Travelgenio Bewertungen

1'104
TrustScore 1.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In februari 2020 een ticket geboekt via Schiphol tickets. Vlucht is door COVID restricties door Thai Airways geanuleerd. Diverse pogingen gedaan Schipholtickets is inmiddels failliet en Travelgenio re... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Update: I got an reply by mail. Thank you! Meerdere mails gestuurd maar er daar is niet op gereageerd. Mijn vlucht is 2 jaar geleden geannuleerd vanwege covid beperkingen. Liep toen bij Schiph... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Serieus ontvang je alleen maar standaardmails? Wat is dit voor rarigheid. Stuur je een mail naar de klantenservice enige wat je terug krijgt is dit bericht: Unfortunately we have not located a... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

WAARDELOOS respectloos bedrijf! niet eens een bedrijf te noemen! vanaf eind februari geprobeerd te bereiken ivm vliegtickets naar Amerika bij hun gekocht, gemaild, gemaild gebeld etc! geen reactie,ni... Mehr ansehen

Ungenügend

(1'104)

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dit loopt de spuigaten uit.

Dit loopt de spuigaten uit.
als je vraagt om een voucher (in dit geval reisgezelschap van 3 personen) en je doet dat met het e-mailadres waarmee je de tickets hebt besteld..... dan krijg je retour mail van deze organisatie dat jouw e-mailadres bij hen niet bekend is.

Dan zit je dus op een dood spoor want op een andere manier in contact komen met Travelgenio lukt domweg niet.
Er wordt geen telefoon opgenomen en e-mails krijgen geautomatiseerde reply's.

ik wil mijn geld terug krijgen, want een voucher bij zo'n onbetrouwbaar bureau daar pas ik nu voor.

17. Juni 2020

Antwort von Travelgenio

Hartelijk dank om contact met ons op te nemen. Een van onze gespecialiseerde agenten zal jouw zaak bestuderen. Stuur een e-mail naar customer.service@travelgenio.com met het adres dat je hebt opgegeven in het aankoopproces, en geef in het onderwerp alleen de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan. Wij laten je vervolgens weten welke stappen je kan volgen.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

IK WIL CONTACT

Hallo Travelgenio,

Ik heb een retourvlucht geboekt naar Bali deze zomer. maar nu kom ik erachter dat een tussen vlucht gecanceld is. Ik wil graag een oplossing!! En ja ik heb al een mail gestuurd, maar krijg hier geen reactie op. Ik zou graag telefonisch contact hebben met de organisatie om het op te lossen.

Mike

16. Juni 2020

Antwort von Travelgenio

Bedankt, Mike, voor je opmerking. Stuur een e-mail naar customer.service@travelgenio.com met het e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan, en geef in het onderwerp de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan. Je ontvangt dan instructies om contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde agenten.

Avoid booking through Travelgenio

Travelgenio posts automated messages to complaints placed on Trustpilot but still has not responded to solve the issue.

16. Juni 2020

Antwort von Travelgenio

Thank you very much for contacting us. One of our specialised agents will study your case. Please send an e-mail to customer.service@travelgenio.com, from the e-mail you indicated when making the reservation, mentioning only the Booking ID (8-digit code that appears in the confirmation e-mail) in the subject and we will inform you of the next steps.

Goedendag lezer,

Goedendag lezer,

Onze vlucht naar Delhi is geannuleerd. Ik heb een bericht verstuurd hoe ik mijn geld terug kan krijgen, maar ontvang geen reactie. Zouden jullie spoedig willen reageren?

15. Juni 2020

Antwort von Travelgenio

Bedankt, Jayant, voor je opmerking. Stuur een e-mail naar customer.service@travelgenio.com met het e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan, en geef in het onderwerp de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan. Je ontvangt dan instructies om contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde agenten.

Travelgenio is a scam!

Travelgenio is a scam! I try since APRIL almost every day to call them and text them so frequently, no response, nothing! Yes, I even tried it on the email address of the customer service! Nothing. Is a lawyer now necessary? I NEED HELP! It is a shame how they leave their customers alone in this Pandemic!

12. Juni 2020

Total scam artists

Total scam artists. Travelgenio are taking advantage of customers during a pandemic. Avoid at all costs.

11. Juni 2020

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik krijg maar geen reactie op mijn mail…

Ik krijg maar geen reactie op mijn mail en ook niet telefonisch. Het zou fijn zijn als jullie mij bellen. Of een nummer op jullie site zetten wat wel bereikbaar ism

9. Juni 2020

Antwort von Travelgenio

Bedankt, Brenda, voor je opmerking. Stuur een e-mail naar customer.service@travelgenio.com met het e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan, en geef in het onderwerp de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan. Je ontvangt dan instructies om contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde agenten.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

After trying to contact your company…

After trying to contact your company several times, regarding a current booking, with no response even emails to customer.service at travelgenio.com, deliver no response. Maybe you can provide your clients with more clarity in these times. Please provide a telephone number of someone who can help as the airlines will not help us as we booked the tickets through an agent (Travelgenio). Kindly assist so your company can stop have such bad reviews which will cause clients not to book by you again. Come on prove us all wrong

9. Juni 2020

Antwort von Travelgenio

Thank you Christian for your comment. Please send an e-mail to customer.service@travelgenio.com, from the e-mail address you used to make the reservation and indicating the Booking ID in the subject (8-digit code that appears in the confirmation e-mail), and you will receive instructions to contact one of our specialised agents.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

My flight has been cancelled and I've…

My flight has been cancelled and I've send email and phone calls, but I 'haven't heard any reply or information about my cancellation since. My best option is the new tickets, because one way tickets was cancelled and back way not. There is no option to send you a confirmation via email or a contact form.

