Havde dialog om hvilken model der var bedst for os. Vi valgte Premium Inground Sport Line 4,3 m. Trampolin, som hurtigt blev leveret. Trampolinen er nu opsat, og den bruges aktivt af familien.
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig ekspedition og hurtig hjælp. Transportløsning med deres eksterne partner var dog mangelfuld, tracking var først mulig næsten en uge efter pakken var afhentet og da den kom var der skade på en d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering og god pris. Vi købte on Ground trampolin. Det virker som god kvalitet. Men tiden vil selvfølgelig vise om den lever op til forventningerne. Levering var hurtigt og god info un... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bestilt Sole SB 700 Spinning cykel. Kl 11:30,modtager den dagen efter før kl12:00. Der manglede desværre 3 skruer,sendte mail samme aften ,modtog svar næste morgen 7:30,de er bestilt på fjernlager o... Mehr ansehen
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Antwort von Træningspartner ApS
De leverede først en forkert vare - meget irriterende men fejl kan ske. Der var dog hurtigt svar ved henvendelse, og de sendte det rigtige produkt afsted, og gav mig lov til at beholde den forkert sendte vare.

Antwort von Træningspartner ApS
Kanon service! Stor og klar anbefaling herfra.

Antwort von Træningspartner ApS
Levering og kvalitet var i top. Men forretningen trak først beløbet på mit kreditkort efter 9 måneder og havde i mellemtiden skiftet navn fra Albilica til Traeningspartner. Da jeg hverken kunne genkende beløbet (efter 9 måneder) eller navnet, medførte det, at jeg fik spærret mit kort og oprettet en sag om internetsvindel hos banken. Jeg var millimeter fra en politianmeldelse, før den rette sammenhæng blev klar for mig.
Det er ikke god forretningsførelse at være så utransparent over for kunden.

Antwort von Træningspartner ApS
Virkelig god kundeservice, godt produkt og hurtigt levering. Alt i alt en rigtig god oplevelse :)

Super hurtig levering.
Billige priser ! Specielt for top gear!
Og endnu federe! billig levering!!
Tak for en god handel!

Antwort von Træningspartner ApS
Fine produkter, fair priser, men alt for lang leveringstid. (Det stod på hjemmesiden inden bestilling, så ok, men troede ikke 7 dages levering i år 2026 var muligt)

Antwort von Træningspartner ApS
Varerne kom hurtigt, og de levede 100procent op til forventningerne :)

Antwort von Træningspartner ApS
Jeg fik en rigtig god spinningcykel. Top service fra personalet på kontoret

Antwort von Træningspartner ApS
Jeg har købt en Abilica motionscykel i deres flotte Showroom på Skanderborgvej i Viby, Århus.
Rigtig fin betjening og god service.
Cyklen virker til, at være bygget i en rigtig god kvalitet.
Forholdsvis nemt at samle, man skal blot følge den udførlige vejledning, selv skruer og bolte er pakket ind, så de passer med trin for trin på vejledningen.
Så alt i alt meget overskueligt og nu glæder mig:)
Træningspartner.dk får min bedste anbefaling.

Antwort von Træningspartner ApS
Produkt matcher billed og beskrivelse.
Hurtig levering 🚚

Antwort von Træningspartner ApS
En god følelse af at have fået kvalitet ind af døren Jeg savner dog en form for vejledning i brug af computer og et program til anvendelse af maskinen Men jeg er igang så alt løser sig

Antwort von Træningspartner ApS
Great service, good value for money.
The quality is close to Rough and Eleiko but at least half the price.

Antwort von Træningspartner ApS
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.