Tweakers Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloze update inzake Pricewatch. Heel erg onoverzichtelijk, ronduit waardeloos. In plaats van een stap vooruit, zijn dit 10 grote stappen achteruit. Ronduit onbruikbaar geworden. Zelfs een... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

10 jaar lang met veel plezier lid geweest. Handig voor vanalles tech gerelateerd met een leuke community. Althans zo was het ooit, het forum is nu een dictatuur geworden, gerund door een soort maffia... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ooit was Tweakers een mooi platform waar gediscuseerd kon worden zonder polarisatie. sinds ook hier de schoorsteen moet roken word dit net als vele andere sites, een gepolariseerde boel, waar je... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Censuur voert de boventoon, afwijkende politieke meningen zijn reden tot verwijderen van posts en het uitdelen van bans aan gebruikers. Jammer, het uitwisselen van beelden van voor- en tegenstanders k... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

33 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

al geruime tijd overheerst er hebzucht op het forum

vandaag-------------------------
is hier misschien iemand die ook continu hetzelfde meemaakt? Je discusieert mee in het Amerika-topic en het maakt niet uit hoe goed onderbouwt, opvallend of de lengte van je stuk is je kunt altijd rekenen op 0+. Vervolgens, haalt iemand van de site een regel uit zijn verband en reageert daar vervolgens op met een handje woorden; "dat heb ik nou nog nooit meegemaakt" alsof ik uit mijn nek zit te kletsen, en prompt verdient die tweaker 12+. Hoe kan dat dan? Ik heb het ook wel door dat ze denken of, hey dat is henk, dat is altijd +1, of laat die gozer even een poepke ruiken dat zal hem leren. Hoe kinderachtig kun je zijn?? Sowieso, maakt het niet uit het had het transformerrobotjes topic kunnen zijn of het kleinebouwsteentjestopic, ander aard maar zelfde uitkomst, het is vooral, kijk mij eens heel ver Amerika in gaan naar de moeilijkste plaatsjes, kijk mij eens heel lang Amerika in gaan voor onbepaalde . Nou ga ik niet veel meer zeggen anders wordt dit allemaal weer verwijderd net zoals eerder over moviemeter. Maar ik ga je iets openbaren waardoor je kunt gaan twijfelen aan de echtheid, ben je er klaar voor, want dit zal hard aankomen he, komt-ie

als al die tweakers in geuren en kleuren zitten te bluffen over hun Amerika vakanties, dat de hotels waarin ze verblijven geen rol spelen, dat ze kunnen gaan wanneer ze willen, dat die ESTA die 40 EUR kost geen enkele invloed heeft op hun besluit [stel u moet dit ophoesten voor een gezin van zes leden], waarom zitten ze dan allemaal te bakkeleien over de goedkoopste vliegtickets?? Dit snijdt geen hout, aan geen enkele kant. Zit ik hier allemaal met internetrobots te praten of worden de mods een goed betaalde baan aangeboden om de forums vol te strooien met blufberichten??

Feb 16, 2022--------------------
let op deze reactie gaat enkel over het forumgedeelte waarvan ik de laatste tijd de indruk krijg dat het meer en meer over verzamelwoede, hebzucht en consumptiegedrag gaat. Ik hoef geen voorbeelden te geven, U weet dat waarschijnlijk al. Elk onderwerp dat ik bekijk lijkt in geuren en kleuren door foto's getoonde koopwoede van de vele leden. Het gaat nauwelijks nog ergens anders over. Dit is de scheidingslijn sympathiek meepraten ver voorbij. Kan Tweakers daar op aangesproken worden, ja want Tweakers staat dat toe. Met onderwerpen als post hier je gameroom, je nieuwe aankopen, je nieuwste legopakketten, je duurste hi-fi stereo setup, je grootste beeldscherm, het meest aantal keren dat je gevlogen hebt dit jaar.. Dit soort taferelen zijn ook wel te vinden op reddit of facebook, klopt maar dat neemt niet weg dat erg veel mensen ziek geworden zijn door onstilbare hebzucht.

16. Februar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat een waardeloos website geworden

Wat een waardeloos website geworden, het is letterlijk een schaduw van zichzelf geworden, je moet mee lopen met de mensen op de form/onder de nieuws artikel, als je dat niet doet krijg je meerdere 1-, je mag niet zelf beslissen wie je een +1 +2 of +3 geeft, dan woord dat uitgezet als je het mensen geeft waar JIJ mee eens bent, zo als het hoort, je krijg dan een e-mail dat je mensen een +1 +2 of +3 gegeven heb wat niet klopt volgens Tweakers hun richtlijnen die hiervoor zijn opgesteld in de Moderatie FAQ, en werd letterlijk gezegd "Stuk voor stuk reacties die geen +2 of +3 waard zijn" met andere woorden mag alleen mensen een +1 +2 of +3 gegeven als de rest er mee eens is en vooral Tweakers, dat is echt een griezelige gedachte, dat andere jou gaan vertellen wat je goed/leuk vind of niet.

En dan nog dat je een tijdelijke ban krijgt als je iets vergelijkt met de jaren 30s, en ik noemde geen namen op niks, en ik kreeg spontaan een tijdelijke ban, en werd na zo veel weken weer toegelaten na dat ik vroeg of ik weer gebruik kon maken van me account, en na zo veel maanden werd ik helemaal verbannen, want ik zou volgens de moderators "complottheorieën, controverse reacties en andere zaken waar fatsoenlijk bewijs voor ontbreekt" plaatsen, wanneer ik met bewiesen kwam met foto's en al en meer, en ik dus ze een e-mail gestuurd had dat er niks van klopte, en dat er in de Algemene_voorwaarden niks staat over complottheorieën, controverse reacties, maar daar werd letterlijk omheen geluld, en kwamen ze weer met andere dingen aan, en ik kreeg te horen "Zoals gezegd wil ik wachten tot de coronapandemie is afgekoeld, als dat niet binnen een jaar gebeurd, kun je dan sowieso vragen om een heroverweging."

Vreemd wat waar ik voor gebannen was had helemaal niks met corona te maken.

Al met al een vreselijke website geworden met modders die je zomaar bannen, of je moderatie uitzetten omdat je mensen een +1 +2 of +3 gegeven heb waar zij niet mee eens zijn, en als je maar iets neerzet op de furms/reacties onder een nieuws arikel wat tegen mainstream media ingaat krijg je gelijk -1, en zien mensen je alleen als ze op je klikken, je mag letterlijk geen eigen mening hebben op Tweakers want dan woord je gelijk aangevallen en krijg je een -1.

4. Januar 2022

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. Mods en admins die volstrekt willekeurig te werk gaan. Wanneer je uitleg vraagt schromen ze niet om valse beschuldigingen te uiten.

6. Oktober 2021

Is het een automagazine?

Is het voor auto's? Ja! Telefoons? Ja! Zonnepanelen? Ja! Games? Ja! Stofzuigers? Ja! Apple? Ja! Samsung? Ja! Reclame? Tot je neergaat! Wat is het, wat is het? Facebook? Nee! Coolblue? Hell NO! Het is Tweakers.net! Een soort Facebook voor puberale dropveters. En heb je dan eindelijk een goed stuk gevonden, neem dan een teiltje bij de hand wanneer je de lezersreacties gaat bekijken. Daar wil je geen associatie mee.

11. September 2021

Lost their way

Lost their way. Mods are authoritarian. News is leftist and completely unrelated to tech. Propaganda central.

10. September 2021

De ondergang van Tweakers.netniet

Tweakers is niet meer wat het ooit geweest is en ik denk ook dat het dat nooit meer gaat worden.

Om te beginnen is het zo toxic als een community maar kan zijn. Dit geld voor zowel de gemiddelde bezoeker als voor de mods/admins. Ze heten je nou niet echt per se welkom en elke reactie die je onder elk willekeurig bericht plaats wordt je wel op afgeschauwd door iemand die duidelijk er meer over denkt te weten. Daarnaast vinden de mods/admins het blijkbaar ook nodig om slechte reviews te verwijderen van webshops waar ze waarschijnlijk een partnerschap mee hebben.

Dan de grootste doodslag van tweakers, de premium artikelen. Ik bezocht de site alleen nog voor enkele nieuwsartikelen. 90% van de artikelen was al waardeloos, maar nu de enigszins goede 10% ook nog eens verstopt zit achter een paywall houdt het echt op.

Pricewatch is oke te noemen, maar begint steeds minder accuraat te worden. Vraag en aanbod is ook niet bepaald goed meer, de prijzen daar zijn zo achterlijk hoog dat je beter gewoon een nieuw product kunt kopen,

10. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tweakers beleid grondig reorganiseert zou moeten worden !

Ik snap niet hoezo hier voor beoordeling niet minder dan een ster kan ??
Wat betreft Tweakers, het is absoluut wel zo ( zonder twijfel ! ) dat zeer veel ( ! en veel meer dan zeer veel ! ) discriminatie daar aanwezig is ! ..
Er zijn mensen die ze daar zomaar voor lol ( ! bleek uit onderzoek en uit betrouwbare bronnen ! ) zijn, en noemen ze zichzelf als helpers oftewel degenen die daar menigte bij hun problemen bezig helpen zijn etc.etc.
Maar op andere kant toch te merken is het dat zodra ze probleem niet uit verschillenden redenen kunnen begrijpen of doordat iemand toevallig met vreemde dialect schrijf en/ of met bepaalden eigen dialect-stijl hun probleem of vraag voorlegt, beginnen ze meteen eigen discussies met beledigingen achteraan over foutieve uitleg die ze zien en lezen, en dan ongemakkelijke situatie veroorzaken ze met ook hun eigen brave zoals ze zelf zeggen correcte volgens hun schrift en taal stijl etc.
Wat ook nog zeer interessant is het dat ze ook zeer vaak voor zoiets door Moderators daar ondersteuning daarmee krijgen.

17. Juni 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Much wow

Very good, Much wow, Big tech information. Very much products. They removed Amazon.de from the pricewatch though, So big sad. 👍

13. Mai 2021

Pricewatch is goed

Pricewatch is goed, GoT is ook nog wel te doen maar het fora is een verzamelplek van Asperger / Autistische figuren die doen aan mening modden en zelf zo hoog mogelijk dat belachelijke karma willen en een ander niets gunnen. Vandaar de grimmige sfeer. Ze tolereren geen humor. Premium artikelen zijn ook een joke!

15. April 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed

Goede nieuws artikelen en pricewatch werkt goed.

12. März 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

De introductie van premium artikels is…

De introductie van premium artikels is voor mij een dooddoener, ik weiger hieraan mee te werken, reclame kan ik accepteren maar premium artikels kom op zeg, die paar goede artikels waarvoor ik kwam zitten nu dus achter een paywal.

2. Januar 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede bron van computer gerelateerde…

Goede bron van computer gerelateerde informatie, nieuws en vergelijken. Ook groot forum, maar soms moet je daar door een hoop gezwets heen -offtopic of irrelevante posts- lezen voor je weer bij de kern bent van waar het onderwerp nou eigenlijk over gaat. Dat is jammer en kost soms veel tijd als je een probleem wilt oplossen. Slowchat wat niet over de kern gaat kan beter in andere forum gedeelten.

24. Dezember 2020

ziekelijke community

Community lijkt wel zwakzinnig te zijn. Forumleden behandelen je alsof je per definitie achterlijk bent, heerst een vervelende grimmige sfeer. Modereer je 2 comments volgens de admins verkeerd wordt je gelijk geband. Pricewatch is handig maar dat is dan ook alles. Nieuwsartikels zijn kwalitatief ook niet meer wat ze geweest zijn. Nu met het nieuwe "premium" model zijn ze helemaal de weg kwijt

6. Dezember 2020

Pricewatch of wegblijven

In het kort, alleen gebruiken voor de pricewatch.

Net als iedere andere techwebsite wordt grove taal afgekeurd, opkopen om voor een aanzienlijk hogere prijs te verkopen veroordeeld en prijzen ze goede daden.

Vervolgens begint dat opkopen door tweaker (al verdienen ze die titel niet), en mag er geen klacht over ingediend worden of een negatieve review geplaatst worden om minder geïnformeerde mensen te waarschuwen. Er is dus geen bescherming voor de gewone ouders die dolgraag hun kinderen willen verwennen in deze rare tijden en denken dat die prijzen normaal zijn. 800+ euro voor een 500 euro NIEUW product is niet normaal, en als die gebruikers dat product niet willen, moeten ze het gewoon lekker terugsturen, niet onwetende mensen uitbuiten.

Grove taal krijgt een minnetje van de normale community, maar wordt vaak wel toegestaan door de mods.

De beveiliging, zij het normaal of tegen spambots, is waardeloos:
-Meermaals heb ik de developer pagina gezien als ik gewoon naar tweakers.net probeer te gaan, en een beetje hacker komt dan zo alle databases binnen.
-regelmatig is er spam van seksdating websites onder artikelen zoals laptopreviews.

En ten slotte heerst er een hele grimmige sfeer in de fora, waar je door onoplettendheid zo in meegezogen wordt. Daar mlet meer tegen gedaan worde vind ik, zelfs als ik er zelf misschien aan meehelp. Liever een tijdelijke ban, dan één groot haatfestijn op de website.

Niet zo lang geleden was het een prima website. Zonde.

20. November 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr