Toeslagenportal Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Slechte ervaring. Er werd zonder duidelijke reden geld van mijn rekening afgeschreven. Omdat ik niet wist waar dit vandaan kwam, heb ik het bedrag teruggeboekt. Toen dit opnieuw gebeurde, heb ik wed... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mensen, let op : ToeslagenPortal B.V. gaat mensen die gebruik hebben gemaakt van zijn online dienst compenseren. Ook heeft het bedrijf zijn werkwijze aangepast. Dit is het resultaat van het ing... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hetzelfde verhaal als al onze voorgangers. Per abuis formulier voor aanvraag zorgtoeslag ingevuld en nu krijgt mijn dochter dreigmails dat ze geld moet betalen of anders incassobureau achter zich aan... Mehr ansehen

Ungenügend

Alle Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oplichters!!

Oplichters!!! Hoe is het mogelijk dat dit kan! Helaas erin getrapt! Pas aan het eind wordt duidelijk dat je 58 euro moet betalen. Ongelofelijk dat mij dit is overkomen en dat terwijl dit gratis kan. Ik ga melding maken ACM en bij rechtsbijstand vragen welke stappen te ondernemen. Dit kan en mag niet.
Jammer dat dit soort mensen bestaan.

31. Januar 2024

Oplichters

Oplichters, mijn zoon heeft ook per ongeluk gedrukt op hen website, hij dacht dat hij een berekening gaat maken totdat hij een melding kreeg dat hij 58€ moet betalen. Meteen de aanvraag geannuleerd via het contactformulier. Wij zijn niet van plan om te betalen. Mocht het geld afgeschreven worden dan gaan wij een aangifte bij de politie doen. Ook geprobeerd te reageren op hen bevestiging maar het lukt niet omdat het een noreplay e-mailadres.

Misleiding en oplichting

Ik moest het bedrag van mijn zorgtoeslag aanpassen. Bij Google kwam als eerste toeslagen portal. Had niet door dat dit niet de site van de belastingdienst was totdat aan het einde vermeld stond dat ik € 58,00 moest betalen. Heb bezwaar gemaakt maar het mailadres is een no reply. Ik ben zeker niet van plan om te betalen. Dit is misleidende ding en pure oplichting. Via de site van de belastingdienst is dit gratis.

Hier ook ingetrapt

Hier ook ingetrapt. Pas bij akkoord krijg je een bedrag te zien. Schandalig. Ik heb aangifte gedaan bij de politie.

Niet gebruiken!

Ook ik ben erin getrapt en ik dacht nog wel dat mij dat nooit zou overkomen. Ik heb de aanvraag direct na de aanvraag geannuleerd maar hoor (natuurlijk) niets meer en er is niemand te bereiken.

29. Januar 2024

Oplichters eerste klasse!

Ik heb zorgtoeslag aangevraagd via deze geldgraaiers, krijg ik een bericht dat er 58 euro van mijn bank wordt afgeschreven! Vieze oplichters, let op met waar je op klikt!

29. Januar 2024

Oplichters!

Deze site is absoluut niet aan te raden, nadat je de juiste informatie hebt ingevuld word er 58 euro van je rekening af gehaald. Terwijl dit via de belastingdienst gratis is. Ben er zelf ingetrapt omdat ik eerst niet wist waar en op welke manier ik mijn zorgtoeslag moest aanvragen. Ik heb via mijn bank app me geld teruggeboekt en hun incasso blokkeerd.

25. Januar 2024

Ook ik ben erin getuind

Ook ik ben erin getuind, toeslagenportal stond bovenaan de zoekresultaten. Net 18 geworden, vraag voor het eerst aan en dan zo misleid! Krijg geen bevestiging van mijn klachtmail en het lijkt erop dat ik mijn 58 euro kwijt ben. Waarom mag dit?

26. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas wanneer het te laat is wordt bekend…

Pas wanneer het te laat is wordt bekend dat de "dienstverlening" €58 kost, nadat alles is ingevuld en akkoord bevonden. Niet slim van mezelf om akkoord voor een "blanco cheque" te geven. Voor mij is dit een typisch geval van consumentenmisleiding. De aanvraag annuleren is niet meer mogelijk zegt de site, want men is al gestart met de dienstverlening (die houdt waarschijnlijk in het gratis copy/paste van de gegevens op de site van de Belastingdienst.

26. Januar 2024

Helaas kan ik geen 0 sterren geven

Helaas kan ik geen 0 sterren geven.
Heb niets met deze mensen te maken en zij schrijven op bijzondere wijze €58 af. Het bedrag terug geboekt en gemaild dat ik aangifte gaan doen. Te belachelijk voor woorden dat dit bestaat, nog nooit meegemaakt?

25. Januar 2024

OPLICHTERS

OPLICHTERS! Bieden hulp aan voor het aanvragen van uw zorgtoeslag om uiteindeijk geen dienst te leveren en gewoon 58 euro incasso aan te brengen. Is de 58 euro al afgeschreven van je rekening? Neem contact op met je bank om dit geld terug te boeken en het bedrijf te blokkeren, zodat deze flikkers geen geld meer op ons verdienen. Nergens te bereiken en bij het invullen van het contactformulier krijg je ook helemaal niks te horen! Schande dat hun nog bestaan!

9. Januar 2024

Helaas er ook ingetrapt 😢

Bij mij is het ook mis gegaan zoals een ieder hier. Heel misleidend, deze website. In de algemene voorwaarden zou staan dat de dienst €58 kost en deze melding krijg je pas te zien als je voor alles akkoord hebt gegeven. Dit moeten ze in een eerder stadium bekend maken!
Gelijk een contactformulier ingevuld dat ik de aanvraag wil annuleren. Ik ga onderzoeken waar je deze oplichters kunt melden en hopen dat dit gestopt wordt!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Melden bij ACM consuwijzer!!!

Aanvraag ingediend maar binnen een uur gecanceld. Ik heb op mijn berichten geen reactie ontvangen. Zijn niet te bereiken telefonisch of per mail. Zij sturen de bevestiging van de aanvraag via een noreply-adres. Nu een noreplybericht ontvangen, dat de aanvraag is gelukt en dat mij 58 euro in rekening wordt gebracht. Aangegeven dat ik de aanvraag tijdig had stopgezet (via contact formulier en info-mailadres.
Doe een melding/vraag bij ACM consuwijzer, zodat deze partij wordt vervolgd en uit de markt wordt gehaald.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Toeslagenportaal incasseert voor diensten die ze niet leveren.

Ook ik heb nu een aankondiging van incasso van de brievenbusfirma Toeslagenportaal gehad terwijl ik de aanvraagprocedure direct na afronding weer had stop gezet. Ook ik dacht dat ik op de site van de Belastingdienst zat omdat de site van Toeslagenportaal zo over komt.

Toeslagenportaal gaat nu €58 van mijn bankrekening afschrijven. Heeft iemand een idee hoe ik dit het beste kan voorkomen. Ik ben niet van plan om te betalen omdat ik de procedure direct had stopgezet.

Echte afzetters!!!!!

Echte afzetters!!!!!

Ze halen geld van je rekening "eenmalig".
Vervolgens krijg je een dreigbrief met dat je niet hebt betaald en dat je zo snel mogelijk moet gaan betalen anders gaan ze t bij een incasso leggen. Echt waar, walgelijk bedrijf. Profiteren van mensen die al zorgtoeslag aan moeten vragen vanwege het inkomen en daarna nog dreigen ook omdat ze hun zaakje niet op orde hebben!!!

20. Januar 2024

Dit bedrijf naait minderjarigen

Ik moest omdat ik 18 wordt een zorgtoeslag aanvragen. Ik ging naar deze website om dit te doen.

Ineens 58 euro betalen. Dikke vinger dat ik dat ga doen. Mocht ik dit niet doen, ging het door naar een ander bureau. Dit zou uiteindelijk eindigen in een deurwaarder.

Ik ben 17 jaar oud: Waarvoor stuur je een deurwaarder?

De komende tijd staat er 57.99 of minder op mijn rekening, succes Toeslagenportal!

17. Januar 2024

Oplichters

Oplichters.
Dit is gewoon misleiding. Heel ernstig.
Een tip voor iedereen: laat je toekomstige incasso tegenhouden of als je al hebt betaald, laat je incasso terugbetalen. Dat kan bij elke bank. Laat je niet intimideren door boetes en incasso's. Niet betalen en beroep je op misleiding. Als het voor een minderjarige is, je beroepen dat hiervoor een ouder toestemming nodig is. Voor een incasso is een handtekening nodig.
Dit is geen legitiem bedrijf, het is een. Postbus bedrijf. Check het adres via Google maps.
Een schande dat de overheid of ACM niet optreedt.

16. Januar 2024

Vieze oplichters

Vieze oplichters zijn het. Trap er niet in ze regelen helemaal niks. Doe het gewoon de belastingdienst zelf. Zielige figuren. Geld verdienen over andermans rug. Lees goed de kleine letters.

1. Januar 2024

Vuile oplichters!

Misleidend en ronduit schandalig!

Ik dacht dat ik op een officiële overheidswebsite zat, maar dat bleek niet zo te zijn. Tot mijn verbazing werd er ineens €58 in rekening gebracht. Volgens de voorwaarden zou ik de aanvraag kosteloos kunnen annuleren als ik dat binnen 4 uur deed. Daarom heb ik direct het contactformulier ingevuld om de order te annuleren.

Toch kreeg ik een week later ineens een bevestiging dat de aanvraag “gelukt” was en dat ik alsnog €58 moest betalen. Ik heb direct weer gemaild dat ik alles netjes binnen de termijn had geannuleerd, maar heb tot op heden geen enkele reactie ontvangen.

Het bedrag is inmiddels van mijn rekening afgeschreven, maar ik heb dit uiteraard gestorneerd. Laat je niet misleiden zoals ik — dit is allesbehalve betrouwbaar!

11. Dezember 2023

ben er ook ingetrapt

ben er ook ingetrapt, via hert wmo heeft men de huurtoeslag voor me aangevraagd en poas aan het einde werd er verteld dat er 45 euro moest worden betaald via een incasso.de email kwam 45 euro en later nog een mail 58 euro en dat is geincasseerd heb die laten storneren. Men reageert niet aLS JE HET CONTACTFORIMUILIER INVULT belooft te reageren BINNEN 24 UUR maar dat doet men niet. geen telefoonnummer bekend ook niet bij de kamer van koophandel. Ik vind het heel erg jammer maar dit bedrijf belazerd de boel!

29. Dezember 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr