Topjaloezieen.nl Bewertungen 686

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goed advies van Martijn, plissé en jaloezieën. Vooraf een belletje hoe laat hij arriveert. Eerlijk advies. Fijne ervaring, nu wachten op de montage. Prima deal.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij binnenkomst hadden we meteen al leuk contact met Martijn. We twijfelden zelf of er voor zo’n hoge glazen deur (2.20 cm) wel een anti-inkijk product te vinden was. Eerdere pogingen van ons eld... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Onze specialiteit is raamdecoratie van de hoogste kwaliteit, maar ook goede service mag niet ontbreken. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel en onze deskundige medewerkers staan klaar met advies op maat. Ervaar de hoge kwaliteit producten, scherpe prijs en onze geweldige service. Met GRATIS advies van onze experts maak je gemakkelijk je keuze! '

4.5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 77 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Goede uitleg

Goede uitleg , je kan samen brainstormen welk raambekleding het beste past. Vriendelijk , goede uitleg , top advies. Voor en nadelen worden echt goed uitgelegd. Ik ben heel tevreden weet zeker dat mijn gekozen raambekleding prachtig zal staan als ze bezorgd en bevestigd zijn. Zeer zeker een aanrader voor potientiele klanten.

1. Mai 2026

Fijn bedrijf

Tweede keer dat Bertus langs kwam, tot volle tevredenheid. Aardig, spontaan en vakkundig.

21. April 2026

Annulering

Als je door overmacht je afspraak last minute af moet zeggen krijg je een rekening van 42,50 gepresenteerd. Zelfs als je aangeeft een nieuwe afspraak te willen maken. Niet bepaald klantvriendelijk.

16. April 2026

Beste Marc,

Bedankt voor uw feedback.
De door u opgegeven reden betrof geen overmacht, maar een zakelijke afspraak.

Zoals vermeldt in de email bevestiging(en) rekenen wij kosten als u niet tijdig annuleert.
Wij hebben immers de, door u zelf, geboekte datum en tijd voor u gereserveerd.

U heeft de afspraak een half uur voordat onze collega arriveerde afgezegd, hierdoor kunnen wij geen uitzondering maken op de gefactureerde kosten.

Een fijne dag gewenst.

Latje van jaloezie vervangen

Martijn kwam bij ons een latje vervangen van onze houten jaloezie die was krom getrokken. Hij heeft dit perfect en snel vervangen en je kon zien waar hij mee bezig was. Kortom top gedaan...

10. April 2026

Zeer slecht

Zeer slecht, komen afspraken niet na. Ook al geven ze je gelijk. Ze komen niet in beweging

20. März 2026

Beste Ingrid,

Bedankt voor uw feedback.

Zoals reeds aan u toegelicht, zowel telefonisch als per email, is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van uw offerte uit november.

Er is hier zowel door u als uw partner al uitvoerig over gesproken met de leidinggevende verantwoordelijk voor deze situatie.

Wij vinden het jammer dat u zich niet kunt vinden in de voorgestelde oplossing.

Slechte service

In augustus 2025 heb ik een afspraak gemaakt voor de advies en inmeet service van topjaloezieen. Meneer kwam kundig en vriendelijk over en na een uitvoerige gesprek dat de rolluiken totaal verduisterend moesten zijn in verband met mijn ploegendienst hebben we een verduisterende stof uitgekozen uit een staalboek. Een voorbeeld van een cassette had hij niet bij zich maar dit werd een zo goed als dichte cassette met zijgeleiding, gegarandeerd 95% verduisterend.
Tevreden uit elkaar gegaan en we zouden zo de offerte krijgen waar we goedkeuring op moesten geven.
In de offerte stond een nummer en een naam, verder een beschrijving van dat het rolgordijn tot op de vensterbank kwam.
Uiteraard zegt een nummer en naam mij niets en dat het tot op de vensterbank kwam klopte ook.
Dus na ons goede gesprek en in goed vertrouwen de offerte goedgekeurd.

Hierna wachten op de levering maar voordat de levering binnenkwam kon ik door familie omstandigheden de verbouwing van de kamer niet afmaken.

Dit in februari hervat en in maart was de kamer klaar en heb ik de rolgordijnen uitgepakt.

Helaas waren het simpele rolgordijnen zonder geleiding en dus niet verduisterend.
Kosten 450 euro.

Bedrijf telefonisch op de hoogte gebracht en ik moest een mail sturen.
Hierin werd verteld dat ik geen teruggave krijg omdat ik het niet binnen 14 dagen gemeld had en dat ik goedkeuring voor de offerte had gegeven.

Ik had op de site moeten lezen dat klachten altijd binnen 14 dagen gemeld had moeten worden.
Misschien hadden ze dit ook kunnen vertellen bij het bezoek aan huis.

Dan de offerte, ik kan niet uit een nummer en een vage naam zien of ik het juiste artikel gekocht hebt, we laten niet voor niets een “deskundige” komen.

Dan is het ook nog zo dat de situatie hetzelfde blijft, twee weken of langer.

Heb nog voorgesteld om dan ieder de helft voor zijn rekening te nemen maar zelfs hier schuilen ze zich achter de 14 dagen termijn en dat ze het niet kunnen doen.

Kort gezegd, aardige lui totdat er service moet komen.
Ze schuiven alle verantwoording af naar de koper, zelfs bij een advies/ inmeet bezoek.
Ze houden zich niet aan gemaakte afspraken over het gevraagde product en zijn niet thuis wanneer de fout bij hun ligt.

Wees dus gewaarschuwd en denk heel even na, ze claimen een goede service maar komen deze ook niet een klein beetje na.

Helaas kun je niet reageren op de reactie van verkoper en heeft deze altijd het laatste woord, wel begrijpelijk overigens want dan houd het nooit op.
Toch wil ik middels de mogelijke aanpassing op je eigen review nog wel reageren op het antwoord van de verkoper.
Uiteraard staan ze in hun recht wat betreft de terugkoppelingstermijn van 14 dagen wat zoals eerder vermeld niet tegen mij gezegd is.
Ik heb meerdere malen aangegeven dat ik niet verder kon vanwege familie omstandigheden, ook hiervoor totaal geen inlevingsvermogen.
Verder blijkt uit de reactie dat de aardige meneer die bij ons kwam inmeten en voor advies dus blijkbaar kan onthouden wat er is gezegd in augustus 2025, met zo’n geheugen zou ik een rechtenstudie beginnen.
Erg kinderachtig om iets te vermelden wat niet terug te halen is.
Mij lijkt mij toch aannemelijker dat iemand die 30 jaar in de ploegendienst werkt aangeeft dat het volledig donker moet zijn.

Helaas kun je geen bijlage toevoegen dus ik heb de offerte ingekopieerd.
Hieruit moest ik dus opmaken dat het afgesproken artikel geleverd zou worden.

Orderdetails
Product
Rolgordijnen (tot 220cm breed)
Ruimte: Slaapkamer
Kleur: Antraciet - Torres BO Bediening: Links
Beugels: Antraciet
Montagehoogte: 2282mm
Plaalsing: I ussen nouten attimmering aan bovenkant nouten armmering tot aan de vensterbank.
Levertermijn: 10-15 werkdagen
Meerprijsconfiguratie: Cassette antraciet mat - €34,99 | Metalen ketting - €15,00
Rolgordijnen (tot 220cm breed)
Ruimte: Slaapkamer
Kleur: Antraciet - Torres BO Bediening: Rechts
Beugels: Antraciet
Montagehoogte: 2282mm
Plaatsing: Tussen houten aftimmering aan bovenkant houten aftimmering tot aan de vensterbank.
Levertermijn: 10-15 werkdagen
Meerprijsconfiguratie: Cassette antraciet mat - €34,99 | Metalen ketting - € 15,00
Stukprijs Aantal
BTW NL: NL858749488B01
BTW BE: BE0766.460.346
IBAN: NL85RAB00142246212
BIC: KABONL2U
Op doze besteline zan onze aigemene voorwaarden van toopassing
1/2
Verzending:
21% BTW:
Totaal:
€436,38

Vind overigens 436,38 euro ook wat prijzig voor twee rolgordijntjes van 96 cm breed en 136cm lang

2. April 2026

Beste Jos,

Bedankt voor uw feedback.
U heeft de producten in augustus besteld en ontvangen en heeft een melding over deze producten gemaakt op 30 maart.
Naast het feit dat problemen gemeld dienen te worden binnen 14 dagen (zoals vermeld in de voorwaarden), is er volgens de notities van onze collega die bij u is geweest nooit gesproken over producten met zijgeleiding.

De geleverde rolgordijnen zijn voorzien van een 100% verduisterende stof, echter zal er aan de zijkanten altijd enige sprake zijn van lichtlekkage helaas.

Wij begrijpen dat het vervelend is dat de producten niet voldoen aan uw verwachting, maar kunnen na (ruim) een half jaar helaas niet voldoen aan uw verzoek voor het (deels) crediteren van uw bestelling.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wow, geweldige inmeet service!

Wow, ik was zo blij dat de aardige mevrouw bij mij de jaloezieën kwam inmeten! Dat deed ze heel professioneel en nauwkeurig en met elektronische apparatuur. Omdat mijn oude jaloezieën er nog hangen keek ze ook extra nauwgezet en stelde ze goede vragen. Ook zo top dat ik van te voren al kleurstalen had gekregen.

31. März 2026

Topper

Ik had een afspraak en een dag voor mijn afspraak kreeg ik van Martijn een app om vragen te stellen. De dag van mijn afspraak was hij op tijd heel lief en constructief. Heel goed geholpen om het juiste product te kiezen. Echt een topper!!!!

24. März 2026

Alles verliep top

Alles verliep top. Netjes half uur van te voren gebeld. Keurig ingemeten door Rick,die behulpzaam en vriendelijk was en alles was helder en duidelijk. Kreeg meteen een offerte. Kwa prijs viel het reuze mee!.

25. März 2026

Fijne website

Fijne website , snel een afspraak kunnen plannen . Nette professionele man die weet waarover dat hij praat . Goed advies gekregen!

24. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr