Jeg bestilte et dyrt sæt strikkepinde d. 22/4. Modtog en mail om at ordren var modtaget, og så hører jeg ikke mere. D. 26/4 rykker jeg for hvornår min ordre bliver sendt, da jeg skal bruge sættet til... Mehr ansehen
Fik ikke alle de bestilte varer, men de trak fuld pris. Gjorde indsigelse mod dette, men fik intet svar. Købte udskiftelige strikkepinde og wirerer hertil, men der var intet værktøj med til at stram... Mehr ansehen
Super lækker butik med gode garn produkter. Har købt garn tre gange derinde og hver gang oplever jeg mangelfuld service. Medarbejderne virker stresset og jeg har næsten skulle undskylde for at spørge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
SÅ god service!! Jeg har bestilt pindespidser og wires af flere omgange, og har kun oplevet hurtig og god betjening! En af gangene var den ene wire ikke hjemme, og en af de søde medarbejdere tog den... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Uldstedet er kvalitet. Vi har garn og design fra kendte mærker; Hanne Falkenberg, Annette Danielsen, Gepard Garn mfl.
Gammel Jernbanevej 7, 2800, Kongens Lyngby, Dänemark
- www.uldstedet.dk
Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Elendig kundeservice
Jeg bestilte en nøgle garn og to pinde i slutningen af december. Et par dage efter modtog jeg en mail om, at der var længere leveringstid på pindene, så jeg kunne vælge mellem at hente garnet med det samme eller vente til hele ordren var i hus. Jeg skrev tilbage, at jeg gerne ville hente ordren af flere omgange, men fik intet svar. Jeg ringede derfor til Uldstedet og fik at vide, at garnet var hjemme og at jeg kunne hente, så det gjorde jeg med forventning om, at jeg selvfølgelig får besked når pindene er hjemme.
For en uge siden (1 måned efter bestilling) skriver jeg til Uldstedet igen for at høre, hvor pindene bliver af - fortsat intet svar. Jeg ringer derfor og får at vide, at de kun kan se en bestilling på garn, og den har jeg jo hentet. Jeg prøver at forklare, at jeg sidder og kigger på min ordre bekræftelse, hvor der står, at jeg har bestilt garn OG pinde, men får at vide at det kan ikke passe. Jeg forklarer derefter, at jeg har fået en henvendelse om at pindene var forsinket, men at jeg kunne hente garn, så det har jeg gjort. Som svar får jeg at vide, at pindene er blevet fjernet fra ordren, da jeg hentede garnet, og at jeg er blevet oplyst om, at jeg skulle lave en ny ordre på pindene, hvis jeg har hentet dele af ordren (what?). Jeg prøver at forklare, at det er jeg ikke blevet oplyst om, og at jeg selvfølgelig ville have takket ja, men Uldstedet holder fast i at det er min fejl.
Min anbefaling til Uldstedet er, at I fremover læser og svarer på mails fra jeres kunder samt får styr på jeres skriftlige og mundtlige kommunikation, da det er enormt frustrerende ikke at få svar på sine mails, ikke modtage relevant information vedr. jeres ordresystem og derefter få at vide, at det er ens egen fejl.

Vælg en anden garnbutik
Jeg fik, i julegave, et lækkert sæt med udskiftelige strikkepinde til en værdi på over 1200 kr., købt i Uldstedets webshop.
Første gang jeg strikker med en af wirene knirker denne rigtig meget, og jeg henvender mig på mail mhp. at få den byttet.
Det vil Uldstedet gerne - jeg skal dog bare lige bestille nogle nye varer, så de kan sende den med der, og de dermed selv er fritaget for at betale fragt.
Jeg skriver til dem, at det må være en fejl, hvilket jeg ikke får svar på, og først da jeg henvender mig igen og har været i kontakt med Forbrugerrådet, bliver der svaret.
Denne gang et langt skriv med mange dårlige forklaringer og undskyldninger, men ingen melding om, at de vil sende en ny.
Det lange skriv er i stil med de svar, der er givet til andre her på Trust Pilot, og det lader til at være "en sludder for en sladder", eftersom det af et andet svar fremgår, at Uldstedet og SeeKnit bytter uden diskussion - det er så åbenbart bare ikke helt tilfældet.
Jeg har svaret tilbage på det lange skriv, og en uge derefter rykket for svar, samt ringet, hvor der blev lovet en ansvarlig ville ringe tilbage, men de reagerer ikke på mine henvendelser.
Mage til arrogant og ringe kundetilgang har jeg ikke mødt før.
Så til jer andre der gerne vil have god kundeservice, istedet for en sang om at udvise samfundssind og at det er svært at køre tingene digtialt (når man har handlet i deres webshop) - brug jeres penge i de utallige andre garnbutikker, hvor de faktisk behandler kunderne pænt.
Det er nu fredag, og en uge siden Uldstedet har afsendt en ny wire iflg. deres svar på denne anmeldelse. Wiren er dog ikke dukket op.

Fin hjemmeside
Fin hjemmeside.
Blev et par dage efter bestilling informeret om at varen snart kom på lager, hvorefter den blev sendt. Og dage. Efter blev det afsendt.
Ok kommunikation
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, bestil aldrig ved uldstedet, på trods af at der er også er meget gode anmeldelser her på Trustpilot, det gjorde jeg, og køber ikke noget der igen.
Jeg bestiller et strikkepindesæt, jeg havde set på flere forskellige hjemmesider, i april 2019, da jeg kan se de har sættet på lager. Jeg får bekræftelse på mail. Efterfølgende får jeg mail om de ikke har varen på lager,men forventer at få det måneden efter. Jeg vælger at vente på pindene, da jeg gerne vil have dem. Da jeg modtager sættet er etuiet en anden farve end det, jeg bestilte. Jeg har i forvejen ventet på sættet og vil jo gerne i gang, så jeg kontakter dem ikke.
3 måneder efter går "leddet" og wiren fra hinanden. Det virker til at det ikke har siddet godt fast i første omgang. Jeg skriver til uldstedet og sender billeder af fejlen, og får en automatisk mail om at det kan tage noget tid at få svar. Jeg venter tålmodigt, og kommer intet svar fra dem. I december skriver jeg igen en mail, hvor jeg på ny får en mail om at de har lang svar tid for tiden.
Læs nul stjerner hos Uldstedet Lyngby
Læs nul stjerner hos Uldstedet Lyngby! Arrogant kundetilgang! Blev anbefalet at købe et ekstra nøgle garn 78 kr ved 1. besøg. Det blev plomberet sammen med bon, så kunne jeg jo blot returnere det! Det faldt ikke i god jord. Jeg skal lige tjekke bon og se om det er rettidigt! De har åbenbart 30 dage hvilket er helt OK hvis det oplyses ved køb! Men penge retur giver de ikke man kan få et tilgodebevis hvilket jeg heller ikke var orienteret om, det står også på bon blev jeg gjort opmærksom på! OK bonen var lagt sammen og plomberet ned i posen! Hold nu op! Jeg tog blot et andet nøgle som jeg ikke aner hvad jeg skal bruge til. Jeg have overvejet at købe garn til en sweater, Corona maske gjorde imidlertid at jeg ikke kunne koncentrere mig om det i dag, heldigvis! Det var 1. og absolut sidste gang jeg kommer i den butik.

Dårlig stil
Lækkert sortiment, men når man tager 45 kr for håndtering af en bestilling under 150 kr (hvilket i sig selv er virkelig frækt) så burde denne “håndtering” også være topklasse og ikke at der går over en uge fra bestilling er gennemført til afsendt.

Dårlig service
Får forkert antal nøgler garn - efter butikkens vejledning - efterfølgende er butikken fuldstændig ligeglad med det - fordi garnet ikke er plomberet. Noget arrogant holdning til ‘kundeservice’. Godt der findes andre garnbutikker - kommer i hvert fald ikke dér mere.

Dejlig butik
Dejlig butik, altid at besøge i Lyngby :)
Jeg købte for mere end en måned siden 2…
Jeg købte for mere end en måned siden 2 sæt dyre udskiftelige strikkepinde
Da jeg modtog dem pakkede jeg dem ud af celofanpose og prøvede det ene sæt. En wire havde en fejl og fik efter kort tid "hakker" - og de to pindesæt passede ikke sammen.
Jeg forsøgte at lade handlen gå tilbage, da der var fejl på wire og de to sæt ikke passede sammen.
Det kunne jeg ikke fordi jeg havde pillet dem ud af poserne (ellers kan man jo ikke opdage evt. fejl.)
Jeg sidder tilbage med strikkepinde for mere end 700,- som jeg ikke kan bruge. Den "hakkede" wire har de flere gange lovet at sende, den har jeg ikke set endnu.
Tænk jer om inden i handler her - jeg er super frustreret og 750,- fattigere - uden at have fået noget, der fungerede.
Kan se at uldstedet tror jeg er tilfreds, det er jeg på ingen måde - det burde være muligt at bytte, når man ikke kan bruge det man har købt
Sættet ligger i æske i bunden af skuffen - og kommer aldrig i brug

Antwort von Uldstedet
Jeg havde lagt en ordre på hjemmesiden, som kom efter få dage. Der manglede dog en af de varer jeg havde bestilt. Det kan jo ske for alle. Skrev til Uldstedet, og fik en mail om at de selvfølgelig nok skulle sende min vare uden beregning. Alt i alt er jeg godt tilfreds
Æv for en oplevelse i lørdags
Æv for en oplevelse i lørdags. Arrogant og utålmodig ansat. Oveni ville hun sælge mig garn til en sweater i 2 forskellige indfarvninger.
Kan selvfølgelig godt se at det kan være svært, når der er kø uden for døren pga Corona.
Men det her var ikke i orden

Antwort von Uldstedet
God hjælp og kæmpe anbefaling
Jeg er ofte inde i deres butik i københavn og hvor gang får jeg lige god service med hjælp til diverse strikke projekter.
Kæmpe anbefaling herfra.
Utrolig ubehagelig betjening
Aldrig har jeg mødt så nedladende og arrogant medarbejder hos Uldstedet København, da jeg i dag skulle afhente bestilte varer fra internettet. Det er både første og sidste gang, at jeg sætter mine ben i den butik. Det er utroligt at man lade en så ubehagelig medarbejder betjene kunder. Øv for en ubehagelig oplevelse det gav.

Virkelig god service
Virkelig god service! Jeg blev helt inspireret af at gå ind i butikken i Lyngby og de hjalp log led at finde det helt rigtige garn. Køber alt mit garn herinde fra nu af!
Dårlig kundeservice
Modtog 4. febr. en flot gave af min mand, lækkert garn fra Uldstedet
Han ved, at jeg elsker at strikke med kvalitetsgarn, så jeg blev meget glad
Vi kørte straks efter hele vejen til Lyngby, så jeg kunne modtage min gave
Kom til butikken, jeg vidste sådan set hvad jeg gik efter, havde kigget på nettet inden
Da det var vores tur, så havde de ikke den farve garn, valgte hurtigt en anden farve, det havde de så heller ikke,
Og heller ikke den næste jeg hurtigt valgte, jeg var ikke besværlig og fandt til sidst en farve som de havde...hurra
DESVÆRRE, så har jeg nu i over 1 og 1/2 måned! afventet en dansk udgave af den valgte opskrift.....
Jeg har mailet flere gange, og hver gang fået en sludder for en sladder
At nu er deres layouter igang osv.....
Jeg er SÅ træt, vi købte for over 800 kr.,garn, come on
Handler ALDRIG mere her
Føler jeg er til for alle vores penge!

Ualmindelig dårlig betjening
Særdeles god og hurtig service
Særdeles god og hurtig service. Varen blev selv i juledagene leveret allerede dagen efter bestillingen. Virksomheden kan varmt anbefales.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.