Please contact me asap about my new flying option or refund options or possible ticket changes.

Antwort von Travelgenio

Please send an e-mail to customer.service@travelgenio.com, from the e-mail address you used to make the reservation and indicating the Booking ID in the subject (8digit code that appears in the confirmation e-mail), and you will receive instructions to contact one of our agents.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Flights were canceled due to COVID-19…

Flights were canceled due to COVID-19 and we have been chasing them for 3 months now!!!
they do not reply to emails, they don't answer the phone. nothing.
this company is a scam.
They keep claiming they cannot locate the reference number where it is clearly stated from THEIR email.
never ever ever book via Travelgenio. never.

Antwort von Travelgenio

We would like to study your case. Please send an e-mail to customer.service@travelgenio.com, indicating the Booking ID (8-digit code) in the subject line. Remember to use the e-mail address you used to make your reservation. You will immediately receive instructions

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

In afwachting tot snelle reactie

Beste,

Na weken wachten op reactie, en meerdere malen via email contact proberen te leggen heb ik net als velen op deze site nog geen reactie mogen ontvangen.
Ik wilde mijn reis graag omboeken, of verzetten , maar nu ik dit allemaal lees wil ik inderdaad liever mijn geld terug.

Ik verwacht snel van jullie te horen, en dan niet zo'n geautomatiseerd berichtje dat ik naar een email adres toe moet mailen want, dat is al meerdere malen gebeurd zonder succes.

Groet
Robert

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Erg slechte communicatie en oplossing!

Ik heb gedurende lange tijd geen contact gehad. Toen heb ik via de VISA card het bedrag terug laten storten. Nu laten ze wel van zich horen en als ik het bedrag weer terugstort dan zullen zij het verder verzorgen. Dat doe ik echter niet en heb laten weten van de vlucht en vouchers af te zien en mijn geld terug wil hebben. Ik zal nooit meer met deze organisatie in zee gaan. erg slechte communicatie en afwikkeling.

7. Juni 2020

Antwort von Travelgenio

Bedankt, Lucassen, voor je opmerking. Stuur een e-mail naar customer.service@travelgenio.com met het e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan, en geef in het onderwerp de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan. Je ontvangt dan instructies om contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde agenten.

Tickets naar Bali

Goede morgen,

In juli staat er voor ons een reisgeboekt naar Bali afgelopen maandag een e-mail gestuurd naar het volgende e-mail adres customer.service@travelgenio .com (aan elkaar) daarnaast ook in het onderwerp de boekings-id vermeld. Het is met het e-mailadres verstuurd waarmee geboekt is.

Tot op heden hebben wij nog geen aanwijzingen gehad om eventuele stappen te ondernemen. Aangezien er een tussen vlucht al is geannuleerd.

Binnen nu en twee dagen hopen wij reactie van jullie te krijgen anders ga ik de rechtsbijstand inschakelen.

Met vriendelijke groet

Jessica bodeker

Met vriendelijke groet Jessica

7. Juni 2020

Antwort von Travelgenio

Bedankt voor je opmerking, Jessica. Wij willen jouw zaak graag laten bestuderen door een van onze agenten. Hiertoe verzoeken we je een e-mail te versturen naar customer.service@travelgenio.com, en in het onderwerp hiervan de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan te geven. Denk eraan: gebruik de e-mail waarmee je de boeking hebt gemaakt. Je ontvangt dan onmiddellijk de te volgen aanwijzingen.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Net als velen krijg ik jullie in geen…

Net als velen krijg ik jullie in geen mogelijkheid te pakken. Verschillende mailtjes gestuurd maar tot op heden nog steeds geen antwoord. Daarnaast telefonisch onbereikbaar.

Via welke andere manier kan ik wel contact met jullie krijgen?

Nog steeds BOOS

Hallo,
Op 18 mei heb ik een review geschreven, en daar van jullie de reactie op gekregen dat ik een mail moest sturen waarmee ik de aankoop heb gedaan, en het onderwerp, met de boekings-id. Dit alles heb ik gedaan. Ik kreeg een link met instructies. Ik heb alles gedaan wat er gevraagd werd. Maar tot op heden, 3 weken later nog steeds geen reactie.
Al deze negatieve reviews stapelen zich op. Waarom handelen jullie het niet netjes af.
Ik wil graag dat jullie contact met mij opnemen. Ik ben al sinds maart bezig om contact met jullie te krijgen.
Erg slechte zaak.

Ik krijg dus elke keer het standaard antwoord op mij reactie. Verder komen jullie niet

Antwort von Travelgenio

Bedankt, Esther, voor je opmerking. Stuur een e-mail naar customer.service@travelgenio.com met het e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan, en geef in het onderwerp de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan. Je ontvangt dan instructies om contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde agenten.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

dringend graag meer nieuws

Geachte,
ik heb op 27 april al eens een review geschreven...... en daarop werd gereageerd maar verder nog steeds geen info vernomen en ook niemand die mij geeft gecontacteerd.
Mijn zoon vertrok normaal op 28 juni naar Amerika reis geboekt met travelgenio via Air france wel al vernomen dat de vlucht is afgelast.
Maar voor de rest weten we nog steeds niets...... en dit is heel frustrerend omdat we ook niet verder kunnen plannen daar hij met ef in een gastgezin daar ging verblijven ook bij ef zijn ze aan het wachten op ons voor verdere planning.
Wij zouden dus heel graag eens weten of wij ons geld terug krijgen of een voucher.
Ik weet dat er nog mensen voor hem vertrekken maar is nu ook maar een 3 weken meer en wij moeten de rest bij ef ook kunnen plannen maar zolang we niks weten van jullie kunnen wij dus ook niet vooruit.
mvg vanderlinden sabrina , nathan vanhercke.

Antwort von Travelgenio

Bedankt voor je opmerking, Sabrina. Wij willen jouw zaak graag laten bestuderen door een van onze agenten. Hiertoe verzoeken we je een e-mail te versturen naar customer.service@travelgenio.com, en in het onderwerp hiervan de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan te geven. Denk eraan: gebruik de e-mail waarmee je de boeking hebt gemaakt. Je ontvangt dan onmiddellijk de te volgen aanwijzingen.

Refund Issue

I booked my flight through Travelgenio with Gulf Air for April 02 2020. Due to Covid -19 the flight was cancelled and I had an option to reschedule the flight for free or receive a full refund for the portion of the return flight by Gulf Air. I needed to contact Travelgenio if i wished to receive the refund. I contacted Travelgenio both via their 'contactform' online as well as via e-mail several times without acknowledgement or response. They will only take phonecalls for new bookings and state to be understaffed to deal with all Covid-19 related inquiries. It has been more than two months without any acknowledgement of my communications. All other airlines or travelagents have either confirmed rebookings or refunded me within 30 days.

3. Juni 2020

Antwort von Travelgenio

Thank you for your comment Myrna. We would like one of our agents to study your case. So that they can do so, please send an e-mail to customer.service@travelgenio.com, indicating the Booking ID (8-digit code that appears in the confirmation e-mail) in the subject line. Remember to use the e-mail address you used to make your reservation. You will immediately receive instructions, which you can follow

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb geboekt voor 3 personen naar…

Ik heb geboekt voor 3 personen naar indonesie in juli 2020 (boekingsnummer : PWKQFU) ik wil weten of de reis door nog gaan, ik heb gebeld maar die is ontbereibaar.
Ik heb al heel vaak email naar wat ze genoemde adres maar krijgt allen maar otomatise antwoord

2. Juni 2020

Antwort von Travelgenio

Bedankt, Jordie, voor je opmerking. Stuur een e-mail naar customer.service@travelgenio.com met het e-mailadres waarmee je de aankoop hebt gedaan, en geef in het onderwerp de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan. Je ontvangt dan instructies om contact op te nemen met een van onze gespecialiseerde agenten.

Zeer slechte ervaring

Ik had vlucht heden naar Kopenhage. Eerder al geconcludeerd via navraag bij de luchtvaartmaatschappij dat de vluchten geannuleerd waren. Er wordt pas 8 juni weer gevlogen.
Op 26 mei ontving ik gegevens over de vluchten op 1 juni!!!!! van Amsterdam naar Kopenhage.
Direct gebeld! Niet te bereiken per telefoon.
Direct E-mail gestuurd naar het e-mailadres van customer service van travelgenio!
Helemaal niets op gehoord. Noch een antwoord, noch verdere gegevens over annulering.
Ik begrijp best dat het voor de medewerkers druk is en een moeilijke tijd. Maar dit is toch wel heel erg! Verwacht echt antwoord!!!!!

1. Juni 2020

Antwort von Travelgenio

Bedankt voor je opmerking, Mia. Wij willen jouw zaak graag laten bestuderen door een van onze agenten. Hiertoe verzoeken we je een e-mail te versturen naar customer.service@travelgenio.com, en in het onderwerp hiervan de boekings-id (de code van 8 tekens die is vermeld in de bevestigings-e-mail) aan te geven. Denk eraan: gebruik de e-mail waarmee je de boeking hebt gemaakt. Je ontvangt dan onmiddellijk de te volgen aanwijzingen.

Geen reactie!!

Op 30-03-2020 is mijn vlucht geannuleerd, tot op heden niks gehoord. In de mail stond dat we ons geld terug zouden krijgen maar helemaal niets vernomen. Ik krijg niemand te pakken als ik bel voor info.
Ik heb nu weer een mail gestuurd.
Anders morgen aangeven bij rechtsbijstand.

Jammer..

1. Juni 2020

Antwort von Travelgenio

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr