Toluna

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et af mange "firmaer", der lokker med lettjente penge. Det eneste de har spurgt mig om er er oplysninger om MIG. Har absolut ikke tjent noget, men spildt en masse tid.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har siddet i næsten 1 år og svaret på undersøgelser, og mangler 25 point, for at kan få min udbetaling, og i de sidste 3 mdr har man hverken kunne skrive til jer, tage undersøgelser eller noget and... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvad skete der dog lige med Toluna, som jeg i hvert fald var glad for. Der er stort set ingen tilbage af alle de mennesker, der hyggede sig på siden, udvekslede interesser, satte hyggelige billeder... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spørgeskemaer fejler når du er nået til vejs ende eller man får beskeden "du passer ikke lige ind i den målgruppe vi er ude efter" - altså efter man har brugt 90% af den anslåede tid på spørgesk... Mehr ansehen

1. Marktforscher

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Produkt prøve(r), produkt testning, betalte markedsanalyser, markedsanalyser med gevinster, hurtig afstemning, hurtige afstemninger, mening, undersøgelse

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Spild af tid

Jeg ved efterhånden ikke hvor mange gange er blevet inviteret til at deltage i en undersøgelse. Når jeg så forsøger at starte på undersøgelsen bliver jeg afvist med 'Vi er ude efter en lidt anderledes profil' - HVORFOR SÅ SENDE MIG INVITATIONEN?
En anden variant: Efter at have svaret på en masse spørgsmål, får man så at vide at 'Vi er uder efter en lidt anderledes profil' .dvs. INGEN POINTS selv om man har brugt tid på undersøgelsen.

25. Oktober 2019
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Toluna er okay sted.

Jeg tilmeldte mig toluna for 2 uger siden, og har kun været fint tilfreds. Jeg læste alle de negative anmeldelser herinde, men jeg har heldigvis ikke fået de oplevelser her. Spørgeskemaerne går fint igennem, og efter den første uge havde jeg point nok til et gavekort på 50 kr til gogift. Det kom også ret hurtigt, så herfra er der næsten kun gode ting at sige. Eneste minus jeg har er deres lykkehjul spil, jeg landede på 500 point en enkelt gang, er der fik jeg ikke nogle point overhovedet. Men ellers virker det fint.

13. Juli 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ok panel undersøgelse

en god overskuelig spørge panel samtidig med man hver dag kan spille på tolunas hjemmeside og vinde point til udbetaling eller gavekort

19. Juni 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Risiko for at spilde sin tid her...

Spørgeskemaer fejler når du er nået til vejs ende eller man får beskeden "du passer ikke lige ind i den målgruppe vi er ude efter" - altså efter man har brugt 90% af den anslåede tid på spørgeskemaet.

Man kan ikke være sikker på at få sine Lykkehjul point. Heller ikke hvis man forsøger at kontakte support (som iøvrigt ikke svarer).

Supporten svarer ikke på ens henvendelser - især ikke når det handler om fejl med udbetaling af point.

Du kan risikere at spilde din tid, og bruge unødige kræfter på irritation, på denne side og uduelige support. Your choice...

28. Mai 2019

Poorly run survey site

Poorly run survey site. 90% of the time you are thrown out of the survey as either not being suitable or the survey is full. This can happen 5 to 10 minutes into the survey. To cap it all no part reward is given unlike other competitive sites. Do not recommend.

3. Mai 2019

Bras

Jeg sletter deres mails nu, når de kommer for det er simpelthen spild af tid. Hver gang, man har brugt tid på dem - og de tager altid længere tid end annonceret - får man til sidst den meddelelse, at der er sket en fejl, så man kan ikke komme længere.
Så det er slut med Toluna, Ren snyd og humbug.

23. April 2019

mangler gavekort

den 10/10-18 bestilte jeg 7 gavekort a50kr hørte intet den 22/11 skrev jeg og rykkede for dem den 23/11 skrev de at de havde travlt så der ville gå lidt tid. så den 8/1-19 skrev jeg igen og fik svar den 9/1-19 at de ikke havde min addr.når de fik den ville der ikke gå lang tid før jeg fik dem. den 11/1 fik jeg svar nu var problemt løst men har ikke hørt mere, her den 16/1 skrev jeg igen men får ingen svar.så vil ikke anbefale at besvare deres spørgeskemaer, kun hvis man vil gøre det gratis

18. Januar 2019

Spild af tid

Har optjent point nok til 2 gavekort af 50 kr til Matas. Næste dag kan jeg ikke logge på appen mere, ej heller lave ny kode. Har forsøgt at kontakte Toluna flere gange , men ingen respons. Spild af tid.

30. Dezember 2018

Spam

Spamming... Have no clue where they got email from but definetly not in any legal way.

8. Dezember 2018

For meget bøvl

Har nogle gange været ude for at man udfylder HELE spørgeskemaet og man så får at vide at man ikke passer ind.

Når man så retter henvendelse til Toluna forklarer de at der jo er en screeningsprocess mht demografi og det er derfor at jeg ikke modtager mine point.
Jeg ved udemærket godt hvad en screeningproces er, men når man har brugt måske 15 minutter på at svare på spørgsmål (som IKKE er demografiske), kommer til afslutningen af et skema og trykker send så er det det jo ikke pga screening at man pludselig får at vide man ikke passer ind. Så er det nok en systemfejl eller decideret snyd. Men man kan simpelthen ikke forklare dem det.

De siger så at ens svar selvfølgelig ikke vil blive brugt i den undersøgelse men det har man jo ingen mulighed for at tjekke, og selv om det måske er en systemfejl så vil jeg altså enten have en undskyldning fra en som rent faktisk har læst min mail og ikke sender et autosvar eller mine point.

Når man endelig har fået samlet nok point sammen så kan det tage den over 2 uger at sende et elektronisk gavekort hvor det hos andre firmaer tager max 24 timer

6. Dezember 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har ikke modtaget mit gavekort

Jeg har ikke modtaget mit gavekort. Har mailet adskillige gange, og får et svar hvor de siger, at problemet er løst. Tror det er et automatisk svar, for det kommer efter få sekunder. Nu gider jeg ikke rykke mere, og vil heller ikke deltage i flere af deres undersøgelser.

13. Juli 2018

Ussel

Ussel, snyder deres medlemmer. Jeg har ikke modtaget mine gavekort, som jeg har til gode efter en masse undersøgelser, jeg har deltaget i. Man kan jo tænke på, hvem der så skummer den fløde der er min ????
Jeg synes alle skulle holde sig fra Toluna...i mine øjne.....fup og fiduser

29. Juni 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Surt at bruge lang tid på

Surt at bruge lang tid på - omhyggeligt - at besvare undersøgelser, og ikke modtage sine point. Det orker jeg ikke. Flere af undersøgelserne er meget omfattende og ikke mindst tidskrævende.
Min tid er vigtig, og dumt at spilde liv på at blive snydt.
Kan forstå jeg ikke er alene om den oplevelse.

14. Mai 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr