Sinds maart onzichtbare omheining aangeschaft en werkte na 5 maanden niet meer, na contact gehad te hebben alles opgestuurd en binnen een paar dagen een nieuw set thuis gekregen. Ik ben heel blij m... Mehr ansehen
Ik had niet goed gekeken bij het bestellen van een product en de verkeerde besteld. Een e-mailtje gezonden en daar is zeer snel op gereageerd, super. Alles in de puntjes verzorgd, zonder problee... Mehr ansehen
Helaas kan ik, Heidy blankestijn, niet reageren op de reactie van jullie dus doe ik het op deze manier. Waarom hebben jullie dan geprobeerd dat deze eerste review verwijderd zou worden? De batter... Mehr ansehen
We hadden problemen met de honden antiblafband. Een 2e aankoop was binnen het jaar kapot. Na melding hiervan hebben wij heel snel en kosteloos een nieuwe ontvangen. De communicatie en afwikkeling was... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Trainingshalsband A-Tek ATK 550 trainingshalsband.nl slechte service
Trainingshalsband aangeschaft, en is al 2 x retour gezonden door mij 13,90 kosten retour, echter zit ik al weer maanden te wachten totdat het probleem opgelost is. De zender/ontvanger werkt steeds niet, en dan vindt ik 120 euro toch wel veel geld om het zo in de prullenbak te gooien. Had eigenlijk verwacht dat ze dit netjes op zouden lossen. Het concept trainingshalsband vindt ik een goed idee, maar dan moet die het wel doen. Bij beoordeling op de site zelf krijg je dit : Dank u voor uw beoordeling. Hij is doorgestuurd naar de winkeleigenaar ter goedkeuring. Hoe betrouwbaar is dit dan??
Per 16 januari 2016 stel ik mijn mening over Trainingshals bij naar positief, omdat je via veel email verkeer en goed duidelijk blijven maken, dat ze toch hun best gaan doen om het op te lossen. Inmiddels heb ik al diverse andere Trainingshalsbanden mogen ontvangen, en heb de portokosten terug ontvangen van 2 x retour sturen, dat is netjes. Toch nog wat pech gehad met trillingen in b.g. band die hun werk niet deden, en daarom zijn we er samen uitgekomen om een andere Aetertek AT 918C als betere keuze hiervoor te vervangen, ik heb 'm gisteren ontvangen en zo te zien doet hij het goed. Het heeft even wat moeite gekost, en flink wat tijd, maar het siert hun wel dat ze door zijn blijven gaan om het daadwerkelijk op te lossen. Dank aan Denise van Trainingshalsband.
Goed en betrouwbaar
Eerlijke prijzen en snel geleverd, geen probleem!
Gewoon goed!
Geen fratsen, gewoon goed. Betaling gemakkelijk en levering snel.
Super
Snel antwoord op je vragen en een snelle levering. Ik ben absoluut tevreden!
Snelle levering!
Voor de eerste keer hier besteld en het is me enorm bevallen. Snelle levering en goede prijzen.
Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit en snelle levering. Echt een aanrader dus.
Goede service, snel in huis!
Al met al een zeer goede ervaring! Op dinsdag besteld en woensdag al in huis. Het is een duidelijke website, goede prijzen en erg vriendelijk personeel.
Zeker een aanrader!
Perfect!
Na een jaar hield mijn itrainer er mee op, deze wilde niet meer opladen. Na mailcontact mocht ik deze terugsturen en kreeg ik binnen drie dagen een hele nieuwe set! Perfect geregeld!
Product werkt en service uitstekend!
Product werkt al met alleen geluid en trilsignaal zodat ik schokjes niet hoef in te zetten.
Mijn vraag over de batterijduur werd direct doorgespeeld naar de importeur en weer teruggekoppeld. Prima service dus.
superblij met de halsband
Ik heb na overleg met de klantenservice een halsband aangeschaft. Ik wist zelf niet welke band het beste bij de hond paste maar ben erg blij met mijn aankoop.
Super service en apparatuur
Voor mijn border collie pup(5,5 maand) was ik opzoek naar een apparaat waarmee ik mn hond extra kan trainen, ik ben door vrienden verwezen naar trainingshalsband en heb meteen de PROFESSIONELE A-TEK TRAININGSHALSBAND MET REMOTE besteld.
Wat een vernuftige trainer, mn hond reageert er goed op en maak al stappen voor uit.
De bestelling was goed ingepakt en snel geleverd, kortom top service!
Alles ging gewoon goed
Soms heb je niet veel woorden nodig om iets te beschrijven. De halsband die ik bestelde was op vooraad en de volgende dag liep mijn hond er al mee rond. Gewoon prima geregeld dus.
erg tevreden over mijn aankoop
Ik ben erg tevreden over mijn aankoop bij Trustpilot. Ik heb aan het eind van de middag een bestelling geplaatst en had het de volgende morgen al in huis. De halsband is voor mijn hond en is van uitstekende kwaliteit.
Klantvriendelijk, snel en behulpzaam
Mijn hond blaft veel en al langere tijd was ik naar een middel aan het kijken om hem dit af te leren. Toen ik de website van Trainingshalsband zag besloot ik hen een mail te sturen en mijn probleem voor te leggen. Al binnen een uur had ik een antwoord terug met daarin een zeer uitgebreid antwoord op mijn vraag. De halsband die werd aangeraden heb ik besteld en de volgende dag had ik deze al in huis.
Ik ben erg blij met de aangedragen halsband want het blaffen is tot een minimum gereduceerd en mijn leven is een stuk rustiger geworden. Mijn ervaring is dan ook zeer positief en ik als het nodig is bestel ik hier in de toekomst zeker opnieuw.
Netjes en snel ontvangen
Gisteren vlak voor 17:00 nog besteld omdat er enige haast achter zat hoopte ik nog op tijd te zijn en jawel, vandaag keurig en netjes ontvangen!
Klantenservice denkt ook met je mee wanneer je niet uitkomt met het juiste product.
Zoals het hoort!
Vlotte levering de volgende dag, keurig verpakt. We waren aan het twijfelen tussen 2 modellen en hebben ze allebei besteld. Uiteindelijk een keuze gemaakt, en de andere terug gestuurd. Betaling na een dag of tien teruggestort op mijn rekening. Prima geregeld!
Zeer slecht en amateuristisch bedrijf
Dit bedrijf stuurt na een bestelling standaard een dag later een bericht dat het bestelde pakket verzonden is terwijl dit helemaal niet waar is.
Zo lijkt het of de levertermijn van 1 a 2 dagen klopt , na 4 dagen maar eens gevraagd waar het pakket bleef (geen Track & Trace)melden ze dat ze het niet op voorraad hebben en dat ze er nog wel een paar dagen extra voor nodig hebben voordat ze het kunnen versturen.De verzend email was per ongeluk verstuurd en daar kreeg ik excuses voor.
Hier antwoordde ik weer op met een vraag over misschien een ander model en of die dan wel voorradig was daarna hoorde ik weer 4 dagen lang niets op mijn vraag ook heb ik 5 keer geprobeerd te bellen maar een telefoon nemen ze ook niet op.
Toen ik daarna na zo'n 10 dagen van de koop af wou kreeg ik een bericht dat ze het net opgestuurd hebben en het nu alleen nog maar kon als ik het retour zou sturen.(op eigen kosten)
Daarna duurde het nog steeds 3 dagen voordat het pakket aankwam. Ze hebben het naar mijn idee willens en wetens alsnog opgestuurd op het moment dat ze wisten dat ik er van af wou alsnog opgestuurd pakketpost duurt normaal gesproken geen 3 dagen lijkt mij.
Waarschijnlijk werken ze zonder voorraad en dan is een retour niet zo handig natuurlijk.
Buiten dat het een slecht bedrijf is vind ik dat nu ze nu de retour kosten voor hun rekening zouden moeten nemen zijn wat ze weigeren.
Wettelijk gezien hoeven ze de retour ook niet te betalen omdat ze geen verzendkosten rekenen maar ik vind het in ieder geval geen nette manier meer van zaken doen.
Ze gingen ook niet meer in op de niet beantwoorde email van mij en de onbereikbare klantenservice.
Ze melden alleen dat ze conform de wet handelen en niet de retour kosten hoeven te betalen.
Hierin hebben misschien gelijk maar als ik zelf meerdere fouten per ongeluk zou maken met mijn bedrijf dan zou ik het zelf wel meteen rechtzetten door die paar euro te betalen.
Op het moment dat ze mij melden dat het product niet voorradig was en het nog wel een paar dagen kon duren was het volgens de website wel nog steeds direct leverbaar dus dat is ook standaard zo en niet aangepast op de daadwerkelijke voorraad.
Ik heb ook het gevoel dat ze zelf hier positieve berichten plaatsen aangezien ik die niet heb en ze ook niet reageerden op mail en telefoon.Ik herken me wel in de paar negatieve berichten en die komen me dan wel weer zeer bekend voor.
Niet kopen bij dit bedrijf of in ieder geval rekenen op een levertijd van ongeveer 2 weken en geen service en geen klantenservice.
Ik vertrouw ze voor geen meter in ieder geval.
Prima!
Bestelling gewoon snel in huis. En nadat ik nog een mailtje stuurde voor ondersteuning kreeg ik dezelfde avond nog antwoord. Top dus, kunnen veel webwinkels nog een voorbeeld aan nemen.
Na communicatieproblemen prima oplossing
Ik schreef eerder dat ik niet naar behoren werd behandeld bij afbraak van de pennetjes.
Uiteindelijke hadden we afgesproken dat ik mijn kapotte ontvanger retour gestuurd zou krijgen.
Dit duurde wel weer even, maar tot mijn verrassing ontving ik nu een HELE NIEUWE SET.
HEEL TOP GEREGELD!
Achteraf bleek dat we een communicatiestoornis hadden omdat alle banden hetzelfde bestelnummer hebben.
ZEER TEVREDEN OVER DE OPLOSSING!!!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.