In februari 2020 een ticket geboekt via Schiphol tickets. Vlucht is door COVID restricties door Thai Airways geanuleerd. Diverse pogingen gedaan Schipholtickets is inmiddels failliet en Travelgenio re... Mehr ansehen
Update: I got an reply by mail. Thank you! Meerdere mails gestuurd maar er daar is niet op gereageerd. Mijn vlucht is 2 jaar geleden geannuleerd vanwege covid beperkingen. Liep toen bij Schiph... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Serieus ontvang je alleen maar standaardmails? Wat is dit voor rarigheid. Stuur je een mail naar de klantenservice enige wat je terug krijgt is dit bericht: Unfortunately we have not located a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
WAARDELOOS respectloos bedrijf! niet eens een bedrijf te noemen! vanaf eind februari geprobeerd te bereiken ivm vliegtickets naar Amerika bij hun gekocht, gemaild, gemaild gebeld etc! geen reactie,ni... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
alweer datzelfde antwoord|\ 4e review
alweer datzelfde antwoord
ik heb , wat jullie willen hebben , al naar jullie toegestuurd.
ik wil gewoon n antwoord van jullie... is dit zo moeilijk?
vliegtuigmaatschappij heeft jullie al terugbetaald...... dus kunnen jullie mij ook terug betalen.
ik ga hier over ook in gesprek met mijn advocaat.......

change or refund
I have bought tickets for November 24 and they have been canceled, I have tried to contact the company to change flights or a refund but I have not had a response

Onbetrouwbare organisatie Travelgenio/Schipholtickets.com…
Alle verhalen die ik hier lees hebben één ding gemeen. Je krijgt een reactie zo gauw je hier een review plaats dat een special agent contact met je zal nemen of je zal mailen. Tot zover klopt het. Daarna wordt er gezegd dat je recht hebt op terugbetaling en dat de refund binnen max. 90 dagen zal volgen omdat ze afhankelijk zijn van de luchtvaartmaatschappij. Complete onzin natuurlijk. Het komt er op neer dat er gewoonweg geen terugbetaling volgt. Ik heb nog nooit zulke slechte ervaringen met een organisatie als travelgenio (schipholtickets.com) mee te maken gehad. In mijn situatie betreft mijn geannuleerde vlucht met boekingsnummer FHV04Q en ticketnummer 3586648. Sinds maart 2020 wordt alleen maar beloofd dat de betaling binnenkort volgt zonder resultaat. Ik zou het op prijs stellen als trustpilot namens alle gedupeerde reizigers hier iets aan zou kunnen doen.

Na 8 maand geen refund
Al 10tallen malen contact opgenomen met Travelgenio voor de terugbetaling van onze tickets die we boekte in januari 2020.
Na heel veel contact met China Airlines, is het duidelijk dat de fout en het niet willen betalen bij Travelgenio ligt. Ik hoop op deze manier toch gevolg te krijgen ...

Refund tickets
Beste
Wij schreven reeds mails naar de customer service van travelgenio zoals hier wordt aangegeven met boekingscode erbij, maar we krijgen hierop geen enkel antwoord, ook niet een mail om verdere stappen te nemen, niemand neemt contact op. De luchtmaatschappij bevestigt dat alles is terugbetaald aan jullie.

Antwort von Travelgenio
Wij zouden in maart naar turkije…
Wij zouden in maart naar turkije vliegen, helaas is dit geannuleerd door de covid 19. In mei kregen wij bericht dat we eind juni ons geld terug gestort zouden krijgen. In augustus,, september en oktober meerdere mails gestuurd met vriendelijk verzoek om terug te betalen. Niets hebben wij meer vernomen en ga nu acties ondernemen via kassa en consumentenbond

Antwort von Travelgenio
The worst travel agency ever or are they some scammers??
I would never recommend anyone to book their flight via Travelgenio!! My flight from Amsterdam to Calicut in May was cancelled due to COVID. Several weeks before the departure date, I tried contacting Travelgenio which was almost impossible. All I received was some automated replies. So, I contacted the airlines and they told me that they have already reimbursed the full amount to travelgenio. So, you were basically lying to me in your automated replies saying you will initiate my refund as soon as the airlines did the refund. Give me back my money you scammers.

Geen terugbetaling luchthaventax
Ik heb in maart na uren wachtmuziek mijn vlucht geanuleerd maar de luchthaventax is na meer dan een half jaar nog steeds niet terugbetaald. Ik kan ook geen contact opnemen met hen want volgens de site is mijn email adres niet gekoppeld aan een boeking, uiteraard is dit wel het geval.
Update: Na een email te sturen is dit hun antwoord: "We regret to inform you that the airline, unfortunately, does not authorise any kind of refund." Het terugbetalen van de luchthaventax is nochtans wettelijk verplicht! Aangezien ik via Travelgenio heb geboekt is het hun verantwoordelijkheid om dit in orde te brengen.

Ticket nog niet ontvangen
22 oktober heb ik een ticket geboekt. Tot op heden is er alleen een bevestigingsmail gekregen, maar nog steeds geen ticket. En de ticket is geboekt voor a.s maandag. Ookal geprobeerd te bellen maar krijg helemaal geen contact want het nummer is momenteel niet in gebruik. Heeft iemand misschien een idee wanneer die tickets dan wel komen??

Antwort von Travelgenio
Geen geld terug van travelgenio-nog steeds niet na een half jaar
Vervolg van deze ellende!
We hebben precies gedaan wat u (travelgenio) schreef. Nog steeds geen geld terug of enig bericht van travelgenio. Zojuist proberen in te loggen op my trips en nu zijn er geen boekingen meer te vinden op mijn emailadres. We zijn er wanhopig van! HELP!
okt 2020 review:
In Januari onze tickets naar Vietnam geboekt. Deze reis is geannuleerd door travelgenio zelf. Na meerdere malen contact opgenomen te hebben nog altijd geen geld terug! Veel loze beloften dat de aanvraag in behandeling is, na vele maanden nog altijd geen resultaat!

€500 betaald voor niks
In januari 2019 drie tickets geboekt naar Georgië. De vlucht werd vanuit de airline geannuleerd. 20 mailtjes, meerdere telefoontjes verder, maar onze €500 nog steeds niet terug. In november 2019 gaven ze aan dat het “A matter of days” was dat we ons geld terug zouden krijgen. Inmiddels bijna 2 jaar na dato nog steeds geen refund gezien. Wat erg. Deze mensen zijn gewoon dieven.

Antwort von Travelgenio
slecht bereikbaar en nemen geen contact…
slecht bereikbaar en nemen geen contact op omtrent uitreiking corona vouchers. welke we nog niet gehad hebben. Als je contact opneemt zetten ze je in de wacht en nemen ze niet meer op. schandalig.

No Money back
My daughter and her friend book 2 flights to Istanbul March 30,2020. The flights were canceled do to covid 19.
Since than we did not here anything or get the money back. We tried to get the money back by PayPal and per email. No money and no answer. The girls are students and they need this money. It is very upsetting.

Schilpolticks
Mijjn geld heb ik na 8 maanden nog niet terug ! Ik bel en sta wel 40 min id wacht met aardige mensen die gewoon liegen .
Ik wil mijn geld snel terug!!! Ik wacht te lang !! Iedere x een ander verhaal : binnen. 2 dagen staat het op je rekening ! Iedreen die z’n geld niet terug heeft gekregen bel : ilt 0884890000

Antwort von Travelgenio
Still no refund, time for action
We booked 2 tickets to Moscow in February for April, booking 77MGR2.
According to the website all is approved and even the refund was paid to the account I used to book...
We are still waiting for the 632 euros..
Most likely it is time to take legal steps now.
Regards,
Nico Veer

Antwort von Travelgenio
In mei zou ik naar Hongarije gaan naar…
In mei zou ik naar Hongarije gaan naar mijn zus .ging niet door .niks geen reactie gehad niks ontvangen. Verleden week gebeld met klm hadden het geld aan jullie overgemaakt .gebeld naar jullie .kreeg iemand aan de lijn sprak alleen Spaans en Engels. Zou het uitzoeken laat mij een half uur aan de lijn hangen .het ik opgehangen .is dat nu klant vriendelijk .ik eis mijn geld terug

Antwort von Travelgenio
Uiteindelijk toch goed gekomen.
Direct na mijn vorige review heb ik het volledige bedrag terug gestort gekregen. Zonder enige toelichting. Weet niet of de review en het terugbetalen met elkaar te maken hebben..

Geld ontvangen
Ondanks de slechte communicatie en alles, heb geduld 10 september kreeg ik bericht dat het geld teruggestort was. Vandaag 7 oktober is het ontvangen. Beter dan een voucher. Good job!!!!

Antwort von Travelgenio
Collective class action claim for court
Dramatic. Despite numerous efforts to contact Travelgenio, no useful response. Waiting for over € 2.000 for five months now.
I have started mobilising my legal (NL) and political contacts (NL & MEP). Some reknown media on board as well.
Due to so many likewise bad experiences and many victims of supposedly treacherous Travelgenio here, I feel to join forces. My lawyers are researching and preparing a class action. When ready to start such a collective claim in court against Travelgenio, I will communicate here how to join.

Diefstal!
We proberen al sinds juni het geld terug te krijgen voor tickets die wij geboekt hebben naar Bali. We krijgen in totaal 1400 euro terug. De customer service van Travelgenio is ronduit slecht. We hebben een mail gestuurd naar het mailadres: customer.service@travelgenio .com, maar hier komt geen antwoord op. Tijdens meerdere malen bellen, krijgen we alleen maar Spaans of Portugeestalige mensen aan de telefoon. Een enkeling sprak Engels, die vertelde dat het geld op 26 augustus is overgemaakt, wat ronduit een leugen is. Ik zou graag met een groep mensen een rechtszaak willen beginnen, dit zijn ronduit dieven.

Antwort von Travelgenio
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.