trivago Bewertungen

TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Boeken van een hotelkamer ging snel, echter daar is ook alles mee gezegd. Wij wilden graag een nacht bij boeken, en hebben daarom meermaals geprobeerd contact op te nemen met de engelstalige klan... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helaas hebben wij een zeer slechte ervaring gehad met onze boeking via Trivago en de boeking komt niet overeen met wat wij hebben geboekt. De hotel Magic Robin Hood voldoet totaal niet aan onze verw... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hotel in Bergen was ogenschijnlijk voor 2 overnachtingen 100 euro goedkoper via Trivago, echter zonder ontbijt. Ontbijt was € 26,30 pp pn. Dus tel uit je winst Trivago 4 euro duurder dan booking.com

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Their third party company Prestigia. Rips you off of your hotel fees and taxes. They claim that you will not have to pay it at the hotel, but you do have to pay it after they have already charged you... Mehr ansehen

1. Hotel

Vom Unternehmen geschrieben

Op trivago.nl vinden reizigers hun ideale hotel voor de beste prijs. Als ’s werelds grootste online hotel zoekmachine vergelijkt trivago prijzen van meer dan 700.000 hotels op meer dan 200 boekingssites van over de hele wereld. Door meer dan 82 miljoen beoordelingen en 14 miljoen foto’s van hotels te integreren is het makkelijk om uw ideale hotel te vinden. trivago wordt gebruikt door meer dan 45 miljoen gebruikers per maand. Zij gebruiken de uitgebreide filters om de beste deal te vinden en besparen hiermee gemiddeld 35% per boeking. trivago heeft momenteel websites voor 47 landen in 28 verschillende talen.

Ungenügend

Alle Bewertungen

34 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Duurder

ondanks de altijd veel belovende dure reclames op tv heb ik hier nu 2 x gezien dat het zelfs op de site van het hotel zelf goedkoper kan.

ze rekenen gemiddeld 30 euro meer dan het hotel zelf, maarja ik heb dan ook geen paardebek vol spierwitte tanden, dat zal het zijn.

17. Juli 2025

misleiding

ik had een zoekopdracht uitgezet op Ibiza, bij de resultaten werd een hotel weer gegeven met een locatie op Ibiza (ik ben bekend op het eiland) op de boeking bevestiging bleek het Tenerife te zijn. ze zijn telefonisch niet te bereiken. het hotel geeft aan geen betaling te hebben ontvangen en de creditcard maatschappij heeft afgeschreven. na herhaaldelijk verzoek tot contact wordt er niet gereageerd . volledige scan misleiding! pas op

21. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag waren wij bij hotel van der…valk in Groningen Zuid Broek

Vandaag waren wij bij hotel van der valk in Zuidbroek en hebben daar overheerlijk gegeten in het restaurant. De vriendelijke jongedame Esmee had ons geholpen, en wij wilden een compliment geven aan de keuken brigade voor het overheerlijk eten dat ze klaar hebben gemaakt. Wij hebben er een overnachting bij geboekt in een van de superieur kamers. Morgen vroeg een heerlijk ontbijt en dan terug naar Roermond de thuis basis. Over een paar weken komen we weer voor een paar dagen naar Groningen en zoals altijd weer geboekt bij het prachtige hotel van der valk in Zuidbroek. Familie Golsteijn uit Roermond

6. Juli 2025

Dikke oplichterij

Dikke oplichterij, en wordt op de commerciele tv nog steeds uitgezonden. Dit zegt dus ook genoeg over RTL enz. Als je dit uitzend ben je ook onderdeel van het probleem

5. Juli 2025

Oplichting

De grootste oplichterij prijzen van trivago zijn helemaal niet goedkoper . Begrijp niet dat dit bedrijf nog bestaat.

8. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Helemaal eens met wat Jolsnde van…

Helemaal eens met wat Jolsnde van Bussel schrijft! Wat een ongeloofljk veel te recht en veel te groot kunstgebit!
Zo ontzettend nep, echt goedkoop.
Die man kan niet eens fatsoenlijk praten.
Inderdaad horror en bloed irritant om die kop met zijn neptanden te zien, weg ermee

10. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Misleidende reclame via tv en website

Trivago gaf mij een hotelprijs voor een hotel voor meer dan de helft van de prijs van het hotel. Bij het betalen kom ik op de prijs die het hotel op de eigen website geeft. Daarom heb ik geen enkele voordeel gehad bij het boeken via trivago. Op tv feven ze aan dat ik een korting zou krijgen, maar in feite heb ik de gewone prijs die het hotel hanteert betaal . Trivago schaam je en mislukt mensen niet.

22. April 2025

Sprookjes

W ij hebben een hotel overnachting in Zwitserland geboekt en die was direct bij het hotel goedkoper dan met trivago!

29. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kant en klare onzin dat bedrijf

Stop maar met die onzin en reclame op de tv want het werkt toch niet. trivago vergelijkt helemaal niets. Die zogenaamde “hotelspecials” zie je al helemaal niet. Ze verdienen er blijkbaar zoveel aan dat er peperdure reclames van kunnen bekostigen. De algoritmes regelen alles en alles is zo ingesteld dat je uiteindelijk naar booking sites wordt geleid waar zij afspraken mee hebben.

2. Mai 2025

tienduizend keer dezelfde reclame

Ik snap niet wat de bedoeling is van tienduizend keer dezelfde reclame op een avond.
Wat je ermee bereikt is dat ik ga zappen.
Wellicht kom ik dan op een andere kanaal die interessant is.

17. März 2025

Website (op IPad) zit vol met hinderlijke bugs

Het is mij nog nooit gelukt daadwerkelijk iets te boeken bij Trivago omdat de website vol met bugs zit. Begint er al mee dat je op een ipad datumveld niet kan invullen omdat het datumvenster enkel de bovenkant laat zien. Dit is enkel op te lossen door de ipad te kantelen. Als je daarna de getoond hotels op een kaart wil zien klapt de site doorlopend. Dit is geen recente bug, maar iets dat al meer dan een jaar niet werkt. Ongeloveloos dat een bedrijf dat volledig online werkt zn IT niet op orde heeft. Heel frustrerend. Ga snel naar een alternatief dat als ik de reviews hier mag geloven ook nog eens goedkoper is.

4. Februar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr