Toysavers

Product na enkele weken nog steeds niet ontvangen. Sturen e-mails dat het verzonden zou zijn maar geven geen track and trace code. Bol.com moet de ogen uit zijn kop schamen dat het met dit bedrijf sam... Mehr ansehen

Half november plaatste ik een bestelling bij speelgoedwinkel.nl (via Toysavers/ bol.com). De levering verliep vlot. Onmiddellijk daarna contacteerde ik het bedrijf met de vraag of er een factuur kon... Mehr ansehen

Pakket zou binnen 2 dagen bezorgd worden. Tot nu toe nog niets ontvangen, pakket is niet te volgen. Data van afleveren verschuift iedere keer. Contact is na vele minuten wachten niet te krijgen. Onge... Mehr ansehen

Via bol of v&d speelgoed gekocht. Niet geleverd. Na vele keren bellen eindelijk afgestuurd. Elke keer smoesjes voor het niet verzenden. DHL legt onze pakketten apart, Nee we verzenden het nog een kee... Mehr ansehen

1. Kinderspielzeuggeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

enter your site description here

Das haben sich andere Leute angesehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top!

Puzzeltje besteld voor Sinterklaas, deze zou zaterdag worden geleverd. Op dinsdag contact gezocht met Toysavers of zij wisten waar de puzzel bleef. Ze hebben meteen de puzzel nogmaals opgestuurd en de volgende dag al binnen. Top!

30. November 2018

Heel tevreden

mijn artikel werd op tijd geleverd en ben er heel tevreden over.
De omschrijving en de foto's kwamen overeen met de beschrijving van het artikel.

24. August 2017

Slechte levering

Ik heb een fidget spinner gekocht voor onze dochter. Ik heb hem op donderdag besteld en juist Toysavers gekozen omdat daar bij stond dat ik hem zaterdag in huis zou hebben! Helaas had ik een huilend kind op het einde van de dag omdat de spinner niet binnen was gekomen. Ik heb ook geen mail gekregen met daarin de mededeling dat het een andere dag zou worden. De spinner kwam uiteindelijk op dinsdag! binnen. Had ik dat geweten had ik hem ook ergens anders kunnen bestellen waarbij die eerder binnen zou zijn. Ik heb 3 dagen een kind gehad die ieder uur vroeg wanneer de spinner kwam. Bedankt!!

25. Mai 2017

Topper

Binnen 1 werkdag verzonden, een dag later door TNT afgeleverd.
Spot goedkoop, zeer degelijk verpakt. Perfect!

13. Januar 2014

Echte aanrader!

Fantastisch bedrijf. Gisteren besteld, tegen de laagste prijs op het internet, binnen een uur bericht dat er één onderdeel niet leverbaar is (op=op stond er ook), de volgende dag de rest keurig geleverd en het geld teruggestort. Deze site staat voortaan zeker in mijn favorieten!

26. Juli 2011