Vi har lejet forskellige biler og nu her senest en stor kassevogn hos Tumlingehøj. Vi har altid oplevet super service, altid været muligt at kunne leje en bil uanset hvor kort tid forinden vi har... Mehr ansehen
Jeg har lejet ved Tumlinghøj 2 gange nu og gør det gerne igen 🤩 God pris og service 👍🏻😊 Søde og rare medarbejdere 😊 Bilerne er ikke helt nye, de 2 biler jeg lejede kørte godt, køreturerne... Mehr ansehen
DÅRLIGSTE “kundeservice” jeg nogensinde har oplevet! Jeg ringer og taler med en Tina, omkring muligheden for at leje en bil i et par måneder, og processen hertil. Hun spørger hvilken bil jeg ønsk... Mehr ansehen
Jeg har haft den store oplevelse at køre en lille uges tid i en 23 år gammel VW Polo med automatgear. Motor starter fint men samme sekund billen sættes i gear forvandles den sagte spinden til en lyd d... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
⭐⭐⭐⭐⭐+⭐
⭐⭐⭐⭐⭐+⭐
De reddede rumpen på mig i en lortesituation hvor jeg desværre var blevet brændt af af GoMore, (både første og sidste gang jeg forsøger mig med GoMore, gjorde det iøvrigt kun da de forståeligt nok med en dags varsel ikke kunne hjælpe mig hos tumlingehøj )og på trods af at alt var udlejet, og at det var weekend, så fik de stablet et vogntog på benene med bil og trailer, så de ret presserende aftaler jeg havde kunne overholdes, og dermed endte med at gå op i en højere enhed, det kan jeg ikke med ord beskrive hvor glad jeg blev for, så det er i øvrigt hverken første eller sidste gang jeg benytter mig af dette i min optik meget fine firma, som iøvrigt bliver kørt af nogle sæde venlige og mindst lige så fine mennesker! 🙏🙏🙏 Herfra ingen tvivl om at det hedder på gensyn 🙂 Mvh Rasmus
Pas på selvrisikogebyret
Lejede en 7 personers bil til mine gæster fra Australien. Bilen var okay, gammel, slidt, dårlige bremser, men kan jo ikke forlange luksus til kun 300kr om dagen.
Problemet opstod ved afleveringen. Rasmus, stedets leder, tager imod og jeg viser ham den lille skramme vi har lavet på højre side af kofangeren. Han beder mig betale her og nu hvortil jeg svarer at jeg da ikke kender rep prisen endnu. Men Rasmus’ svar herpå er at jeg skam skal betale de 5.800kr som jo er selvrisiko. Stor er min undren og hertil svarer han yderlig at det jo var lige meget om jeg så havet smadret hele bilen eller denne lille skramme, så var det det samme.
Han tilføjer at jeg jo bare kunne have udbedret skade selv. I lejebetingelserne står der højt og tydeligt at man ikke må foretage udbedringer uden kontakt til Tumlinghøj og de var lukket for jul og nytår i hele lejeperioden.
Så det blev til en megadyr udlejningsbil.
Min første bil
Min første bil købte jeg hos tumlinghøj for ca. 4 år siden. Jeg havde ingen forstand på biler - så jeg blev vejledt af Rasmus til, hvilken bil, der vil passe til mine behov. I dag blev den leveret tilbage, da jeg skulle have en større bil.
Tumlinghøj har altid været hurtige til at fixe reparationer på den.
Alle har været søde og hjælpsomme, og jeg kan kun anbefale dem! Hvis de havde lavet skolevogne, havde jeg også købt den hos dem.
Jeg fik meget bil for pengene!
Astrid
Vold og trusler! BENYT DEM IKKE!
De fortjener ikke engang en stjerne! Han er fuldstændig bindegal den ene af dem, med adskillige trusler, frihedsberøveri og spytteri i hovedet på sine kunder, så der ligger dermed også en politianmeldelse på ham nu, til trods for at kunde sagde at de gerne måtte sende en regning for ting de mente var grundet kunden, men man modtager altså på første hånd en bil der er direkte klar til skrot. De vil have penge for en bil, som ikke engang kan starte andet end en sjælden gang ved rent held!.
Jeg vil anbefale alle at HOLDE SIG LANGT VÆK, for deres egen sikkerhed!
Bimlende bondefangeri
Jeg lejer vel nok stedets dårligste bil, en slagen Peugeot 107 med 472.000 km på tælleren, hvor det hele rasler, når man kører og der mangler dørhåndtag i førersiden. Jeg har indledningsvist lejet den for en uge, men allerede efter 1 time konstaterer jeg, at det simpelthen både føles farligt og decideret ubehageligt at køre rundt i en skrotklar 107. Dette ringer jeg og siger til Frank efter en time, hvorfor jeg regner med at få refunderet pengene, evt minus 1 dags leje, hvor han ikke har kunnet leje den til andre. Efter flere opkald og skriverier hvor jeg gør opmærksom på, at jeg gerne vil have mine penge retur, sker der intet. Han fastholder, at man ikke kan få sine penge retur, selvom jeg afleverer bilen tilbage 1,5 time efter lejestart. At de vil være sig selv bekendt og mener at det er god og fleksibel kundeservice er mig en gåde. Det er i mine øjne utrolig dårligt håndteret og tenderende til bondefangeri. Jeg kommer aldrig til at leje bil ved Tumlinghøj igen og kan ikke anbefale dem.
Rigtig god og venlig!
Rigtig god service!
Bilen er ganske fin selvom den er i den ældre ende, men prisen afspejler selvfølgelig også standen.
Fed måde at udleje biler på når man blot skal fra A - B uden det koster hele ens budget!
Kæmpe kæmpe anbefaling herfra👍
Utrolig reelle og flexible folk
Ville ikke rep bil ordenligt trods garanti.
Købte en bil i Juni til 118.000 kr. Peugeot 208
med 6 måneders garanti.
Da jeg havde kørt i den i en uges tid reklameret jeg over den. tårnleje defekt.
skulle komme ned med den og de ville kikke på den.
Men jeg kunne ikke få en lånebil.
De gav den noget fedt og mente så var den orden.
Ringer til dem igen og siger den stadig ikke er i orden.
Så siger de bare kom igen og vi må give den noget mere fedt. Alså de ville ikke lave den ordenligt.
( snakkede med anden mekaniker der sagde det ville aldrig holde at give den fedt)
Valgte så at få den lavet andet sted og selv betale.
Dårligste service men kan forestille sig. når først de har fået pengene..
Mvh Keld Hede
Rigtig god oplevelse
Fin lille bil. Fantastisk pris. Fri kilometer. Super kundeservice - særligt Tina. Denne gang lejede jeg bil i 2 mdr. Det bliver ikke sidste gang. Tak for en rigtig god oplevelse.
En fornøjelse med pris og service!
Service i top
Fin lille bil jeg havde i forbindelse med et værkstedsbesøg så alt i alt rigtigt godt tilfreds med begge dele.
Perfekt leje oplevelse.
Langtidsleje af vw up.
Ingen problemer med bilen, nem kommunikation med personalet, specielt Rasmus, flink og imødekommende.
Kan stærkt anbefale at leje bil hos dem,ABSOLUT INGEN PROBLEMER med Tumlinghøj Auto.
Tak for en god leje oplevelse.
Jeg vender tilbage igen når der bliver behov for det igen.
Lej IKKE fra Tumlinghøj
Lejede en Fiat Panda billigt - forventede absolut ikke en Rolls eller luksus - regnede bare med en sikker bil som var gennemchecket på deres værksted. Men kunne “mærke” der var noget galt og tænkte det var mig selv og at jeg skulle vænne mig til bilen …
Næste dag fandt jeg bilen med fladt dæk … ringede til deres bugserings selskab som kom. Han så på dækket og konstaterede det var helt trævlet på indersiden og havde været det længe. Han konstaterede også, at bremserne var tyndslidte og nok ikke ville være holdt længe.
Mekanikeren fra bugsering fortalte mig, at han var rykket ud til Tumlinghøj lejebiler 4-5 gange bare den sidste måneds tid da de har så mange biler og ikke tid til at checke dem fra gang til gang
Jeg kørte bilen til Tumlinghøj dagen efter (i dag) og den kom ind på værkstedet hvor jeg ikke måtte se hvad der blev lavet da jeg ikke har sikkerhedssko på!!
Fik at vide af en af ejerne at bugserings selskabets mekaniker nok var en fejlet mekaniker og ville gøre sig klog
Bad om jeg kunne leje en anden bil hvor der stod “lej mig for 100 kr om dagen” på da jeg havde mistet tillid til pandaen … det kunne jeg ikke da det “bare var reklame” på bilen og den koster 200kr om dagen og var udlejet …
Han grinede af mig da jeg spurgte hvad der ville være sket hvis bremserne var fejlet på motorvej …
Jeg er chokeret over manglende ansvar og penge griskhed …. Ved godt det er billigt — men bilerne skal sørme være sikre og checkede - det er vel derfor de har et værksted …
Dårligt forma, brug dem ikke
Min hustru havde booket en bil i forbindelse med kursus. Da jeg desværre akut skal opereres så forsøgte hun i rigtig god tid at afmelde bookningen.
Her mødte hun igen ubehagelig kvinde som andre også har beskrevet her på siden. Der er ingen kundeservice what so ever og ingen forståelse for folks situation. Der blev kastet med aftaleloven som var det en helt normalt procedere at true med.
Super søde mennesker
Super søde mennesker, og bilen var en drøm at køre. Kan varmt anbefale dem, kan ikke slås til prisen og så med fri kilometer. Kommer tilbage snarest muligt.
Dejligt personale samt super betjening…
Dejligt personale samt super betjening og meget fin bil
Fuldstændig forrykt firma.
Fuldstændig forrykt firma.
Havde 1 md. før flytning, booket en bil og trailer, og da den blev booket så lang tid forinden, skulle der betales med det samme.Min mand forsøgte at ombooke, i god tid, men nej, bare ærgerligt. Han blev helt bange for det kvinde menneske og opgav. Jeg forsøgte så at ringe, men må give ham ret, hun er en pitbull, et absolut meget ubehageligt service forladt menneske.
Da vi ankommer, kl. 10, til booket tid, viser det sig at bilen er defekt, og der ikke kan komme lys på traileren, det er et auto firma ?? de vidste det godt, men den bil vi skulle have haft var booket ud til anden side, men vi kunne få traileren med kl. 10 og hente bilen kl. 17 ?? hvad f... havde de forestillet sig.
Stod og skulle flytte fra Espergærde til Sakskøbing, og havde hyret hjælp.
Tak for l... siger jeg bare. Det endte med at min mand, efter at måtte hidse sig op, fik pengene tilbage og vi måtte ud og finde en anden panik løsning.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM
Praktisk, billigt, ligetil og god service
Hurtigt, ligetil, billigt og ovenikøbet med god gammeldags service i form af venligsindet og imødekommende betjening fra hele familien, der fremstår glade i deres arbejde.
Bilerne er gamle og deraf slidte både mekanisk og æstetisk, hvilket dog er forventeligt til 100,- pr dag / 2500 ,- pr. mnd. inkls. Forsikring og service uden binding hvilket er ganske praktisk når man ej har brug for en bil året rundt.
Det gik smertefrit med Rasmus håndtering af min email rapportering mht. fejl og mangelliste i form af både mindre æstetiske skader, som jeg først opdagede derhjemme på egen parkeringsplads kort tid efter modtagelse af bilen, ligeså vel som mine opfølgende spørgsmål mht. slid på gearkasse osv. som førstegangs bil lejer, noget der naturligvis kan forventes på en Yaris fra slut 90'erne.
Jeg tilbød selv taget foto/video dokumentation fra 1. dagen, men han tog mig på ordet og forsikrede mig om at jeg ikke skulle hæfte for tidligere skader, jeg ej selv havde forårsaget.
Rigtig god stil ligesom han også selv på ærligt vis lagde op til at jeg selv kunne filme bilens tilstand ved modtagelse som dokumentation.
Da den gamle Yaris skulle have nye dæk inden længe fordi den trak til siden ved især motorvejskørsel, gik det heldigvis også til uden problemer. Hurtigt og nemt.
Kvittering kom prompte indenfor få min ved aflevering og alt var i sin fineste orden.
Eneste grund til jeg returnerede bilen efter flere måneders gavnligt brug er i forbindelse med en opsigelse fra arbejde, hvor det ikke længere kan svare sig for mig pt, da jeg ofte er i Sverige hvor der er bil - omvendt har jeg sparet de penge en evt. længere leasingskontrakt ellers ville have kostet mig.
