Vagterne holdt ik tilbage med at give udsmidnings advarsler før koncerten overhovedet var startet for den en og den anden unødige ting. Men da koncerten så startet blev der voldsomt varmt rigtigt... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Totalt inkonsekvent politik i døren. Halvdelen bliver bedt om at tage jakker af, der åbenlyst er indejakker og en del af et outfit. Den anden halvdel vader lige ind med samme jakker. Baren er det sæ... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har igennem flere år både været koncertgæst, været med kunstnere og lavet arrangementer med folkene på Train. Det er altid en fornøjelse at ses med og arbejde med dem. De er utroligt dygtige o... Mehr ansehen
Stjerner: ★☆☆☆☆ Det var desværre en massiv skuffelse at se The Sandmen på TRAIN. Hele oplevelsen var præget af dårlig planlægning og manglende respekt for publikum. • Alt for mange mennesk... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
- www.train.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 28 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Elendigt
Elendigt! Tog os 45 min at komme ud fordi garderobe-bemandingen var håbløs. Og der var stadig en lang kø bag os. Det er uprofessionelt!

Antwort von TRAIN
Ringe barkoncept til tessa koncert!
Vi var til tessa koncerten i går, og baren var det ringeste system vi nogensinde har oplevet!
Vi stod i “kø” i 45 minutter før vi fik betjening. Alt for lidt arbejdskraft til så mange mennesker! Og køen var ikke en kø, folk stod i klaser og maste sig ind fordi det var så ringe betjening (hurtigheden var bestemt heller ikke noget man kunne fornemme)…
Koncerten var perfekt! Men det er også det 🤔
Der blev ikke tjekket tasker eller noget da man ankom, så vi kunne i princippet have haft egne drikkevare ind (hvilket man ærgre sig over efter så lang tids ventetid) 😅
Det er en ommer!
Det meste ringe jeg nogensinde har …
Det meste ringe jeg nogensinde har oplevet. En bar, ringe musik og intet mindre end det ringeste nogensinde jeg har givet 325,- kroner for.
Skuffende suspekt koncert. Uanset hvordan de gjorde det så jeg dybt skuffet over omgivelserne. 3 søde piger til at tage imod langt over 2.000 mennesker på øverste etage... Ren cashcow.... Jeg kommer ikke til en koncert her igen...
Venlig hilsen
Rasmus Ærø
Elendig betjening i baren.
Jeg var lige ankommet på Kupe og stillede mig op i baren for at bestille en øl. Jeg kunne blot stå og observere bartenderne, der såmænd havde observeret mig, valgte at betjene alle kvinderne først. Også de, der kom til baren efterfølgende. Efter 10 minutter blev jeg så betjent. Jeg gjorde opmærksom på min utilfredshed over prioriteringen, men fik blot et næsvist svar: Sådan er det. Man kunne ønske, at disse tjenere udelukkende var lønnet af drikkepenge. Service er ikke noget de ville kunne leve af.
Uacceptabel service mht. koncertbilletter
Jeg havde købt 2 billetter til MØ på Train d. 4 april, hvilket mig og min kæreste havde glædet os meget til. Det viser sig så at koncerten er blevet rykket til d. 16 april.
Jeg kontakter Train omrking refunderingen af billetterne, da tidspunktet ikke er passende. Personen jeg møder i røret fralægger sig alt ansvaret og siger jeg skal kontakte Billetnet, og giver mig et telefonnummer. Telefonnummeret jeg får er forkert, og ydermere fortæller Billetnet mig at en refundering ikke er mulig, da det skulle have været gjort tidligere.
Herudover får jeg information om at der er udsendt en mail om at koncertdatoen er flyttet, en mail som kan optages af et mailsystems spamfilter. Syntes det er ufattelig dårlig service at man bliver kontaktet igennem en mail som systemet selv fjerner, da man så ingen mulighed har for at læse indholdet.
Kan på ingen måde anbefale Train som henholdvis natklub eller koncertsted. Hold jer til andre spillesteder som det musiske hus, eller Voxhall. Her i servicen i top, og mange navne er de samme.
For vildt
Jeg var til T4keover på Train d. 12. januar. Vi kom hurtigt indenfor på trods af lidt kø. Der var gang i den hele natten. Et minus må være eventet var 18+, men area 2 var inde i kupeen, hvor der er 21+.
Ellers er det en superfed natklub - klart et besøg værd.
arrogance
Står på gæstelisten. Står i kø i 15 minutter. Blir bedt om at gå om i en anden kø. Forklarer sagen. Står i en anden kø i 20 minutter. får at vide at jeg skulle komme inden 2 hvis jeg skal benytte mig af gæstelisten. Blir sur. Tager hjem. Lårt
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.