Havde købt en kjole der sad "lidt" for stramt og skulle derfor et nummer op. Skrev og spurgte hvordan og hvorledes og vupti kom der en returslip. Skulle ikke betale på posthuset men blot aflev... Mehr ansehen
TRENDPAL Online Shop
Går godt så længe du ikke har en reklamation på en vare. Købt en Marta jakke og vasket den efter vaskeanvisningen. Selve stoffet er krympet, og foret hænger forneden på ærmer og... Mehr ansehen
De har virkelig noget fedt tøj. Købte nogle super flotte trøjer fra Trendpal, og jeg var virkelig positivt overrasket over hvor hurtigt jeg modtog disse. Jeg var desværre nødt til at bytte en af trøje... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Hvis du er glad er vi glade.
Kærmindevej 12, 2630, Taastrup, Dänemark
- kundeservice@trendpal.dk
- www.trendpal.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
1 dags leveringstid - 👍
God service og hurtig behandling
Trendpal har noget fedt tøj og har en pæn side med fremvisning af deres tøj.
Meget venlig kontakt over fasebook og god betjening, når jeg var i panik over en bestemt bluse , jeg bare måtte have. Og selv om Tina havde fri og meget travlt med sin datters fest ( kender ikke Tina) gav hun sig tid til at svarer mig hurtigt tilbage og igen venligt. Det er et sted som jeg vil bestille meget mere tøj fra :-D
Og fik min bluse meget hurtigt :-D
Perfekt
Jeg er super tilfreds, der er levering fra dag til dag...dejligt sted at handle.
Super fin betjening
Jeg kan kun anbefale at handle på trendpal, de lever op til mine forventninger
Ovenud tilfred, glæder mig allerede til jeg skal ha nyt tøj igen :-)
Super lækkert tøj. Tøjet er flot syet og man er godt tilpas i tøjet. Og glad for at prisen er hvor den er. Det gør mig helt sikkert til en ny kunde.
lynhurtig levering
bestilte en fredag - fik det leveret om mandagen -
det kan man da kalde for service...
super service
Bestilte noget tøj og opdagede bagefter jeg havde overset et par bukser jeg måtte have. Skrev til Trendpal og aftalte blev at jeg slap for at betale porto 2 gange :). Varene havde jeg hurtigt.
Effektiv betjening.
God, hurtig og effektiv betjening. Fik bestillingen dagen efter.
Det er ikke sidste gang.
Hurtig levering og god service....
Jeg kan varmt anbefale Trendpal. Jeg har handlet hos dem mange gange og har kun gode erfaringer. Mange gode tilbud og hurtig levering!
Kan varmt anbefales til andre
Her finder du smarte varer og hurtig levering.
Superservice !!
Jeg kan kun anbefale , at handle ved Trendpal Online Shop.
Man får en hurtig og god service hos dette firma.
Mvh
Marianne Wind
Super sted at handle, det er ikke sidste gang
. Det er et super godt sted at handle, har handlet her flere gange nu og gør det gerne igen...
Super god og hurtig betjening
Hør lige her engang. Jeg har fundet et fedt sted at handle på nettet. Tøjet er super lækkert, der er både noget i den dyre ende og noget lidt billigere. Er tit ude for at der er gode tilbud,og det tøjstykke jeg syntes var lidt pebret er på tilbub, men så slår jeg også til. Synes du skal prøve at kigge at kigge på TRENDPAL ONLINE SHOP.
Altid hurtig levering og varene lever op til forventningerne
Super internetbutik, flot udvalg - god kvalitet og aldrig fejl! Rigtig hurtig levering. De har et fint loyalitetsprogram, hvor du alt afhængigt af hvor ofte du handler, optejener højere rabat - også oveni i allerede nedsatte vare. Fint udvalg i mærker, som man ellers ikke så ofte kan købe online.
Gode mærkevarer
Super lækre mærker, flotte billeder af varerne
God service og hurtig lev
total fed og i orden leveringe af varer
hej trendpal
tusind tak for din altid hurtige ekspedition. Kan kun anbefale din side til andre.
smart tøj til alle
dette er min 2 gang jeg handler hos trendpal og jeg har kun godt og sige om det de altid søde og hjælpsomme og hurtigt til at vende tilbage hvis man har forespørgelser
om noget :) og vil helt sikkert handle igen
kærligste hilsner
fra en glad kunde
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.