller Maria ikke at sige jeg ikke kan, uden grund eller ikke komme med de regler/jeres paragraffer, og bare prøver at lukke munden på mig. uden egentlig at forsyå mig. jeg snakkede med jer/IA computer ting tidligere, og den sagde 2 gANGE TIL MIG AT JEG KUNNE. ..
Så mit spørgsmål, er vel bare hvordan kan jeg komme ind der ude(søger derude også)i kondi rummet som ingen bruger. ? på nettet blev jeg bl.a af jeres hjemme side og lars (anden afd) henvist til administrationen.. Så er det ikke passende at sige dit og dat efter de gamle /tidligere regler evt. uden at være OPDATERET på nye regler. eller i har en kæmpe stor fejl på internetternet. hvis jeg som ungdomsbos (søgende på thulevej) medlem, og beboer,(19-20 år) ikke kan gå derud, i det tomme lokale, og træne i jeres faciliteter(kondi rum). / vores ungdomsbos fælles rum. Det eneste jeg ville var bare at høre hvor jeg kunne få en nøgle. og ikke høre nej. når det ikke står sådan nogle steder og jeres hjemme side og AI siger kontakt administrationen for en nøgle der till???
Så ville bare høre hvor jeg skal henvende mig, for at få tilgang til stedet?. Maria ville hverken give, hvor jeg skulle ringe hen eller kunne kontakte i givet fald, nej det var nej uden det nye reglementet, for ungdomsbos beboer og lokal området. med største respekt overfor Maria, du vil ikke kaldes søde, og jeg vil ikke kaldes over ende, når jeg har både ret i hvad jeg siger/sagde, gå selv på nettet og spørg jeres fine AI. mangler bare en nøgle til jeres ubrugte kondi rum.. mvh
Sonny Iversen.

3. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

They charge crazy prices to move out

They charge crazy prices to move out. They love to overcharge international students (which is most of the students in Esbjerg), cost several thousand Kroner just to move down the street, and they forced me to move in the first place.

13. März 2025

Professionalisme

Det ligger 2 år tilbage og er først kommet mig over et voldsomt forløb nogenlunde nu her.

Udlejers repræsentant som er driftskoordinator konstaterer ved et syn i lejemålet at radiatoren er kold og begynder at belærer mig om brug af varme.

…. Alle vinduer stod åben herunder også terassedøren, i situationen- så der er jo nok en god grund til radiatoren har været slukket.

Det gør han på baggrund af den tekniske chefs vurdering af hvad fugt på vinduer er - den tekniske chef har ikke været direkte vidende om hvad der har været, men har besluttet at jeg er inkompetent til at anvende en radiator

- og at han og hans nærmeste medarbejders største mission i deres arbejde er at belærer mig om dette ( ud af en administration på 4000 - 6000 lejemål eller hvor meget det er)

Jeg har været meget i bad pga. af stress og galdestensanfald. Hvilket jeg kunne have oplyst vedkommende om hvis han havde holdt hans mund og spurgt, fremfor at true og lokke mig med alt muligt mellem himmel og jord og bruge meget fine boligfaglige termer, retslige termer jeg ikke har været vidende om hvad betyder. Generelt uigennemskuelig “fint” sprog
Jeg er egentlig lidt i tvivl om, om de faktisk selv forstår dét.

Det er lidt ligesom Putins “Special Military Operation”. Det tror jeg giver mening for de fleste.

Sådan følger den generelle kommunikation og “samarbejde” med udlejers repræsentanter.

De bruger meget fint sprog, retslige termer og boligfaglige termer som almen mand ikke forstår, men det er jo nok for at -fremstå- professionelle.

De har også fået halvstuderede røverkurser i ledelse eller har læst på nettet at dygtige ledere siger “vi” meget
Her er det bare tydeligt at det er mekanisk og iscenesat brug.

Hvis I søger bolig her så hav en lejeorganisation med advokat bistand til rådighed.

Det er ligesom at have med en ubehagelig fulderik der ikke vil gå hjem, at gøre.

7. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I 2020 gik der næsten 4 måneder med…

I 2020 gik der næsten 4 måneder med utæt vandhane i køkkenet. De nægtede at komme og lave den pga corona, selvom jeg tilbød at blive i stuen imens. Bordet er rådnet og komfuret virker ikke efter de næsten 4 måneder hvor alt sejlede i vand. Viceværten har lavet samme problem ca en gang årligt plus 5 gange,og tadaa ca et år senere var samme galt igen igen 😡Har boet i samme lejlighed siden 2001 og kan næsten ikke vente med at flytte fra det rådne byggeri. De kommer til at slæbe mig i boligretten når de kommer med deres sindssyge fraflytnings beløb 😡
Desuden skal man nærmest være it ekspert for at få kontakt til deres såkaldte "kundeservice", hvilket jeg ikke er🤬
Hold jer langt væk fra Ungdomsbo hvis i ikke vil flåes levende ved fraflytning!

28. November 2024

Vor indflytning!

Vi flyttede ind i en meget velholdt og nyistandsat bolig.
De specielle ønsker vi havde, blev imødekommet med smil og venlighed.
Dejlig modtagelse!

1. Dezember 2023

Pas på

Pas på, de snyder folk med penge, udnytter og manipulerer også. De kalder sig selv retfærdige mennesker

3. Januar 2024

Esbjerg

Esbjerg
Nyder at bo her. Og henvendelser til boligforeningen er altid blevet besvaret pænt og hurtigt udført.
Tak til dem

22. März 2023
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Hej kære bosted

K.H. Solraulf mohhamed

22. Dezember 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Simpelthen for dårligt at man skal…

Simpelthen for dårligt at man skal vente i 3 måneder på et nyt køleskab (som stadig ikke er udskiftet d.d) nu stå min far og har skulle smide mad ud så længe fordi det ikke kan opbevares køligt simpelthen for ringe

3. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De forsøger at mose så mange penge ud…

Oven i det vil jeg fraråde at gøre rent ved fraflytning overhovedet. Jeg brugte 9 timer på at gøre rent, men var tilsyneladende (ifølge boliginspektøren) overhovedet ikke rent. Det koster tilsyneladende 4000,- at rengøre 73kvm som var gjort rent. Forbandet svineri. Det havde gjort ingen forskel, om jeg så bare taget mine ting og smuttet.

3. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

HOLD JER VÆK FRA Ungdomsbo.

HOLD JER VÆK FRA Ungdomsbo.!
boligforeningen er de største sviner ved angår deres boliger.!
Husk at melde jer ind i L.O. og sørg for, at i ikke blive tagget ved næsen!
De snyder og springer over hvor gader er lavest.
PAS PÅ!

9. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Endnu en gang en dårlig oplevelse med…

Endnu en gang en dårlig oplevelse med Ungdomsbo.
Første gang da vi boede på Stengårdsvej tæt lav, da vi ved fraflytning får at vide, at vi skal fjerne et højbed, som tidligere lejer havde lavet og var blevet efter fraflytningstilsyn, malingen, vi havde brugt ved indflytning og blevet godkendt, var pludselig ikke i orden og en fejl ved gulvet i stuen, som vi havde fået at vide, vi ikke ville blive opkrævet for, stod på regningen, da vi fraflyttede. En regning vi ikke lige at betale indenfor en måned og uden en eneste rykker, kom vi i rki.
Nu har jeg så gjort den fejl at flytte tilbage til UB, har fået et stort hvepsebo lige ved min havelåge og jeg tåler ikke hvepsebo, men kan først komme i kontakt med viceværten i morgen tidligt 🤬🤬 fik at vide det ikke er akut
Har tidligere boet i Ribe Boligforening, hvor viceværten var til stede alle hverdage 8-16.
Kan ikke komme væk hurtig nok

12. Juli 2021

Påmindelse.

Påmindelse.
Jeg har fået en Påmindelse om at hækken skal holdes ren for ukrudt. Men jeg har en revne i væggen og vindueskarmen der er rådden og en stikkontakt i samme område og det er 2 måneder det blev påmindet og slet ikke engang kigget på det endnu. Ovenikøbet laver viceværterne ikke noget selv de har folk til det.

2. Juli 2020
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Manglende tilbage betaling og dårlig service

vi hade lejet et rækkehus på Thulevej i Esbjerg. men vi var så uheldige at nabo rækkehuset til vores ned brændte sidste år i august måned. Vi fik SSG til at regnegøre efter brandmænd og røg. og bliv da smidt tilbage i lejligheden. vi kunne hurtig mærke der var noget galt og målte da fugtigheden som var lagt over det normale. efter et par dage begyndte der er gro skimmel på væggen ind til det nedbrændte hus. vi bøvlede rundt i næsten 14 dage før vi bliv flyttet ud af lejligheden. SSG satte nu en affugter op og rensede væggen ned for maling. efter næsten 3 månder i sommerhus flyttet vi i eget hus vi hade køb. Da vi oplyste ungdomsbo vi ikke var indtrasseret i at flytte tilbage til lejligheden bliv de ikke længere til at samarbejde med. vi skulle hive pengene ud af dem som de skylder os og i dag et år efter skylder de os stadig for godt 3 måneders strøm for affugteren i lejligheden. har ringet til dem op til flere gange og vær gang kommer samme svar det kigger vi lige på næste uge. er enorm ked af den service og behandlig der var under forløbet med midlertidig bolig osv. ungsomdbo virkedes som om de var lige glade med deres lejlighed som en gang var vores hjem ikke længere var beboelig. vi var total uforskyldt i dette og har mistet penge på det!!

19. August 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr