Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I den store strejke 14? 15? Var der en lille gruppe som ikke måtte strejke, men stod for massive indbetalinger til forbundet, gjorde man ikke det kom retssager. Har lige forladt min stilling som under... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dyr fagforening, der ikke tilgodeser deres medlemmers rettigheder. Blev af fagforeningen presset til at indgå forlig,der kun tilgodeså min leder. Fik at vide af min konsulent at, min chef jo var... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har personligt haft stor glæde af Uddannelsesforbundet. Jeg stod i en rigtig møgsag, men min repræsentant fra Uddannelsesforbundet fik forhandlet en rigtig god aftale i hus for mig, måske den beds... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Öffentliche & lokale Dienstleistungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Uddannelsesforbundet er fagforeningen for dig, der er lærer, vejleder eller konsulent på almene og erhvervsrettede uddannelser og på sprogcentre.

2.8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uddannelsesforbundet ... ikke en rigtig fagforening

Efter mange år, uden jeg havde haft egentlig glæde af medlemskabet af Uddannelsesforbundet, gjaldt det pludselig: I forbindelse med en opsigelse skulle der forhandles mellem min arbejdsgiver og mig (men med Uddannelsesforbundet som 'forhandler'). Det, jeg oplevede, var, at konsulenten fra forbundet igen og igen afviste mine ønsker/krav/forslag med bemærkninger som "Hvorfor skulle din arbejdsgiver dog ville acceptere dét?". Der var ikke tale om urimelige krav, men konsulenten mente ikke, det var relevant/rimeligt, og han tog reelt min arbejdsgivers parti. Jeg måtte tage til takke med lidt mindre end dét, jeg på forhånd var blevet stillet (mundtligt) i udsigt fra min arbejdsgiver, og nogen reel forhandling var der aldrig tale om.

Hvis man opfatter en fagforening således, at denne skal forsøge at sikre medlemmerne det bedst mulige resultat fx ifm. opsigelse, ja, så har Uddannelsesforbundet intet at gøre med en fagforening. Jeg tvivler desværre på, der kun er tale om en amatøragtig konsulent. Jeg tror, Uddannelsesforbundet generelt er mere arbejdsgiver- end medlemsvenlig.

Jeg blev altså opsagt og meldte mig selvfølgelig herefter ud af Uddannelsesforbundet. Min indirekte gevinst har således været det sparede kontingent, og når jeg får nyt job, bliver jeg ikke medlem af dette foretagende! Til jer der er medlemmer: Overvej grundigt, om I er medlem af den rette fagforening (hvilket Uddannelsesforbundet knapt kan kaldes), eller om I er bedre tjent med at melde jer ud.

For en ordens skyld: Jeg er varm tilhænger af fagforeninger og modstander af de gule fagforretninger, og dette er ikke et vendetta mod fagforeninger generelt. Men Uddannelsesforbundet har jeg - som mange andre, véd jeg - kun dårlige erfaringer med.

2. Januar 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kunne ikke få erstatning for…

Kunne ikke få erstatning for arbejdsskade på grund af Uddannelsesforbundet. Kronisk syg af indeklima, men både TR og sekretariatet nægtede at hjælpe. Fik besked på, at hvis jeg gik til advokat, ville jeg blive smidt ud af forbundet og udelukket fra at arbejde på VUC.

18. Mai 2018

Korrupte

Korrupte, uduelige og forræderiske. TRer får privilegier af ledelserne (mindre skema, bedre klasser, tillæg, efteruddannelse, fridage) og bliver rigtigt "gode venner" med arbejdsgiverne. Medlemmer bliver syge af stress og indeklima, uden at Uddannelsesforbundet gør det mindste ved det. Det gælder også konsulenterne på hovedkontoret. Hvis man insisterer på at få hjælp, prøver der at sparke en ud af forbundet. Til gengæld elsker konsulenterne at tale om de flotte lokaler og deres seneste ferierejser og restaurantbesøg. De overtræder rask væk tavshedspligten og giver dine fortrolige oplysninger til arbejdsgiveren. Hjælp? Glem det. Find dig en advokat.

19. Januar 2018

SÅ UACCEPTABELT

SÅ UACCEPTABELT
Man er under uddannelse og skal godkende den samme ting mere end engang. I december var ikke bare jeg alene men så mange andre inde for at godkende og søge om genoprette den Su man har fået til dato.
Men hvad fik man en meddelelse om at du nu får så meget kr. 5500 i Su til enlig forsøger med barn, hermed sagt man har ikke har få forsørgertillæget eller den forhøjet SU lån, trods for man har været i gang sammen med en uddannelsesvejleder på uddannelse stedet.
Så forsøger man at komme i kontakt med dem pr. mail og får et standart svar som ingen hold er i eller til nogen hjælp.
Man kan ikke pr. telefon komme igennem til dem som har kunnet for 1/2 år siden.. hvilken samfund forventer man i den danske stat man vil have hvis tingene ikke hænger sammen i en højre enhed.
Man kan påstå at Styrelsen for Intuitioner og Uddannelsesstøtte er meget på glatis for tiden. De får rigtig mange til at bo på gaden hvis ens ydelse til d.1 Februar 2018 ikke er rigtig.
Mange er afhængig af tingene kører som det skal for ingen kan betale og leve som enlige forsørger på en beløb kr. 5500.
Dette er til dem som bor hjemme og ikke ude. jeg er i panik for ingen og ikke engang på Handelsskolen Knord Hillerød er SU vejledere tilstede for hun har undervisning :-(

3. Januar 2018

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales, deres tillidsrepræsentanter forsøger at tvinge nyansatte ind i deres fagforening. I materialet til uddannelse af deres tillidsrepræsentanter har de en vejledning i hvordan man tvinger nyansatte ind i deres fagforening - ganske usmageligt.

26. Dezember 2017

Dyr og dårlig fagforening

Dyr fagforening, der ikke tilgodeser deres medlemmers rettigheder.
Blev af fagforeningen presset til at indgå forlig,der kun tilgodeså min leder.
Fik at vide af min konsulent at, min chef jo var presset økonomisk og fyringstruet. Så det ville jo være synd for hende, hvis jeg skulle have alle de penge jeg havde ret til.. Ingen tanke på mig, der rent faktisk havde mistet mit job..

Totalt til grin!!

Kan ikke anbefale denne fogforening til nogen, ærgerlig, at nogen er tvunget til at have denne :-(

7. November 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Troværdigt Fagforening.

Forbundet kan varmt anbefales de de som arbejder med undervisning på Tekniske skoler AMU- center, Sprogskoler og Produktionsskoler.
Forbundet har dygtige konsulenter som rykker hurtig ud når udfordringen er der og som er 'klædt på' til de udfordringer som undervisere ofte kommer ud for.

24. November 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr