If it had a 0 I would give this sight triple 0’s, this is a spam site, do not order! I ordered a spurs shirt and it was of very poor quality and wrong size. I asked for a refund from PayPal they are s... Mehr ansehen
Esperé un mes y nunca llegó el pedido. Me escribieron que hay problemas con la aduana en Noruega, pero me parece muy poco profesional no haberlo investigado con antemano. Dicen que van a reembolsar... Mehr ansehen
Varen jeg modtager er på ingen måde det samme som der var på hjemmesiden eller ordrebekræftigelsen. Flere detaljer på produktet som er tydelige og anderledes - samt anden kvalitet af stof osv. Desu... Mehr ansehen
Total scam! Ordered on October 16, 2023 and never received my items. Pretended to be Carter's Children Clothing. Had to cancel my card. Still trying to get my account credited. They can't even spell... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
+45 96 21 40 45 info@trendyshop.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Lynhurtig levering!
Bestilte mine varer i går kl 14:16 og modtog dem i dag kl 14:30, det må man kalde hurtig service! Derudover en god pris på mærkevarer.
Super hurtig levering
Super hurtig levering!
Jeg bestilte mine varer inden klokken 14 og modtog en bekræftelse få minutter efter. To dage senere havde jeg alle mine varer i rigtige størrelser og god kvalitet! Her handler jeg igen :)
Virkelig en positiv oplevelse
Virkelig en positiv oplevelse.
Bestilte tøj torsdag eftermiddag og allerede en time efter fik jeg besked om, at det var pakket. Fredag fik jeg pakken leveret.
Jeg havde desværre fået trykket på forkert pakkeshop og skrev hurtigt en mail til trendyshop. Fik lynhurtigt svar.
Fantastisk kundeservice. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos dem.
De bedste anbefalinger herfra.
Godt børnetøj
Rigtig fin side med lækkert børnetøj, hurtig levering.
Hurtig levering. Fik pakken dagen efter
Min top-yndlings hjemmeside at shoppe børnetøj
Min top-yndlings hjemmeside at shoppe børnetøj! Fantastiske priser på lækkert børnetøj, hurtig levering - og når man sender varer retur, går det lige så hurtigt med at få pengene igen! Ja, retur koster penge, men med de priser, så går det nok;)
Fantastisk side at handle billigt…
Fantastisk side at handle billigt lækkert tøj på til babyer. Hurtig levering og returnering. Dog synes jeg det er træls med jeres returlabel system, men alt i alt en rigtig god oplevelse.
Gode priser på outlet-varer, men ikke serviceminded kundeservice
Jeg købte en række varer til min datter i deres outlet og fik mange fine ting til gode priser. Dog skal man være meget obs på, hvilken farve man bestiller varerne i, da billederne snyder, og farverne ikke tydeligt er indikeret. Jeg skrev til kundeservice vedr. dette, da jeg havde købt sorte sko (ud fra billedet), men der åbenbart med småt havde stået "navy" et sted på siden. Hurtigt svar, men bestemt ikke serviceminded.
Virkelig nedladende måde at tale til en kunde på
Jeg købte et par støvler i forkert str. og ville bytte dem. Jeg betalte 90kr for støvlerne pga 70% rabat. Der er fri returret men du skal lige købe en pakkelabel til 39kr. Og så skal du lave ny ordre på nye støvler med ny fragt. Så i alt skulle jeg betale 200kr for retur og ny bestilling for at ombytte et par støvler! Jeg spørger dem om det kan være rigtigt. Jeg skriver med en som svare mig at de mister på at sælge de støvler da deres indkøbspris er 134 og de sælger dem for 90. Øh så lad dog være med det ? Hvordan kan det være min skyld. Og så kommer der løn, emballage, og husleje der skal betales og derfor kan det slet ikke hænge sammen de ombytter mine støvler. Aldrig i mit liv har jeg oplevet så dårlig service. Det fair nok man skriver nej desværre men at tale sådan ned til en kunde og blande ind i at hvis jeg skal returnerer de sko gratis så kan de ikke betale husleje og løn omg det 80kr fragt frem og tilbage hvem tjener 80kr ? Det virkelig den dårligste undskyldning. Og så skulle jeg jo tænke på at støvlerne koster rigtig 300kr så det var billigt jeg betalte de 80kr oven i for at bytte støvlerne ? Øh jamen jeg havde så ikke købt dem hvis de kostede 300kr!! Alt i alt en mega nedladende besked at skrive til en kunde når jeg blot spørger om jeg skal betale 80kr for at få ombyttet mine støvler til 90kr!!! Jeg måtte nu købe de rigtige støvler i den rigtige str og de andre til 90kr ja dem har jeg endnu. Jeg er skuffet over den måde man taler til en kunde på. Og af den grund er jeg i hvert fald ikke kunde der mere.
Super hurtig levering
Super hurtig levering! Er meget imponeret over serviceniveauet.
For at få 5 stjerner skulle der dog være gratis fragt samt retur.
Hurtigt og effektivt
Hurtigt og effektivt!
Jeg bestilte min ting kl. 11 og allerede samme eftermiddag var det pakket og afsendt. Dagen efter var mine ting ankommet.
Det må siges at være hurtig og god service.
Super fine ting til gode priser.
her handler jeg helt sikkert igen!
Hurtig levering 👍🏻
Alt som forventet.
Modtog det bestilte og som lovet. :)
bad service
my stuff still hasnt came in i dont know why
Har fået den bedste service!
Har fået den bedste service i forbindelse med en reklamation. Hurtig, venlig, effektiv og efter mit valg. Jeg handler der bestemt gerne igen!
God betjening
God betjening, både ved bestilling og returnering
Rigtig god service og gode priser
Rigtig god service og gode priser.
Der var et lille problem ved bestillingen, men det blev der hurtigt taget hånd om.Tak for det. Kan anbefales😊👍🏼
Meget hurtig levering og hurtig…
Meget hurtig levering og hurtig refundering af penge.
Kun positivt at sige 🤩
Kun positivt at sige 🤩
Når alt bare er perfekt!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.