Jeg kan klart anbefale at leje hos Tumlinghøj Auto så længe man forventningsafstemmer mht. hvad man betaler for og regner med at få for pengene.
/Jean Jeppesen
Hvis du kan lide spænding og overraskelser, så lej hos Tumlingehøj Auto.
Vi skulle besøge min bror, som er flyttet til Ålborg og ville leje en bil for at kunne komme rundt i Nordjylland.
Da en veninde har lejet bil hos Tumlingehøj Auto gennem et års tid og er tilfreds med det, valgte vi at leje gennem dem. Samtidig er det billigt med fri km.
I første omgang havde de ikke nogen ledige biler i juli. Alt var lejet ud. Det skulle de nok have holdt fast i, så havde jeg fundet en anden udlejer og denne anmeldelse ville ikke blive skrevet.
Nå i samtalen havde hun så pludselig en bil alligevel. Jeg var selvfølgelig glad og kom til aftalt tidspunkt og dato for at hente bilen.
Det var en Fiat Punto i lyseblå metallak med reg. nr. DC42578. Allerede udefra var der mange fejl. Manglende vinduesvisker bagpå, sidespejlet på højre side var lappet med elektrikertape, forskærmen var revnet flere steder og sat sammen med gaffatape.
Når man så satte sig ind i bilen, kunne de to bagdøre kun åbnes med en bestemt teknik og stort pres, som min 17-årige stærke søn formåede at præstere. Jeg kunne ikke åbne dem.
Vinduerne på bagsædet kunne ikke åbnes, da håndtaget var brækket af.
Jeg sagde til Frank, at jeg var utryg ved at køre til Jylland i den og om han nu mente, at den kunne køre. Hans svar var: "Det skal du ikke være bekymret for. Hvis den ikke kan køre, så kommer vi og henter den." "Ok, men hvad med os og vores baggage? spurgte jeg." "Det må I selv finde ud af."
Her skulle oplevelsen være sluttet. Jeg skulle ikke have kørt i bilen, men jeg var lidt desperat og havde allerede betalt for lejen og underskrevet kontrakten.
Så jeg satte mig ind og kørte og inden jeg nåede motorvejen sprang gearet ud af gear. Mærkeligt tænkte jeg og kørte videre.
To dage senere skulle vi så til Jylland, VI nåede over Fyn ved at holde på gearet samtidig med rattet og den sprang ud af både 4. og 5. gear flere gange. Jeg var nervøs og holdt mig i højre kørebane, da den pludselig slet ikke ville tage nogen gear og vi måtte holde ind i nødsporet.
Bilen kunne ikke køre videre. Vi ringede til Tumlingehøj Auto, som sagde, at vi skulle kontakte deres forsikringsselskab. Det gjorde vi. Bilen var ikke registreret hos dem, men de oprettet en ukendt sag! Vi ventede tre timer på at blive hentet af en SOS Vejhjælp mand og få et lift til Vejle station, hvor vi så med al vores bagage måtte tage toget til Ålborg. Turen tog i alt 12 timer fra vi tog hjemmefra Rødovre.
Frank sagde, at vi jo bare kunne hente en bil i Gadstrup, men at han ikke kunne gøre noget, når vi var kørt væk fra Sjælland!
så vi måtte tage toget til Ålborg og leje en ny bil fra et andet sted for at kunne komme rundt i Nordjylland på ferie.
Da jeg lejede bilen spurgte jeg, om jeg måtte køre til Tyskland eller Sverige og de sagde: ! JA, da. Den er jo forsikret.!
Men HUSK: HVIS DU KØRER UDENFOR SJÆLLANDS GRÆNSER, BETALER DU FOR AT FÅ BILEN FRAGET TIL GADSTRUP OG DER ER INGEN NY BIL TIL DIG ELLER DIN BAGAGE.
Som afslutning fik jeg kun penge tilbage for de resterende dage, som jeg havde lejet den i MINUS TRANSPORT TIL GADSTRUP, BROPRIS OG OPFYLDNING AF BENZIN TIL EN GOD PRIS!
SÅ hvis du ønsker spænding og overraskelser på din ferie og godt kan lide at skulle navigere i kaos, så lej hos Tumlingehøj Auto. Ellers hold dig væk.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.