Venlig betjening, hurtig reparation til rimelig pris. Har tidligere fået hjælp her og kan bestemt anbefale butikken. De er flinke og seriøse, selv med mindre ærinder.
Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Tranberg urmager. Servicen var helt i top – professionel, imødekommende og nærværende. Priserne fremstår fair og rimelige; i forhold til den kvalitet og tid... Mehr ansehen
Høj kompetent service og hurtig rep. Af vores antikke bornholmerur som Vi i vores familie er meget ømme om da det er et arvestykke . Tak for den og fantastisk at se et arbejdende værksted “Live”hvor... Mehr ansehen
Jeg har af flere omgange gjort brug af Tranberg Ure, så nu synes jeg at de har gjort sig fortjent til en virkelig god anmeldelse! I Tranberg Ure får man ikke blot en god service, men man får også væ... Mehr ansehen
ødelagt urkæde
Den 10 jan. 2015 indlevete jeg mit ur til det 5 årlige service, får opgivet en pris på 3.700 inklusive polering af lænke og kasse. Henter og betaler det 4 uger senere. Efter hjemkomst konstatere jeg at lænken er med sliberidser overalt, hvilket ikke var tilfældet dabde fik det indleveret.
Jeg må så en tredie gang fra Kalundborg og til Frederiksberg så disse ridser kunne fjernes. Det blev bedre men langt fra godt, og lænken er nu skadet og værdien meget forringet.
Jeg ankede over dette ved afhentningen hvorefter jeg blev overfuset med at jeg jo ikke kunne forvente et nyt ur og hvis jeg ikke var tilfreds kunne jeg hemvende mig til en anden urmager!
De reparerede uret, men jeg endte med at have en rigtig dårlig oplevelse der
Jeg gik ned for at få mit ur repareret, da tingesten til at trække det op var faldet ud. Ekspedienten sagde, at det nok ville komme til at koste 1000,- kr og at han ellers ikke mente, at det trængte til service, da det gik godt.
Da jeg kom tilbage for at hente det en uge senere, var der en anden ekspedient, som virkede mere usikker. Han sagde, det blev 1000,- kr lige ud. Efter jeg havde betalt opdagede jeg, at sekundviseren ikke længere bevægede sig. Jeg nævnte det for ekspedienten, som drejede lidt på det og rystede det adskillige gange. Måske i håb om, at den ville begynde at flytte sig. Jeg sagde derfor til ham, at det ikke tællede, hvis sekundvisere begyndte at virke fordi han rystede det. Nuvel det gjorde den jo heller ikke og vi blev enige om, at de ville ringe, når det virkede.
Da jeg kom tilbage anden gang virkede uret, så det er jo godt. Det var igen den usikre ekspedient, og jeg foreslog, at de en anden gang kunne give en udspecificeret regning, i stedet for at bare at opkræve det beløb man havde sagt, det måske ville koste. Når man siger til en kunde, at det "nok" kommer til at koste 1000,- kr, så han man også skabt en forventning om, at man senere vil forklare prisen. Nok om det. Ekspedienten sagde, at uret trængte til et eftersyn. Jeg sagde, at det havde hans kollega sagt, at det ikke gjorde. Nu havde hans kollega, som åbentbart sad længere tilbage i forretningen fået nok, han rejste sig og kom hen. Han sagde, at han havde givet mig alle oplysninger om prisen, da jeg ikke kom ind med uret og at han ikke behøvede at gøre det igen. Da jeg nævnte, at jeg ikke var utilfreds med præcis, men bare synes det ville være rart at få den udspecificeret, skrev han aggressivt en udspecificering ned (750 kr for delene og 250 for arbejde). Dernæst sagde han indigneret, at uret alligevel trængte til et eftersyn (jeg er stadig ikke sikker på om det skulle være en forklaring på, at de var nød til at tage det ind igen, eller et mislykket forsøg på mersalg). Hvorefter han vendte sig om og gik midt i samtalen imens han vressede, at det havde hans kollega allerede sagt til mig.
Så kære Urmager, jeg kan ikke forstå, jeg ikke må få en udspecificeret pris. Jeg kan ikke forstå, du ikke sagde noget om at uret trængte til et eftersyn allerede første gang jeg kom ned og sekundviseren ikke virkede. Der havde du jo haft det åbnet. Var det fordi du havde brug for en forklaring eller ville du gerne sælge mig et eftersyn. Hvis mit ur har brug for et eftersyn vil jeg faktisk gerne købe et. Men ikke af dig, for det var en ubehagelig oplevelse jeg havde i din forretning.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.