Verkeerde bestelling afgeleverd, vervolgens 1,5 week bezig geweest contact te krijgen. Bedrijf telefonisch niet bereikbaar, op gestuurde e-mails geen reactie. Uiteindelijk tuincentrum Groenrijk gebe... Mehr ansehen
Ik voel toch de noodzaak ook een review te schrijven, aangezien mensen vaak alleen klagen :) Ik had 2 bloempotten besteld en na een paar dagen had ik nog niks gehoord. Toen contact opgenomen via de... Mehr ansehen
Goed geholpen, kreeg snel antwoord op mijn mail en heel blij met mijn bestelling. Denk dat ze inmiddels gewerkt hebben aan hun service, want ik ben meer dan tevreden!!
Eerste bestelling geplaatst aantal weken geleden op dag van bezorging kreeg ik te horen dat de stoelen niet leverbaar waren. Omdat ik bij twijfel bedrijven al nooit gelijk betaal maar via Riverty.... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
J'attend depuis 15 jours le…
J'attend depuis 15 jours le remboursement de ma commande qui n'arrive pas.
aucun suivis.
je devais avoir des chaises de terrasse depuis 2 mois et je ne parviens pas à récupérer mon argent.
je ne peux malheureusement m'acheter d'autre chaise à cause de ce site malhonnête et sans suivis.
commande bol 99281687
Alle potten die ik had besteld KAPOT
Alle potten die ik had besteld zijn gebroken aangekomen door slecht verpakken (los in een doos).
na een week bellen (met allerlei beloftes; u wordt teruggebeld, u krijgt geld terug blabla). nu een week later iemand gesproken, zou mij geld overmaken voor de defecte potten (is al gebeurd mevrouw) en tot op heden nog geen cent gezien. App wordt niet beantwoord, mail niet, excuses wel aan de telefoon, maar pas als ik er zelf op sta om iemand te spreken.
Bestel hier NOOIT weer.
Slechtste webshop-ervaring ever!
Ik ben een frequent online shopper. Als iets goed is zeg ik het ook, maar de service van Tuincentrumoutlet is helaas om van te huilen.
Bestelling geplaatst op 27/4/2023 voor enkele bbq-accessoires. Mailen heeft geen zin, want je krijgt gewoon geen antwoord op je mail (ja, ook spamfolder werd gechekt). Intussen zelf al 3 keer gebeld met tuincentrumoutlet om te horen waar mijn bestelling blijft, want je krijgt zelf geen updates over je bestelling. De eerste 2 keer beloofden ze mij om de bestelling te checken en mij terug te bellen. Niet gebeurd. De derde keer kon men mij zeggen dat een product niet voorradig was en dat dit van de bestelling kon gehaald worden. Dit is wél correct gebeurd en de terugbetaling van dit artikel is intussen gelukkig ok. Helaas blijft ook alweer de beloofde snelle levering van mijn andere, wél voorradige, artikels uit. We zijn intussen 3 weken verder t.o.v. de besteldatum. Die zien mij nooit meer terug! Zo doe je geen zaken en hou je geen klanten.
Komt levertijd niet na!
Komt levertijd niet na!! komt hierna ook niet tegemoet in het aanpassen (adres) van de order.
Wat een slecht bedrijf!
Wat een slecht bedrijf!
Via bol.com besteld maar levering wordt steeds verschoven en geen track en trace code.
Ook valt mij op dat bol.com de laatste tijd erg aan service heeft ingeleverd.
Geen reactie van beide bedrijven tot zo ver en laat nog weten hoe dit verder wordt afgewikkeld.
Criminals !!!
Criminals !!!
They take your money & deliver nothing !!!
They do not update , or communicate any issues .
I wasted my day waiting for a delivery that never came !!!
They then make up BS excuses when you chase them for any information on your order .
DO NOT USE !!!
tuincentrumoutlet tilburg
tuincentrumoutlet in tilburg:
*wil je een artikel 5 weken later ontvangen dan de beloofde "volgende dag"? --> dan moet je zéker hier bestellen!
*wil je voor de gek gehouden worden dat het artikel verstuurd zou zijn maar ze geen track & trace willen/kunnen versturen? --> niet twijfelen en meteen hier bestellen!
*wil je eindeloos mailen om te vragen waar dat artikel blijft zonder reactie te ontvangen --> zeker hier bestellen!
*wil je na minstens 6 emails te hebben verstuurd een grote mond van een stagaire van dit bedrijf ontvangen? --> àbsoluut hier bestellen!
spijtig dat dit bedrijf de goede naam van bol.com ten schande brengt.
GLS valt overigens NIETS te verwijten!
Top service!
Vrijdag een aantal dingen besteld. kreeg hem, ondanks deze drukke tijd, vandaag al binnen! Aangegeven liever het pakketje via PostNL te laten bezorgen, kreeg ik het pakketje inderdaad via PostNL. Top service!
laagste prijsgarantie klopt niet
adverteert met laagste prijsgarantie, mooi niet. verzenden het lekker zuinig met DPD en natuurlijk komt pakket niet aan. Ik heb koop geannuleerd want zo doe je geen zaken als een consument beentje geligt wordt.
Voordelige prijzen en hele vriendelijke…
Voordelige prijzen en hele vriendelijke klantenservice. Op tijd bezorgd, alles top!
beautiful enormous flower pot
I got a beautiful, enormous flower pot. I was afraid whether the indicated dimensions on the website were precise, but no worries. The pot is as big as described. Besides good quality and great service, I also got a discount code for my next order.
Prima webshop
Prima webshop. Goede prijzen en gratis verzending.
Retourneren zou wat eenvoudiger kunnen (is niet geautoriseerd), maar is wel gratis en je krijgt snel ene reactie.
Goede ervaring met de aftersales.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.