Slechte ervaring. Er werd zonder duidelijke reden geld van mijn rekening afgeschreven. Omdat ik niet wist waar dit vandaan kwam, heb ik het bedrag teruggeboekt. Toen dit opnieuw gebeurde, heb ik wed... Mehr ansehen
Mensen, let op : ToeslagenPortal B.V. gaat mensen die gebruik hebben gemaakt van zijn online dienst compenseren. Ook heeft het bedrijf zijn werkwijze aangepast. Dit is het resultaat van het ing... Mehr ansehen
Hetzelfde verhaal als al onze voorgangers. Per abuis formulier voor aanvraag zorgtoeslag ingevuld en nu krijgt mijn dochter dreigmails dat ze geld moet betalen of anders incassobureau achter zich aan... Mehr ansehen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Wil eigenlijk geen ster geven
Wil eigenlijk geen ster geven. Zoals iedereen hieronder hetzelfde meegemaakt. Alleen ik heb het geld wat zij eraf hebben gehaald meteen weer terug gehaald. Nu wordt ik belaagd met aanmaningen van incassoonline. nl dit is een bedrijf wat alleen de software verkoopt aan zulk soort bedrijven. Ik ga niet betalen en je zou het adres op google maps moeten opzoeken. dat is dus een schuur ahahahaah daar kon ik wel om lachen en dit gaf mij wat rust in de zaak. Ik ga hun blokkeren en laat maar komen die deurwaarder ik sta volledig in mijn recht. Begrijp alleen niet dat zon bedrijf nog deze praktijken mag uitvoeren terwijl er zoveel over bekend is.
Ook wij zijn de dupe van…
Eigenlijk 0 sterren, maar dat kan helaas niet....
Ook wij zijn de dupe van ToeslagenPortal. Ik heb als gemachtigde zorgtoeslag voor mijn zoon aangevraagd, maar niet via hun site. Echter lijkt het erop dat zij de boel gehackt hebben en misbruik maken van deze situatie. Ineens was er een automatische incasso, dus gestorneerd. Nu steeds sms-jes, mails van OnlineIncasso. Niemand is bereikbaar en op mails wordt niet gereageerd. Heb dus meermaals gevraagd om bevestigingen/bewijzen maar krijg niets. Ga zeker niet betalen, maar word er verdrietig van dat mijn zoon lastig gevallen wordt. En hoe kan het dat na 3 jaar (eerste meldingen hier op de site zijn van 2021) dit bedrijf nog steeds actief is, ondanks meldingen/aangiften etc..... Kan toch niet waar zijn!
Oplichters
Oplichters
Hetzelfde verhaal, ik ga aangifte doen.
TRAP HIER NIET IN
TRAP HIER NIET IN, DIT IS EEN COMMERCIËL BEDRIJF.
ZIJ BIEDEN EEN DIENST AAN MAAR DOEN NIETS, ALDUS MELDPUNT ZENDER MAX
Hun adres is een garagebox!
Hun adres is een garagebox!
Een zogenaamde B.V. in een garagebox.
Ongelooflijk.
Fornheselaan 202, Den Dolder
Ik voeg me bij alle verhalen hieronder.
Niets gevraagd aan hun, en toch rekeningen.
Oplichters!
Erg kwalijk in deze tijden van onduidelijkheid bij ons overheidsorgaan en toeslagen.
Schrijnend,
Nooit geen aanvraag gedaan maar mijn…
Nooit geen aanvraag gedaan maar mijn gegevens zijn misbruikt dit kan schijnbaar heel makkelijk iemand jou naam, geboortedatum, adres , emailadres weet en vervolgens geef je aan dat je niks heb aangevraagd en aangifte bij politie en nog blijven ze je bestoken met post, mails, en 2 maal aangifte gedaan maar ze weten niet van ophouden en advies is niks te betalen.
Reactie gehad van ze op 15 april:
Beste,
U heeft op 31-10-2023 een aanvraag toeslagen gedaan ,zie factuur in de bijlage.
G. Veldhuizen
Toeslagenportal
Met dit emailadres:
Schandalige praktijken
Schandalige praktijken. Het lijkt een site van de overheid maar is het niet. Als je je hiermee inlaat en halverwege de poging staakt en opnieuw probeert krijg je zelfs 2 facturen en aanmaningen na eerst 2x 45 euro afgeschreven te hebben. Er is geen contact te krijgen met dit bedrijf en ze bellen of schrijven niet terug. Het zijn wanpraktijken!!!
Toeslagenportal is oplichterij!
Net als vele honderden andere personen, dacht ik bij Toeslagenportal op de site van de belastingdienst te zitten. In september 2023 heb daar mijn gegevens ingevuld en op accoord gedrukt. Ik werd argwanend omdat ik geen id of digd hoefde te gebruiken. Ik heb meteen een bericht ingevuld op hun site dat ik abusievelijk mijn gegevens had ingevuld en dat ik geen gebruik wilde maken van hun diensten.
Net als iedereen kreeg ik geen reactie. Alle pogingen tot contact lukken niet. Er is geen telefoonnummer en op mails wordt niet gereageerd. Zelf hun adres blijkt een oude vervallen schuur te zijn in een industriegebied.
Toch sturen ze diverse herinneringen en daarna via incasso-online aanmaningen. Incasso-online is gekochte software die ook door toeslagenportaal zelf wordt gebruikt. Bij de belastingdienst blijkt dat er niets is aangepast aan mijn toeslagen en dat toeslagportaal helemaal niets heeft geregeld. Toch blijven ze aanmaningen sturen via post en mail. Ze beweren ook dat ze mij hebben gebeld, maar dat zijn sms's. Heel irritant allemaal. Het wordt tijd dat ze worden aangepakt. Betalen doe ik niet en ik zie ze graag voor de rechter. Maar zover zal het niet komen, omdat hun gedrag gewoon crimineel te noemen is.
Trap er niet in.......... en betaal niet!!!
ik heb het aangevraagd niet wetende dat…
ik heb het aangevraagd niet wetende dat het niet de belasting site is voor huurtoeslag. had ik het aangevraagd duurde zo lang had ik het zelf uitgevolgend waar ik het kon aanvragen heb ik het aangevraagd en hun eisen nog steeds 45 euro inmiddels naar incasso vieze oplichters aanklacht komt nog er aan.
dit bedrijf zit achter toeslagen…
dit bedrijf zit achter toeslagen portaal
rivawi holding bv
adres fornheselaan 202
doe allemaal aangifte bij politie
Inzien uittreksel - ToeslagenPortal B.V.
Kamer van Koophandel, 15 april 2024 - 13:14
KvK-nummer 73760455
Rechtspersoon
RSIN 859654771
Rechtsvorm Besloten Vennootschap
Statutaire naam ToeslagenPortal B.V.
Statutaire zetel Woudenberg
Eerste inschrijving
handelsregister
22-01-2019
Datum akte van oprichting 22-01-2019
Geplaatst kapitaal EUR 1,00
Gestort kapitaal EUR 1,00
Deponering jaarstuk De jaarrekening over boekjaar 2022 is gedeponeerd op 16-11-2023.
Onderneming
Handelsnamen ToeslagenPortal B.V.
ToeslagenPortal
ToeslagenPortal.nl
Startdatum onderneming 22-01-2019 (datum registratie: 22-01-2019)
Activiteiten SBI-code: 69202 - Accountants-administratieconsulenten
Handelsnamen ToeslagenPortal B.V.
ToeslagenPortal
ToeslagenPortal.nl
Bezoekadres Fornheselaan 202 074, 3734GE Den Dolder
Datum vestiging 22-01-2019 (datum registratie: 22-01-2019)
Activiteiten SBI-code: 69202 - Accountants-administratieconsulenten
SBI-code: 69204 - Belastingconsulenten
SBI-code: 69209 - Overige administratiekantoren
SBI-code: 6312 - Webportals
Administratieve werkzaamheden, waaronder het voeren van administraties ten
behoeve van het beheren van gelden van personen en het bieden van hulp en
advies bij het aanvragen van (belasting)toeslagen middels online platformen.
Werkzame personen 1
Bestuurders
Naam Rivawi Holding B.V.
Ingeschreven onder KvKnummer
Datum in functie 22-01-2019 (datum registratie: 22-01-2019)
Bevoegdheid Alleen/zelfstandig bevoegd
Naam Cloud Nine Holding B.V.
Ingeschreven onder KvKnummer
Datum in functie 28-01-2021 (datum registratie: 25-02-2021)
Bevoegdheid Alleen/zelfstandig bevoegd
Gegevens zijn vervaardigd op 15-04-2024 om 13.14 uur
kloppen die adressen nog volgens mij staan ze leeg wie heeft meer informatie
meestal hebben ze meer van deze praktijken zal proberen die bv door te lichten maar mensen die daar in de buurt wonen willen misschien kijken of deze adressen leeg staan graag alle informatie welkom
Oplichting op een zeer doortrapte manier
Dit malafide bedrijf zorgt ervoor dat 18-jarigen zonder op de website van hen te komen toch het formulier kunnen invullen waarop zij hun studietoeslag kunnen laten 'regelen' door hen. Compleet misleidend en direct eisen om 45 euro te laten afschrijven van de bankrekening van een 18-jarige die daar toch best wat uurtjes voor moet werken. Ik begrijp niet dat dit bedrijf niet een halt wordt toegeroepen door de overheid dan wel de Consumentenbond. Dit is pure oplichting! Trap er niet in.
Vreselijk deze oplichters
Vreselijk deze oplichters! Kom ik nu net achter en ik er dus ook ingetrapt helaas.
Ik hoop met aangifte dat ze snel gepakt worden...
Toeslagenportaal fraude
Vorig jaar voor onze dochter zorgtoeslag aangevraagd. Voor dat ik er erg in had, zat ik in toeslagenPortaal. Ben hier heel snel uitgegaan. Heb gelijk gereageerd met de mededeling van annulering. Dacht dat dit gebeurd was. Helaas kreeg voor december 2023 een verzoek per mail om rekening van 45 euro te betalen. Hierop heb ik wederom per mail gereageerd. Helaas kreeg geen respons. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken. 2 welen geleden ontvingen we een mail van onlineincasso. En bedrag was ineens verhoogd met 41.29 euro. Gebeld. Krijgt een stem aan de lijn met mededeling, dat contact moet opnemen met de bedrijf waar de rekening openstaat. Zij doen verder niets. En iedereen kan via hun een incasso sturen. Zeer dubieus.
Vervolgens deze week meerdere mails ontvangen, plus een telefoontje met zeer dreigende ondertoon om over te gaan met betaling van de incasso. Dreiging gerechtelijke kosten. Ik ga sowieso aangifte doen. Plus betaal niet. Laat het maar voorkomen bij de rechter.
Ik zou zeggen doe allemaal aangifte tegen deze bedrijven. Is echt internetoplichting. Ze reageren niet per telefoon, mail, apps.
Wellicht als wij met z’n allen dit melden bij televisieprogramma’s, dat dit gehele gedoe stopt.
Misleidende handelspraktijken
Via Belastingdienst op hun toeslagenportal terechtgekomen. dacht ik. Het blijkt een malafide club te zijn. Via Digid is je allerlei privacygevoelige info ontfutselt. Bankrekening geven is prima, daar kan immers de toeslag op gestort worden. Voordat je het weet heb je een vinkje gezet voor een eenmalige betaling. Vreemd. De Belastingdienst vraagt toch geen geld voor deze dienst. Dus binnen een half uur geannuleerd. Geen reactie. Bedrag is afgeschreven, gestorneerd. Nu worden ze vervelend en dreigen met rechtszaken. Melding gedaan bij .fraudehelpdesk.nl en ACM-consuwijzer.nl. Radar. Zaak loopt via rechtsbijstandverzekering.
Er ging van alles mis
Er ging van alles mis. Mijn zoon van 17 met een zware beperking heeft zorgtoeslag aangevraagd niet wetende dat dit niet de site van de belastingdienst was maar een commerciele site met kosten van 58 euro. Hij had dit sws niet mogen doen zonder toestemming van ons zijn ouders. Ik ga hiervan aangifte doen en ben teleurgesteld in deze site en dat zij op google bovenaan staan doordat zij daar veel voor betaald hebben. Verder staat er nergens een telefoonnummer van hun en op het contactformulier wordt niet gereageerd. Ik vrees dat mijn zoon is . De belastingdienst is hier ook van op de hoogte.
Oplichting
Vandaag zorgtoeslag aangevraagd. Eerste de beste site aangeklikt die bovenaan bij Google stond. Pas wanneer ik helemaal klaar was en het opgestuurd had, werd mij verteld dat er €58,- van mijn rekening zou worden geschreven. Zodra je je zorgtoeslag wilt stoppen, krijg je geen gehoor. Annuleren is niet mogelijk. Oplichting dus. Het feit dat je DigiD niet nodig is, is al een rode vlag. Zometeen maar aangifte bij de politie doen.
Pas op OPLICHTERS
Pas op heb al eerder geschreven heb prive adressen en bezittingen van ... let op betaal niet, gigantische oplichters heb wederom mijn huisbankier ING gevraagd te stoppen deze criminelen te faciliteren.melding maken valse-email apenstaartje ing.nl en ook het sprekershuys utrecht (marijke)
Zit ook achter de oplichting zie adres van incassoonline en de boefjes van toeslagenportal... Kreeg mail terug vanavond. Van het sprekershuis op het zelf adres als al de andere oplichters
Dag Johan,
Het sprekershuys heeft geen idee waar dit over gaat. Waarmee kan ik je helpen?
Met sprekende groet,
Crijn
Weer een update vroeg crijn van het sprekershuys.... hoe kan je dit doen. Ik schrijf nu 250.000 euro uit wie hun eerst uitvaagt. Ik ben er goed voor als CEO van 1 vd grootste ondernemingen in de wereld. Dit MOET stoppen
En fza niet stoppen!!! Ook niet na alle bedreigingen. Iedereen zijn geld terug en anders.....
Op ma 8 apr 2024:
Goedenavond.
We zullen dit doorsturen en vragen om ons adres niet te gebruiken.
Met sprekende groet,
Crijn
Verbinder
Jaja allemaal onzin. Doorzetten allemaal mailen bellen en aangifte doen!!!!!! Zoek spekerhuys maar op Google, mogen geen email delen hier
Nog een update
tractieweg 41, studio c, 3534 ap utrecht
Heel veel ondernemers op het zelfde adres allemaal 1 grote scam!!!
Waar zal ik beginnen..
Situatie op 21-01-2024 geschreven.
Corrigeren review (13-11-2024):
Met een vol hoofd vanwege een verhuizing per ongeluk via Toeslagenportal huursubsidie aangevraagd. Ik kwam daar achter toen er €58,- in beeld kwam te staan.
Huursubsidie en zorgtoeslag kan je allemaal gratis aanvragen via de Belastingdienst, maar kijk uit want Toeslagenportal staat bovenaan de lijst.
Ik kan u vertellen dat dit echte oplichters zijn. Zoals iedereen dat wel weet moet je vaak de algemene voorwaarden aanklikken om verder te kunnen komen op een website. Echter maakt Toeslagenportal hier misbruik van, want zij hebben automatisch (zonder dat je dit dus weet) hun algemene voorwaarden uitstaan. Er staat (zogenaamd) in de algemene voorwaarde het volgende:
"Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en geef hierbij toestemming aan jullie om direct de aanvraag te verwerken bij de Belastingdienst, dat er eenmalig €58,- van mijn opgegeven bankrekening wordt afgeschreven. Ik geef hierbij akkoord dat mijn herroepingsrecht direct vervalt binnen de wettelijke vastgestelde bedenktijd van 14 dagen - nadat de aanvraag bij de belastingdienst is verwerkt"
Wie geeft hier nou een akkoord voor? Daarnaast was het op een zondag en lijkt het mij sterk dat aanvragen op die dag verwerkt worden. Daarnaast heb ik op diezelfde dag één uur later de aanvraag geannuleerd. Het interesseert hun geen moer, zolang ze maar je geld hebben. Pure oplichting en héél onrechtvaardig.
Gesprek gehad bij het Juridsch Loket en zij gaven aan dat ik niet in mijn recht sta, vanwege de inhoud van de algemene voorwaarden. Walgelijk!
Tip: Klacht indienen bij ACM
Oplichters bestaan alleen online !
Oplichters bestaan alleen online !
Een van beste vriend ontvangt altijd ontrecht facturen. Nooit betalen!
Gelijk bij de politie aanmelden dat ze via info -onlineincasso.nl bedrijgen te betalen voor ontrecht factuur.
Incassobureau dient te checken of het waar is, dan pas begint het incassoproces. Dus nooit betalen die facturen! Dus info onlineincasso.nl is ook betrokken in fraude van ToeslagenPortal B.V.
Volgens de wet hebben wij als er sprake is van een factuur recht op het ontvangen van bewijsstukken alvorens enige betaling te verrichten. Indien er geen bewijsstukken zijn die aantonen dat de factuur en de aanmaning factuur terecht zijn voor ons, dan is het niet gerechtvaardigd om deze te voldoen. In dit specifieke geval ToeslagenPortal B.V. en info onlineincasso.nl onze meerdere e-mails en brieven genegeerd die om een reactie vroegen.
oplichters toeslagportaal.nl
Ik heb de zelfde fout gemaakt als al deze andere 400 mensen. Ik heb deze website vertrouwt en heb helaas ook 58,00€ moeten betalen. Dit zijn oplichter en als je ook hiervan het dupe bent zou ik zsm aangifte doen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.