Tomado TWD2503B heetwaterdispenser gekocht die na een paar keer gebruiken al kuren begon te vertonen. Zo kan je instellen hoeveel ml water je wilt hebben en dat geeft hij de eerste keren ook, maar daa... Mehr ansehen
Stofzuiger was helaas na een jaar al kapot gegaan. Tomado hierover ingelicht en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd!
Recentelijk was ons Tomado-wasrek omgewaaid met als gevolg dat er van alles afgebroken was. Balen natuurlijk en de eerste gedachte was: nieuw wasrek dan maar. Per toeval ontdekte ik op de website van... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hebben droogrek voor in en aan caravan. Kan zowel aan binnendeur als aan geopend raam hangen. Moet je wel de juiste haken hebben en die waren we nu nét kwijt. Mail mét foto naar Tomado gestuurd met vr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Tomado is een Nederlands bedrijf in 1923 opgericht door de broers van der Togt in Dordrecht. Wat begon met de productie van simpele haken mondde uit in een uitgebreide collectie van huishoudelijke artikelen vervaardigd uit staaldraad; onderzetters, zeven en aardappelstampers. Begin jaren 50 kwamen er ook afdruip- en droogrekken, een snelkookpan en in 1958 het bekende boekenrek. Dit boekenrek maakt sinds 2019 onderdeel uit van de vaste collectie van het Stedelijk Museum in Amsterdam. Midden jaren tachtig gaat Tomado een samenwerken met het Zwitserse Metaltex. Vandaag de dag verzorgt Tomado nog altijd producten die het huishouden eenvoudiger en plezieriger maken. En met 100 jaar ervaring is Tomado met recht het symbool van het nieuwe huishouden. In elk huis hoort Tomado thuis.
Hoevestein 8, 4903SC, Oosterhout, Niederlande
- 0162428640
- info@tomado.nl
- www.tomado.nl
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Vermijden - slechte diensten en producten
Ik zou aanraden om dit bedrijf te vermijden. Het is gewoon goedkope online oplichterij. Je moet weken of meer dan een maand wachten op levering, zelfs als ze online zeggen dat het de volgende dag is. Slechte kwaliteit van de producten en ook de medewerkers zijn niet klaar voor hun werk. Als je vraagt om de bestelling te annuleren en geld terug te storten, zeggen ze dat dit niet mogelijk is, zelfs als de bestelling weken vertraging heeft. Ze hebben geen verstand van online verkoop of verkoop in het algemeen.
Ik sprak met Sarina (E-commerce) en Vera (een of andere “manager”). Als er iemand is die verstand heeft van wat dan ook in dat bedrijf, zet dan alsjeblieft een paar serieuze mensen op het “gezicht” van het bedrijf en geef ze een goede training.

FALSE ADVERTISING - BAD CUSTOMER SERVICE
Worst customer service ever, I ordered a freezer and it never arrived after 3 weeks. They are blaming DHL for it, but it's impossible to contact them and Tomado is not doing anything to fix the problem.
On their website they clearly specify - DELIVERY NEXT DAY, which is totally a big lie.
They have false advertising on the website.
I didn't even get to test their product and I already have isssues with it so this says a lot about the company.

Magnetron TMS 2003w
Het gaat om een magnetron type
TMS2003w
Doos opengemaakt zat een kleine deuk in de hoek van de magnetron
Ach dat kan geen veel kwaad
Bij openen deur van magnetron zit een soort kartonnetje wilde het verwijderen maar toch even de handleiding gelezen daar staat dat je het moet laten zitten iets voor magnetron straling beter te verdelen of zo
Dat maar laten zitten
Voor de rest simpel eenvoudig apparaat
Geen toeters of bellen doet wat het moet doen duidelijke handleiding en niet al te zwaar
Ben er tevreden mee
Compliment tomado klantenservice
Na mijn slechte review over de tomado wokpan waar de bodem van losliet, nam de klantenservice direct contact met mij op.
Resultaat: ik moet een nieuwe wokpan kopen en krijg mijn geld terug als ik die kassa bon opstuur. Ook krijg ik een toelichting over het gebruik van de pan op inductie (geen idee of dat de oorzaak is geweest 🙄 maar goed)
Dus .... compliment voor de klantenservice van tomado! Daar kunnen heel wat bedrijven iets van leren!
Alleen is helaas de wokpan op dit moment niet leverbaar dus kan ik geen bon opsturen.
Ik heb 2 weken geleden een mail…
Ik heb 2 weken geleden een mail gekregen dat het bevestigt is van de bestelling. Precies een week geleden heb ik een mail gestuurd hoe het komt dat ik de bestelling nog niet gekregen heb, nog altijd geen antwoord op de mail gekregen! Jullie service is NIET goed
Dat is nu te laat. Ik heb altijd achteraf betaald na dat mijn bestelling al gekregen heb. Maar bij jullie is dat anders. Ik moet eerst betalen. Aangezien jullie niet echt goeie reactie hebben hier op jullie reviews. Twijfel ik aan jullie. Materiaal beschadigd zijn, pakket was niet geleverd, niet willen terug betalen...nu wil je een reactie en dit is mijn reactie. De reactie dat ik gestuurd heb is 11/09/24 en wat zijn we nu? 28/10/24. Amai jullie komen laat. Dat is niet zeker niet goed! Zorgt dat de klanten met Klarna kan betalen(achteraf betalen). Dan gaan de klanten meer vertrouwen hebben in jullie website! Dat is een tip dat kan geven!

Koelkast met deuk gekregen
Koelkast met deuk gekregen. Koelkast terug gestuurd. Nieuwe Koelkast niet geleverd en willen mijn geld niet terug geven. Houden mij aan een lijntje terwijl ik die Koelkast niet meer wil. Ik wil mijn geld terug zodat ik een andere kan gaan kopen.
Koop nooit via webshop albert heijn iets van tomado. Ben al 10 dagen hiermee bezig!!

Vlotte communicatie.en snelle service

Inductie beschadigd
Gloednieuwe Inductie plaat beschadigd door de pan Tomado Superior braadpan XL. Pan zelf is ook beschadigd. Wees gewaarschuwd.

Antwort von Tomado - Metaltex
Een onderdeel van onze droogtoren is helaas defect geraakt. We hebben deze droogtoren in februari 2022 aangeschaft.
Na het melden van het probleem bij Tomado, ontvingen we snel een vervangend onderdeel, gedekt door de 5-jarige fabrieksgarantie.
Top service!

Super service
Super service; snel geleverd; rek kan weer jaren mee

lekke koelkast
tomado verkoopt tegenwoordig ook koelkasten via mediamarkt
vanaf het begin is mijn koelkast lek, gewoon een plas water er onder.
met heel veel moeite zover gekregen dat ik mijn geld terug zou krijgen, Mediamarkt heeft het ook direkt overgemaakt.
tomado dacht dat ik de koelkast bij een pakket afhaalpunt of automaat zou kunnen afleveren, dit is gewoon onmogelijk
met veel moeite toch thuis op kunnen laten halen door dhl
klantenservice is zwaar onder de maat
nee, nooit meer een tomado koelkast

Antwort von Tomado - Metaltex
Complimenten voor de goede en snelle…
Complimenten voor de goede en snelle service. Bedankt Sarina en Vera
Meest simpele magnetron gekocht
Meest simpele magnetron gekocht. Dank hij is niet slim of wat voor gedonder je kunt verzinnen voor zo iets simpels. Afijn. Ding maakt mijn eten warm binnen de tijd die het krijgt. Kan samsung met hun slimme(DOMME!)producten nog wat van leren 3 maanden defect 😂😂😂. Dank nu gaan we voor minimaal 10 levensjaren.

Antwort von Tomado - Metaltex
Bij mediamarkt een magnetron besteld…
Bij mediamarkt een magnetron besteld van Tomado een week geleden.
Dhl heeft het ding nu twee keer teruggestuurd omdat het adres niet goed ingevuld is bij Tomado zegt Mediamarkt. Mediamarkt stuurt me naar Tomado, Tomado stuurt me naar DHL, DHL stuurt me weer naar Tomado enz.
In wat voor land leven we?
Klacht ingediend bij Tomado, krijg ik een slap e mailtje terug van dat het heel vervelend is en dat het adres bij hun juist in het systeem staat en de vraag of ze een nieuwe moeten sturen. Ik vraag me af of het artikel wel bij hun terug komt of dat het al onderweg naar Oost Europa is.
Heb na contact maar een nieuwe laten sturen, dit keer met het goede adres erop volgens Tomado. Schets mijn verbazing, heeft DHL voor de tweede keer het weer teruggestuurd en zitten we nog steeds te wachten op het pakket. Nu maar het geld teruggevraagd wat we de volgende dag terug hadden, dat dan weer wel. Veel succes met jullie business.
Zie laatste reactie van Tomado.nl of tomado.com hieronder.
Van het kastje naar de muur heet dat.
Ik ga toch echt dit niet verplaatsen naar ergens anders, dat doen jullie zelf maar, dat weten jullie veel beter toch?

Antwort von Tomado - Metaltex
Tomado wok en hapjespan met beschadigde bodem
Aangezien ik ging koken op inductie, in oktober 2023 een wokpan en hapjespan van Tomado gekocht bij de Action. Pannen zijn prettig in gebruik maar de bodem is bij beide behoorlijk beschadigd. Aan de buitenkant zien ze er nog uit als nieuw. Na ruim een half jaar al nieuwe pannen aanschaffen....

Antwort von Tomado - Metaltex
Zeer goed geholpen met nieuwe droogrek…
Zeer goed geholpen met nieuwe droogrek haakjes en oogjes.

Tomado onderdelen droogtoren
Fijn dat je voor een degelijke Tomado Ciclone droogtoren waar een hoekstukje van brak nog gewoon vervangende onderdelen kunt bestellen. Kwestie van een mailtje, betaalinstructie en een dag later in huis. Topservice !

Ouderwetse service
Recent twee keer contact gehad met Tomado over een onderdeel van een droogtoren.
Beide keren razendsnel geholpen; de volgende dag al per post het onderdeel ontvangen.
Perfecte communicatie : uiterst vriendelijk en deskundig.
Kortom geweldige service

Slechte service
Slechte service. Airfryer besteld, beschadigd ontvangen en ze willen geen compensatie geven. Als je iets niet kan tillen, niet bestellen. Ze denken niet mee en je moet het zelf maar oplossen ook al sturen hun iets wat beschadigd is

Perfecte klantenservice
De klantenservice van Tomado verdient vijf sterren. Nadat mijn melkopschuimer vlak na de verlopen garantietermijn stuk ging stuurde ik een berichtje hierover. Vrijwel direct antwoord: ik kon het product gratis opsturen ter beoordeling. Direct nadat zij het apparaat hadden ontvangen kreeg ik antwoord en nog dezelfde dag is er gratis een nieuwe opgestuurd! En het is nog een heel fijne melkopschuimer ook:-)

Antwort von Tomado - Metaltex
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.