Shoppen op de site van Tops Only of Dresses Only is al een feestje: door de indeling en verschillende selectie mogelijkheden kun je gemakkelijk vinden wat je zoekt. Het aanbod is divers, en d... Mehr ansehen
Tops Only
Ik kan dit bedrijf aanbevelen! Zondag mijn grijze poncho besteld en dindsdagmiddag in huis! Ook tussentijds op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Het magazine Mama als cadeautje gekre... Mehr ansehen
Buy this short dress is just for the coming warm day!! I can't wait to wear it! Nice and comfortable!! I love the floral print!!! Thank you! And great ideas from you to help me choose the heels!!!
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Dresses Only is de online specialist op het gebied van jurken. Je slaagt gegarandeerd voor een op en top vrouwelijke outfit als je shopt in de online jurkenwinkel van Nederland en Belgie.
Kooikerstraat 8, 5042xc, Tilburg , Niederlande
- 013-4687821
- klantenservice@dressesonly.nl
- www.topsonly.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Super snelle levering!
Super mijn bestelling was er de volgende dag al!
Supersnelle levering
Vrijdagmiddag een geweldig shirt besteld en deze werd zaterdagochtend al geleverd. Daarvoor hoef je toch niet meer naar de winkel? :-)
Koop alleen nog maar bij Tops/dresses Only!
Ik ben erg blij met Dresses/ Tops Only omdat jullie altijd bij zijn met de laatste mode. Leuke prijzen hebben. Er goede en duidelijke foto's op de site staan. En er een goede uitleg gegeven wordt over de kleding. En niet te vergeten voor 16:00uur besteld, devolgende dag in huis!! Echt super!
Altijd snel en geweldige jurkjes
Geweldig jurkje en prima pasvorm. Komt geheel overeen met de beschrijving en de foto. DressesOnly is altijd snel met verzenden.
Compliment betreft de klantenservice!
Snelle levering en een pluspunt is de online chat-functie m.b.t. klantenservice. Naar aanleiding van een vraag via dit kanaal, een snelle reactie terug. Dit betreft een 'persoonlijke' reactie en niet een standaard email.
Snelle afhandeling en levering
Heel mooi t-shirt. Levensechte afbeelding. Zeer snelle service.
Goede kwaliteit en snelle nette bezorging.
Enig verbeterpunt: retourneren op een antwoordnummer ipv Kiala-punt. Deze is nl. niet in mijn directe woonomgeving waardoor ik kosten maak via retournering via TNT.
ik bekijk regelmatig even de site!
leuk jasje!! Prima, snelle levering!
Uitstekende service en altijd snelle, vriendelijke en goede afhandeling, ook bij problemen/vragen van de klant.
Uitstekende service. Altijd snel en op tijd de bestelling in huis. Beschrijvingen en foto's op de websites geven in mijn ervaring altijd goed weer hoe het product in de werkelijkheid is. Bij vragen ook altijd snel, persoonlijk en klantvriendelijke reacties.
Goed en duidelijk,mis alleen de cm maten van oksel tot oksel ivm borst omtrek.
fijne site ,snelle levering,ook persoonlijk goed advies.
Maar nogmaals zet de maten van lengte EN breedte er goed bij in centimeters,scheelt veel in bestellen en ruilen.
Verder helemaal goed!!!
Mvg Birgit Heilman
Goede service en kwaliteit.
Heb het zelf opgehaald bij Tops only, super vriendelijk en het shirt heeft een voelbaar goede kwaliteit.