Kwaliteit van poort is goed. Kwaliteit van medewerkers laat te wensen over en communicatie is een minpunt.
Op 17-04-2024 hebben wij een offerte aangevraagd. Na een prettig gesprek met de eigenaar, hebben wij op 23 mei 2024 een afspraak voor inmeten. Op 10 juli 2024 de opdracht en tekening goed gekeurd en zoals afgesproken bij het allereerste gesprek in april, zou het voor de bouwvak gerealiseerd worden.
Helaas verstrijkt de tijd en is er alleen communicatie als we zelf aan de bel trekken.
Eind sept krijgen we eindelijk te horen dat de poort geplaatst wordt. 2 oktober wordt het geplaatst. Dan blijkt de poort 30 cm te laag. Op de tekening stond een andere afmeting dan in de beschrijving. Nanko laat “de schuld” in het midden en laat een nieuwe poort maken. Helaas gaat er doordat het maatwerk is weer enige tijd overheen, maar gelukkig kan de te lage poort zolang blijven hangen.
De elektra van de poort wordt pas 10 oktober aangesloten, wat erg lastig is met een elektrisch poort om handmatig open en dicht te doen (erg zwaar), maar goed het was te doen.
We hebben eind oktober eindelijk een poort die elektronisch werkt, we hebben aardig wat klachten over de afwerking, maar dit wordt allemaal opgelost als de juiste poort straks geleverd wordt. Helaas duurt het erg lang voordat we iets over de juiste poort horen. Uiteindelijk eind december bericht dat ze begin januari de nieuwe poort komen plaatsen. Een dag van 09:00-17:00 is de medewerker bezig en dan werkt het code slot nog niet. Na het weekend moet hij weer terug komen om het af te maken. We moeten extra handzenders vragen, omdat anders niet iedereen zelfstandig op het erf kan komen en er ook niet meer af kan.
Nu, op 13 januari 2025, 9 maanden na ons eerste contact staat er een elektrische poort op de juiste hoogte en is de bedrading netjes afgewerkt. Het was een zware bevalling zullen we maar zeggen.
We zijn tevreden over hoe de poort er nu uitziet en werkt, maar het ging niet zonder slag of stoot en de medewerker die hier kwam die werkte alles behalve snel. 2x moest een andere medewerker komen om zijn fouten/ de elektra op te knappen/ de poort werkzaam te maken. Waarbij hij zijn collega dan ook, niet professioneel, afviel over zijn werk.
Communicatie is bij dit bedrijf echt een leerpunt. Houd de klanten op de hoogte, zeker als het langer duurt dan verwacht.
Het enige waar ze snel mee communiceren zijn de facturen. Want nadat vandaag eindelijk de poort klaar was, hadden wij een uur later al een factuur in de mail van de noodgedwongen extra aangevraagde handzenders omdat ons codeslot niet werkte.

Antwort von Topsierhekwerken BV