Trekantens bilsyn Bewertungen

TrustScore 2.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig oplevet noget ligende hade glemt mit kredit kort og måtte gå 12 km hjem bil tilbage holdt kunne ikke få lov til at køre hjem og overføre betaling til grin

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Min bil blev dømt til omsyn pga. en defekt pære og fejl ved forlygtes lysstråle. Mekanikeren fandt efterfølgende ingen defekt pære og fejlen med lysstrålen kunne rettes ved et lille skub til pæren... Mehr ansehen

1. Fahrzeuginspektion
  2. TÜV-Prüfstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Vi er hele trekantområdets professionelle bilsyn, og bestræber os på god service af din bil. Både med og uden tidsbestilling. Du vil blive mødt af venligt personale både i telefonen og når du kommer i en af vores synshaller. Vi lægger stor vægt på, at vores kunder skal føle sig velkomne.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

4 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kludrer i deres dokumentation

Kludrer i deres dokumentation. De anvendte min bils registreringsnummer, selvom det ikke var min bil de havde synet! Så da jeg skulle til syn med min egen bil(hos en anden synshal), måtte jeg til overraskelse høre synsmanden fortælle at den allerede var synet for over en måned siden.
Så jeg måtte selv til at grave efter hvem, hvorfor og hvordan det hele hang sammen, for så at finde ud af, at Trekantens Bilsyn i Kolding havde kludret i dokumentation og indtastet nummerpladen forkert.

Det værste er dog, at da jeg kontakter dem, er de udmærket klar over fejlen, men de har åbenbart ikke gidet at tage fat i mig. Så jeg måtte køre forgæves til syn samt spilde et par timer på at finde ud af, hvordan min bil allerede var 'synet'.

Ingen kompensation for min spildte tid, kun at 'det kan jo ske, og det er de kede af'.

11. April 2022

Verdensklasse service

Fantastisk service, var til omsyn den 21/2-22. Han var utrolig dygtig og var meget grundig da han ville være sikker på jeg ikke blev snydt af mekanikkeren, samtidig havde han tid og overskud til at forklare mig hvad jeg skulle være opmærksom på under bilen i form af rust og eller lignende.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg syner bil der.

21. Februar 2022

Hurtig

Hurtig, kompetent og problemfri ekspedition i Billund ved syn af elbil og super service af synsmand...

23. April 2021

ADVARSEL

ADVARSEL : Desværre kunne man ikke give 0 stjerner. Bil synet trods væsentlig fejl på styretøj - ved reklamation mødte man blot arrogance og bedre-vidende personale, der pure afviser enhver fejl - og lystigt sender bil med væsentlig fejl ud at køre videre. Vil du have bilen synet, selv om den er lige til skrotten, så er det her du leverer Mascotten. BLIV VÆK OG RED LIV !!!

25. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stelnummer og veteranbiler, gå udenom dem her!

Jeg er ejer af en gammel dansk militær Jeep. Der var 4 ting galt med bilen hvoraf de 3 var berettiget. Den 4. var stelnummeret hvor bilen først fik stelnummer som civil bil. Jeg fandt senere stelnummeret på højre forvange som han ikke ville godkende. Han var ude i at ringe rundt for at høre om det kunne have sin rigtighed. Lytter ikke på hvad man siger og man får hurtigt fornemmelsen at de behandler en atypisk gammel bil som om den var ny og at de ved bedre! Kan bestemt ikke anbefales overhovedet. Folk med veteranbiler og biler generelt skal undgå dette sted. Vil ikke tales ned til eller lægge mine penge dér igen!

2. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Synshal begår direkte livsfarlige fejl!

Synshal begår direkte livsfarlige fejl!
Købte en brugt bil som forinden ca 3 uger før jeg handlet bilen, var blevet godkendt UDEN anmærkninger!

Decideret synlige fejl:
Hele bærende del på undervogn mange steder i ophæng fuldstændig nedbrudt! Tank ophæng var nedbrudt og tank utæt
Mange andre og flere steder fatale fejl som var synlige uden brug af hammer eller andet, denne bil har IKKE været på lift eller gennemgået korrekt og kun ren held at der ikke skete noget under kørsel og det blev opdaget i tide!..
autoritisation burde være inddraget for længst, når man læser anmeldelser igennem!

12. Juni 2019
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Vi købte en nysynet bil og kørte den …

Vi købte en nysynet bil og kørte den til ekstra syn i Rødekro hvor den dumpede. Begge forlyger lyste et par meter frem. Tilbage til mekanikeren. De skifter een pære og Trekantens bilsyn godkender det trods den anden pære ikke virker og den venstre skiftede pære lyser over i højre side. Hold jer langt væk fra det synssted. De er fuldstændig uansvarlige og gør slet ikke deres job.

18. Dezember 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ved syn af campingvogn blev der kørt rådent.

Under syn af campingvogn i Kolding kørte Carsten Thomsen meget stærkt rundt om hjørner...
Resultatet var at alle overskabe er gået op og alt service er røget ud og smadret.!!

Fair nok at der skal bremses, men det hænger ikke sammen med at alle skabe skulle springe op... det kan kun lade sig gøre ved sideveje energi...

27. Juni 2016
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Overså to fejl, som burde have dumpet synet.

De fik indleveret en brugt bil af den forhandler, jeg havde indgået købsaftale om bilen med (dvs. forhandleren fik den synet der inden jeg købte den).
Bilen blev godkendt uden bemærkning, på trods af at tågebaglygten ikke virkede og ankerpladerne bag bremseskiverne manglede hhv. var rustet væk. Dette blev opdaget af et uafhængigt værksted, som jeg - heldigvis - bad om et second opinion! Ellers havde jeg hængt på regningen ved næste syn!!

Edit april 2018: Har nu haft bilen til syn to år senere, hvor den dumpede på at bøsningen i forhjulsophænget var monteret forkert i begge sider. Fik at vide, at det ikke kan ske på to år, men har været en fejl på bilen også ved synet hos Trekantens bilsyn. Dybt forkasteligt at overse 3 fejl!

13. April 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr