Trane Pizza Bewertungen

1. Online-Bestellservice
  2. Pizza-Lieferdienst
  3. Pizza-Abholrestaurant
  4. Take-away-Service

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Vælg menuer af Italiensk take away fra Trane Pizza i Tranebjerg; Bestil online, læn dig tilbage og nyd et velfortjent måltid!

Ungenügend

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Farvel

Vi bestilte 3 pizzaer som var noget pap agtige og kedelige og slet ikke den kvalitet de plejer at leverer. Så oplevelsen ved at bestille mad ude er ødelagt ihvertfald på den her ordre og det gør så også at vi finder et andet sted at få vores pizzaer fremover.

26. Juli 2026

Cold food despite ordering just after…

Cold food despite ordering just after it opened. Prices have gone up and fillings/toppings have become less,on top of that the service is unfriendly which it never used to be.

Definitely won’t be ordering again which is a pity.

18. April 2026

En STOR FIASKO

En STOR FIASKO. Jeg har nu ventet 1.5 time på min mad og finder så ud af de ikke engang er startet på at lave maden. Har derfor afbestilt med det samme

24. Juli 2020

HOLD JER VÆK!!!

Forud bestiller til kl.19 her 40min efter stadig ingen mad 😠 Ringer og spørg hvor bliver min mad a? Han siger yderlig 20min, b'er om mine penge retur, da 1 time over tid er under al kritik, HOLD JER VÆK!!!!!

27. März 2020

Bestiller mad en halvanden time før

Bestiller mad en halvanden time før, og får afvide maden er klar 18.15, men kommer 30 minutter efter! 😠 Vi sidder en hel familie og venter på mad, og sagde der var vigtigt det var her til tiden. Dårlig service !! 😡

21. Januar 2020

Hav tålmodighed...

Har endnu ikke smagt maden, men forventer efterhånden kolde pizzaer. Fik bekræftet levering en time efter bestilling. I skrivende stund er de stadig ikke, efter 1 1/2 time, leveret endnu.

1. September 2019

Endnu engang kommer de ikke som aftalt…

Endnu engang kommer de ikke som aftalt selv om de har lovet dette det er nu 4 gang og der manglede pomfritter denne gang
Det kan ikke passe når man bestiller langt over 1 time før og så kan man ikke tiden og er maden næsten kold når den kommer.
Kan ikke anbefale dem mere

24. Mai 2019

Bestilte 2 indbagte pizzaer

Bestilte 2 indbagte pizzaer, men da vi kom hjem opdagede vi at dejen var rå på begge pizzaer(dette er ikke første gang det er sket).

Pizzaerne var pissekolde inden i

11. August 2018

Super lækker mad

Super lækker mad. Altid venlige. Idag manglede der brød til min humus, ringede til dem og kort tid efter havde jeg mit brød. Det er god service. Yderst søde og venlige chauffører, som altid har et smil på læben.

8. Juli 2018

Hentet en pizza hos dem

Hentet en pizza hos dem, Nr 8 kebab pizza. Pizza bageren havde så travlt med at få mig ud af døren, at han glemte at putte salat og dressing på det mindet jeg ham så om. Kom hjem med pizzaen og den var ikke specielt fantastisk. Kedelig uden smag og fordelingen af råvarerne var ikke imponerende. 2 stjerner fra mig desværre.

16. November 2017

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen