Trip Trap Woodcare Bewertungen

TrustScore 2 von 5

1. Softwareunternehmen
  2. DNS-Anbieter
  3. Internetdienstanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

speednames.com offers you a fast, easy and digital way of registering and managing domain names world-wide

Mangelhaft

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Worst DYI product ever used

After thorough investigation to figure out what product was the right one for our wooden floor, we bough the plejegel, that is supposed to provide a layer of protection for dull floors. We researched and followed instructions and application by the letter. After 8 hours it was still so sticky that you couldn't walk on it (instructions said after 4-6 hours light walking with socks is OK), now 24 hours later it's still sticky enough that you cannot drag you foot across the floor, and it looks horrendous. As soon as you put your foot down, even with two layers of socks and walking very lightly, it leaves a footprint that cannot be washed away because it's embedded in the gel layer. The whole floor looks insanely bad, there's footprints and marks everywhere, and we used less than half of the recommended dose because we wanted to be cautious.
If you paid a professional to revarnish your wooden floor and they used this product, and it ended up looking the way it looks now, you'd refuse to pay the invoice and you'd be right to do so.
If it looks like this even when thoroughly following instructions and being extra cautious, it means it's just a horrible product.
You'd deserve to be invoiced for the 15000 dkk we will have to pay to have it done professionally.
I hope you go bankrupt.

20. Juni 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte en dåse Triptrap Woodcare…

Købte en dåse Triptrap Woodcare skibslak. selve Lakken er vel udmærket. Men de Dåser produktet kommer i er så dårlige, at man ikke kan lukke dåsen uden at ødeligge låget. Pga at metal dåsen og låget er i en så tynd kvalitet at det tynde metal vrider sig så meget at låget er ødelagt efter en til to aftagelser Man skulle mene at til prisen burde det være bedre og at XLbyg kunne få en bedre leverandør af male produkter end TRIP TRAP MVH Peter Sørensen

20. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte i Silvan Trip Trap heavy…

Købte i Silvan Trip Trap heavy performance gulvlak til 556 kr for 2.5 l. Hertil skulle købes en hærder til 106 kr. Ialt 662 kr.
På vejledningen oplystes det at hærderen mistede sin effektivitet efter 4 timer. Jeg lakerede to gange indenfor de fire timer og havde Ca 3/4 liter til overs.
Næste dag købte jeg en ny dunk lak og lakerede 3. og 4. gang, igen med Ca 3/4 liter tilovers.
Jeg spurgte hos Silvan om jeg nu kunne bruge de resterende 1.5 l som almindelig gulvlak, eller om der skulle ny hærder i?
Silvan kontaktede Trip Trap som oplyste at den tiloversblevne lak var ubrugelig og til at kassere.
Jeg havde betalt 264 kr pr liter og måtte altså kassere 1.5 l lak for 397 kr.
Trip Trap oplyser IKKE på vejledningen at restlak er ubrugelig efter 4 timer!
Det er vildledende markedsføring og jeg må fraråde at man køber dette produkt .

31. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde et par spørgsmål angående min bordplade som jeg har givet olie fra Trip Trap, den trængte til en opfriskning et par år efter, og har søgt oplysninger hos firmaet, her fik jeg en super service og en helt korrekt anvisning hvad jeg skulle det. Det man kalder super service. Og tak for det Rikke.....

12. Mai 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig mere Trip Trap Woodcare…

Aldrig mere Trip Trap Woodcare produkter.
Vi købte en dåse Trip Trap bordplade olie til opfriskning af massiv køkken bordplade. Vi udførte opgaven som beskrevet på dåsen, men trods tynde lag blev olien ved med at klistre efter 14 dage. Kontaktede firmaet, der kender problemet, og anbefalede at skrabe alt af og prøve igen med nyt tyndt lag. Er nu prøvet. Det klistrede fortsat vildt meget. Vi opgiver og skraber af. Og har nu givet Lindolie som nu står flot til meget små penge og arbejde. Øv en oplevelse.

14. November 2020

Utilfredsstillende og ukomplet pakke

Købte en kombipakke fra Silvan selvom vi før har brugt et andet mærke - og hvor stor forskel kan der være? Der var mange flere trin man skulle igennem, med flere (Trip Trap) produkter som skulle anvendes, men det måtte da garantere et rimeligt resultat hvis man fulgte vejledningen? Nope! Der var for det første ikke alt hvad man skulle bruge i pakken - sandpapir manglede men det havde vi, bortset fra det 320-korns vådsanspapir. Måske var det den lille skumdims men ukæart og utilstrækkeligt var det. De fnugfri medfølgende klude fnuggede. Resultatet var en mat belægning som ligesom andre har nævnt tager imod tryk fra ting. Jeg havde en avis liggende med et skærebræt på, og da jeg fjernede den kan jeg næsten læse overskriften. Skod!

8. Mai 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr