Ik heb Trekhaakcentrum Nootdorp gebeld met de vraag of ze mijn trekhaakmodule willen coderen, zij geven aan dat dit niet hoeft dus zal de module wel defect zijn. Nieuwe module besteld a 136 euro vi... Mehr ansehen
Vanmorgen via een afspraak in Breda een afneembare trekhaak laten monteren op onze Hyundai Kona hybride. Om 08.00 gebracht en voor de middag klaar. Uitgebreide demonstratie gekregen van de monteur. A... Mehr ansehen
Het leed dat trekhaakcentrum.nl heet. De verlichting doet het half en de module geeft te weinig stroom aan de aanhanger. Tot nu toe wordt de schuld neergelegd bij onze trailer. Alle auto’s kunnen... Mehr ansehen
We waren al een keer eerder bij Trekhaakcentrum geweest maar toen hadden wij heel veel haast, maar ze hebben alles geprobeerd om ons toch te helpen. Vandaar dat onze keuze weer op het Trekhakencentrum... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Trekhaakcentrum is hét adres voor een complete trekhaakmontage en kabelset installatie en staat garant voor de juiste trekhaakoplossingen voor bijvoorbeeld hybride, elektrische, import- en historische auto’s. Ook voor bedrijfsauto’s en campers hebben wij vaak een geschikte oplossing. Daarnaast levert Trekhaakcentrum accessoires zoals verloopstekkers, witte kentekenplaten, adapters en fietsendragers. Ook voor reparaties aan stekkerdozen en/of ombouw van kabelsets bent u bij ons aan het juiste adres.
Brieltjenspolder 30, 4921 PJ, Made, Niederlande
- 085 - 20 20 660
- info@trekhaakcentrum.nl
- www.trekhaakcentrum.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Perfect en snel gegaan
Vriendelijke ontvangst.
Leenauto stond klaar.
Zeer snelle montage en netjes.
Goede uitleg gehad over het functioneren en testen van de verlichting.
Snel en vakkundige installatie van…
Snel en vakkundige installatie van afneembare trekhaak.
Goede uitleg en service.
Snelle en nette service
Allemaal prima geregeld en alles mooi…
Allemaal prima geregeld en alles mooi op tijd klaar.
Gelukkig kon ik snel terecht
Gelukkig kon ik snel terecht
Leenauto mocht de dag ervoor al gehaald worden gratis alleen aftanken
Volgende ochtend mochten we ophalen na montage dag.
Ziet er goed uit ( montage)
Goede service en uitleg
Goede service en uitleg. Prettig personeel.
Inleren van het MMI systeem van audi…
Inleren van het MMI systeem van audi bleek lastig voor het filiaal. Ik kreeg om 5 uur een telefoontje dat het langer ging duren. Ik had de volgende dag afspraken en ik werd niet eens een leenauto aangeboden. Volgende dag hoorde ik niets en moest zelf bellen om 3 uur. Bleek nog steeds niet te werken. Ik moest een leenauto ophalen. Vandaag werd ik om 3 uur gebeld dat het klaar was. Bij aankomst werd ik gevraagd te betalen. Ik moet zelf vragen om instructie. Thuisgekomen blijkt het MMI systeem een foutmelding te geven die niet klopt. Het is dus niet goed gegaan. Waardeloos.
Goede ervaring
Goede ervaring, beste kwaliteit, gemontiveerd deskundig advies
Trekhaak keurig gemonteerd en goede…
Trekhaak keurig gemonteerd en goede uitleg gekregen van Kor omtrent de werking en verdere belangrijke zaken.
Super geregeld en binnen een halve dag…
Super geregeld en binnen een halve dag de auto weer terug. Monteur was zeer vriendelijk en legde alles duidelijk uit
Service was top
Service was top, ze zijn hun afspraken keurig nagekomen
snelle service
snelle service, netjes uitgeveord, goede uitleg
Top Trekhaak Top geinstaleerd
Afneembare trekhaak
Goede afspraak
Leen auto
Goede uitleg hoe het werkt
Vriendelijk geholpen
Perfect werk voor de afgesproken prijs
Uitstekend
Uitstekend! Wat een service, goede uitleg over de mistlichten etc. en erg vriendelijk 😀 Top gedaan.
Een en al lof
Een en al lof. Kon me niet beter wensen.
Fijne ervaring
Alles was netjes geregeld,vanaf de dag van aanmelding tot het ophalen van de auto. Netjes werd àlles uitgelegd ik had een afneembare Trekhaak en dan moet je even weten hoe alles werkt.
Topwerk geleverd
Topwerk geleverd, precies wat ik verwachte, nette bediening en alles voor de vooraf afgesproken prijs.
Daarna een goede uitleg van de monteur gehad
Goede service en goed spul voor je geld. En ook nog eens voordelig!
De Duitsers zeggen Gut und Günstig. Dit betekent zoiets als goed en voordelig. Een goede prijskwaliteitsverhouding.
De service is uitstekend. Jammer dat de montage niet eerder kon. Een volle agenda bij Anca.
Ben netjes geholpen
Ben netjes geholpen, duidelijke uitleg van werkzaamheden en prijs. Op korte termijn afspraak kunnen maken en montage netjes gedaan.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.