Trafikstyrelsen Bewertungen 50

TrustScore 1.5 von 5

1.7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Man møder op til en teori prøve i Helsingør, til voldsomt slørede billeder og dårlig lyd, en medarbejder da hedder Marco da bare går uden at svarer på hvorfor de bruger en 30 år gammel test. Det jo... Mehr ansehen

1. Transportdienst
  2. Omnibusunternehmen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Trafikstyrelsen har ansvar og opgaver inden for jernbane, færger og anden kollektiv trafik

1.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det svineri at det koster 1.600kr hvis…

Det svineri at det koster 1.600kr hvis man dumper en teoriprøve eller køreprøve! Det gebyrgribben som høster! I pakken man køber koster det 1.600kr for både teori og køreprøve. Men dumpes en af dem skal man som forbruger bestille en omprøve igen og så koster det 1.600kr svinestreg! På 4 år er gebyret steget fra 600kr til 1.600kr og hvor forsvinder pengene hen! Ja, der ansat så mange og det så dyr en maskine! Kom on!
Det en ommer

25. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Absurd at GLS henviser til…

Absurd at GLS henviser til Trafikstyrelsen ved klage over en smadret pakke. De har ifølge sig selv ikke kompetencer til at vurdere, om en ting er emballeret ordentligt eller ej. Man henvises i stedet til Domstolene.
Det er jo grotesk. Man er i denne henseende, som i så mange andre, fuldstændig retsløs.
Hvad er det, der går så godt i Danmark, Mette Frederiksen????

25. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg venter på at komme til teori og…

Jeg venter på at komme til teori og køreprøve. Det er næsten 3 mdr siden jeg startede på kørekort til MC kategorier store A og det er ca 2 mdr siden at teori og kørsel forløbe stoppe.

Færdselsstyrelsen har sendt i tre partshøring

Den første partshøring forkerte oplysning fra Styrelsen for Patientsikkerhed mener at jeg har sklerose.
i den først af behandling af min kørekort, det har i os undskyldt for.

Sag afslut d. 26 juni 2025 hvor i beslutte at den skal i anden Partshøring

I den anden partshøring
hvor i har fået de rigtig oplysning fra styrelsen for patientsikkerhed
hvor vi ligge vægt på skizofreni som jeg har, hvor de anbefaler en tidsbegrænsning på 2 år ( det nu være kørekort tidsbegrænsning på 5 år til B,BE )

Sag afslut d. 7 aug. 2025

D. 25 aug. 2025

Har Færdselsstyrelsen og styrelsen for patientsikkerhed her i den tredje partshøring og de ligge vægt på skizofreni anbefaling på en max 5 år tidsbegrænsning på alle kategorier på mit kørekort

de for venter sag afslut d. 8 sep. 2025

kategorier B har jeg haft i 14 år her til okt. der blev lavet om for 2 år og 6 mdr. siden da jeg tog kategorier BE hvor det gik 14 dage før jeg kunne gå op til køreprøve og nu da jeg ville have til kategorier Store A, så skal der gå mere ind 3 mdr.

8. September 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ofte kold og ubehagelige. Lange ventetider.

Kold og ubehagelige for det meste. Jeg har taget flere kørekort og føler at deres attitude er unødvendig kold og ubehagelig. Mange består sikkert ikke af denne grund. Ikke noget galt i at være et menneske og behandle folk med respekt. Ofte lange ventetider på køreprøver. Dette sted kan klart forbedres med bedre behandling af folk og hurtigere booking af prøver så samfundet kan køre endnu bedre med flere sjåfører på vejene som der jo er mangel på...

11. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sagkyndig | Jonas | Amager!

Jeg har idag den 26/3/2025 bestået mine køreprøve, med den bedste sagkyndige!

Han var virkelig vidunderlig, han forstod virkelig at berolige en, han ville virkelig en det bedste!

Jeg kan slet ikke give ham nok stjerner! Helt klart den bedste oplevelse! Tak til Jonas! 🤍

26. März 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aflysninger af køreprøver og lange…

Aflysninger af køreprøver og lange ventetider!
Hvis en aspirant skal aflyse en køreprøve skal det gøres 8 dage før. Ellers skal man betale for en ny prøve. Når trafikstyrelsen aflyser kan det gøres få timer før uden repressalier. Når man så samtidig STADIG efter flere år ikke har fået styr på ventetiderne kan man risikere at skulle vente op til 2 måneder på en ny prøve. Vedligehold af køreevner (læs: flere køretimer!) er naturligvis elevens udgift☹️
Det kan løbe op i 10.000 kr ekstra, hvis man altså så består prøven første gang... Det er på INGEN MÅDER acceptabelt! Jeg er helt med på at sygdom også kan ramme en prøvesagkyndig. Men at man ikke har en vikar der kan træde til på tværs af kredse eller at man ikke friholder nogle akuttider er mig ubegribeligt og ret amatøragtig, Når man samtidig godt ved at man bakser med lange ventetider!
Kunne man give 0 stjerner i stedet for 1 var det mere passende! Det er i hvert fald ikke rimeligt at borgeren skal tages som gidsel!
Jeg håber at min anmeldelse læses og forstås i styrelsen og at jeg ikke spises af med standard svaret om at man beklager men arbejder på sagen. Det kan ikke bruges til noget. Problematikken er ikke ny! Kom nu med en løsning i stedet for!!
Ps: Jeg ved godt man kan være heldig at få et afbud før. Problemet her er blot at der er så meget rift om disse afbud at kørelæreren er nødt til at acceptere uden at kunne nå at spørge eleven. Kan eleven så ikke den dag er pengene tabt!
Kunne

16. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verdens bedste køresagkyndige jonna!

Jeg har netop været til køreprøve hvor nerverne var helt ude på tøjet. Jeg har som nu 29 årig endelig fået mit kørekort! Jeg forsøgte mig som 18 årig med et kørekort og gik helevejen til køreprøven, men grundet en ubehagelig køresagkyndig slog det mig ud og jeg droppede drømmen om kørekort. Denne gang tog jeg den i første hug og jeg kan kun takke jonna fra Amager for den yderst behagelige måde at være på. Jonna forstår at få nerverne ned og hjælpe de unge mennesker igennem deres køreprøve. Vi snakkede og havde det sjovt, og jeg glemte fuldstændig jeg var til køreprøve. Jeg ønsker for alle at de kommer til køreprøve hos jonna på Amager!

12. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg tog et drone certifikat og jeg…

Jeg tog et drone certifikat og jeg bestod og troede aldt var godt men der tog jeg fejl der stod da jeg bestod at der ville gå 2 timer fra jeg bestod til jeg fik der over ebox dagen efter ringet jeg ind og fil af vide at de ikke kan gører noget så nu må jeg tage det om igen tak få at spille min tid🤬

12. Juni 2024

Elendig offentlig instans

For kun 1 stjerne for at kunne komme videre, igen 3 dage før køreprøve bliver den udskudt og kørelære kan søge ny prøvedato, sikkert igen med måneders udskydelse, og dertil ekstra køretimer(hvem betaler dem) hvis hele den private sektor arbejdede på samme måde ville vi stadig bo i huler.

3. März 2024

Totalt bedrageri.

Det jo selvfølgelig for folk tager flere test, så de får flere penge.
Absolut dårlig oplevelse, er begyndt at forstå hvorfor så mange hader færdselsstyrelsen og deres ansatte, det jo pinligt.

19. Juni 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

FST er den største forhindring til kørekort

Færdselsstyrelsen er den største forhindring i forhold til at tage erhvervskørekort! På en 6 ugers kørekortsuddannelse har OVER halvdelen af holdet ikke mulighed for at komme op til teoriprøve til tiden pga sagsbehandlingstiden fra færdselsstyrelsen! der er ren kaos som går meget ud over bade elever og faglærere.

11. Mai 2023

Store problemer med teknikken

Prøver at tage det dronecertifikat jeg skal have. Men deres system virker ikke og går i stå. Fra jeg betalte til de sender det link jeg skal bruge går der 3-4 dage selv om de skriver 2 timer.

Når jeg så skal tage prøven, kan jeg efter flere forsøg ikke få de spørgsmål frem jeg skal svare på. Okay de skriver der kam være tekniske problemer, men det er da lidt af en underdrivelse.

Har tidligere sent en mail om at få konverteret mit dronetegn, selv om det burde være sket helt automatisk, de har efter næsten et år ikke svaret på min mail endnu.

29. April 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nok den mest indkompetente offentlig…

Nok den mest indkompetente offentlig instans.
Legit spild af penge og tid !
En intans der ej har borgernes interesse i sinde, ej heller kan de finde ud af varetage den opgave de har. De magter den enkelt sagt ikke og burde overdrage den til nogen der kan.

21. Februar 2023

Svarer aldrig tilbage....!

Har sendt 4 mails til infoAtrafikstyrelsen.dk nu over ca 1 måned....Ikke en eneste har de svaret på....De har lukket for online test til dronecertifikat, pga tekniske vanskeligheder....S.... godt nok uprofessionelt.....

10. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det var noget af en lyseslukkende…

Det var noget af en lyseslukkende læsning og læse hele vejen ned her.

Jeg var egentlig bare nysgerrig for og se, hvordan Færdselsstyrelsen fungerede og jeg skal da love for et hvert lys blev slukket og håbet med om en snarest generhvervelse af nyt kørekort. Øv siger jeg.
Jeg kørte 30 % for stærkt i en nylavet nu 40 km zone, hvor man førhen havde måtte køre 50 km. Stadigvæk for stærkt men havde dog ikke mistet kørekortet, hvis jeg havde været opmærksom på ændringen.
Det hele gjore det så bestemt ikke nemmere da damen fra politiet ringer og spørger om jeg ville vedkende det var mig der kørte. Og ja sagde jeg det må jeg indrømme, at det var. Herefter siger hun så - jeg har nu ondt af dig det lige er en som dig der køre for hurtigt der - for lige netop der, hvor han holdt på denne strækning er kun for og tjene penge. Jamen tak for det sagde jeg.
Dette var i juni forrige år og jeg fik en frist til og generhverve nyt kørekort til d. 23 marts sidste år. Her kom der lige på falde rebet en besked i min e boks om, at jeg nu var udsat til d.7 januar 2023 pga corona og andre skulle først igennem.
Da vi kom hen i sidst i november sidste år begyndte jeg og ringe rundt til de forskellige kørelære. De kunne godt få mig igennem teoriprøven - men køreprøver var der lange udsigter til og især her i Nordsjælland. Jeg fik afvide nok først hen mod sommer kunne jeg få en tid.
Jeg nåede så også til januar - men nu fundet en kørelære nede ved Kalundborg som godt kan få mig igennem både teoriprøve og køreprøve. Så langt så godt - men nu med overskredet tidsfrist og så aflevere du dit kørekort tak. Sådan er det jo, så det har jeg sendt afsted og besked fra borgerservice om div papier nu er sendt til Færdselsstyrelsen. Så nu er det bare og vente. Og det samme gør kørelæren jeg nu er tilknyttet til.
Og nu som først skrevet denne læsning om, hvordan det går den ene og den anden med ventetid og håbløse forsøg på manglende kontakt til Færdselsstyrelsen
Der er sgu da ikke noget og sige til, at flere og flere køre uden kørekort for det kommer jeg da nok også til indimellem. Det beder I da i høj grad selv om når det går som det går. Eller slet ikke går Vorherrebevares.
Men i grunden en smart taktik for så kommer der endnu flere penge i bøde/statskassen.

4. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr