Undarmaa Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid blød, varm og superlækker kvalitet, der holder. Har været kunde i ca. 4 år, og købt både yak, cashmere og kameluld. Fin information på hjemmesiden om hvert produkt, garnets kvaliteter, oprin... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition. Fantastisk service. Jeg måtte returnere varen, da farven ikke var helt som jeg havde håbet på. Ingen sure miner - kun behagelig og hurtig respons. Pengene var retur så hurtigt det... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejligt blødt materiale, dejligt yakuldhalstørklæde og gode håndledsvarmere jeg har købt, men cashmerebukserne er ikke så gode som dem jeg købte for 4 årsiden, desværre. De er vævet/strikket med en sl... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Undarmaa.com sælger halstørklæder, strømper og plaider m.m. i mongolsk cashmere / kashmir, yak og kameluld. Vi importerer direkte og har en tæt dialog med producenterne i Mongoliet om kvalitet og miljø.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

49 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg er glad for mine sokker

Jeg er glad for mine sokker, men de nulrer helt umuligt, og er ikke særligt holdbare, de er jo ikke helt billige…….

4. Dezember 2025

Antwort von Undarmaa

Hej Birgitte, mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er glad for sokkerne.

Samtidig forstår vi godt din oplevelse med fnulder og slid. Sokker i garn af 100% cashmere, yak- og kameluld er meget bløde naturmaterialer og derfor ikke lige så slidstærke som f.eks. sokker i fåreuld eller sokker, hvor ulden er blandet med kunstfibre. Især ved brug i sko vil der med tiden opstå både fnulder og slid.

Fnulder kan som regel nemt fjernes med fingrene eller en uldkam, og det er en fordel at gøre det løbende, når det begynder at vise sig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vh
Undarmaa

Super god service

Super god service, fin behandling, og hurtig forsendelse. Samtidig er det en lækker kvalitet
Bente Barrit

12. November 2025

Antwort von Undarmaa

Mange tak, Bente – det var en fornøjelse at sende din bestilling af sted. Vh Undarmaa

Lækreste Cashmere kvalitet

Lækreste Cashmere kvalitet. Perfekt pasform og hurtig levering

29. Oktober 2025

Antwort von Undarmaa

Mange tak for din anmeldelse, Jytte – vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse. Vh Undarmaa

Stilfuld showroom

Stilfuld showroom med mulighed for at mærke og prøve tøjet. Man bliver dejlig fristet af de lækre fine cashmere produkter. Tøjet føles helt fantastisk blødt. Det bedste halstørklæde jeg nogensinde har haft er fra Undarmaa.

1. November 2025

Antwort von Undarmaa

Hej Ida, mange tak for din søde anmeldelse – og for besøget i showroomet. Vi ses forhåbentlig snart igen ❤️
Vh Undarmaa

Topkvalitet

Jeg er utrolig glad for mine køb fra Undarmaa Cashmere. Kvaliteten på cashmere er virkelig høj blødt, luksuriøst og holder formen flot. Derudover er servicen helt i top, og Undra er så sød og hjælpsom. Jeg kan varmt anbefale Undarmaa Cashmere til alle, der sætter pris på kvalitet og god kundeservice.
Aisha

13. Oktober 2025

Antwort von Undarmaa

Mange tak, Aisha, for dine søde ord – hvor er det dejligt at læse. Vi sætter stor pris på din støtte til Undarmaa.
Vh
Undarmaa

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækkert og kvalitet i top

Professionel vejledning og fremvisning af fantastiske produkter.

4. November 2025

Antwort von Undarmaa

Mange tak for din fine anmeldelse – det er vi rigtig glade for.
Du er altid hjertelig velkommen forbi showroomet igen.
Vh Undarmaa

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr