Toeslagen-aanvraag heeft onjuiste gegevens aan Belastingdienst doorgegeven, waardoor ik teveel zorgtoeslag ontving. Moet nu ineens bijna € 2.000 terugbetalen. Op mijn klacht bij de organisatie werd ni... Mehr ansehen
Regelrechte oplichters. Hier zit een marketingbureau achter, dus geloof de andere reviews niet. Dit 'bedrijf' biedt een dienst aan die je zelf via mijn.toeslagen.nl kunt regelen. Ze stellen dezelfde... Mehr ansehen
Dikke vette oplichters!!!!!!!!! Schaam je diep Dat jullie lekker kunnen slapen Willens en wetens mensen zo hun geld aftroggelen Vraag nooit hier je toeslagen aan bij dit malafide bedrijf... Mehr ansehen
Wie snapt dit toeslagen systeem nog? Ik ben gaan samenwonen, dus huurtoeslag stopgezet. Voor de zekerheid contact gehad met toeslagen-aanvraag.nl en volgens hun blijkt het dat ik toch nog wel huurtoes... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Toeslagenaanvraag.nl biedt u een eenvoudige manier om uw toeslagen aan te vragen zonder Digi-D. Binnen 2 minuten weet u direct of u geld terugkrijgt.
Niederlande
- www.toeslagenaanvraag.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Alles netjes geregeld!
Ik ben op mijzelf gaan wonen. Hierzo laten uitzoeken of ik huurtoeslag kan krijgen en ook door ze in orde laten maken. Kan je ook gewoon gratis regelen op de site van de belastingdienst. Ik snapte er niet veel en daarom heb ik dit laten doen.
Groeten Nina
Verhuisd vanuit Canada weer terug naar…
Verhuisd vanuit Canada weer terug naar NL. De zorgtoeslag laten regelen door toeslagen-aanvraag.nl. Ik geloof dat dit dezelfde site is, al staat hierboven weer zonder streepje. In ieder geval was dit in een paar weken geregeld en uitbetaald. Dus vlotte afhandeling en uitbetaling.
Ben tevreden
Toeslaen aanvraag.nl heeft de zorgtoeslag die ik per 1 januari 2022 heb verstuurd, aangepast zodat ik meer zorgtoeslag kan krijgen. Dit is iets dat ik niet wist dat dit kon. Ik kan dit bedrijf aanbevelen voor als je het nett als ik ook weinig van snapt.
Deze club heeft nadat mijn zoon van 17…
Deze club heeft nadat mijn zoon van 17 jaar een formulier voor informatie ingevuld, de aanvraag doorgezonden aan de belastingdienst. Tenminste dat wordt beweerd. Vervolgens werd er €39 automatisch van zijn rekening afgeschreven. Die aanvraag had hij beter direct zelf kunnen doen bij de belastingdienst want deze service is gewoon gratis . Buiten allerlei dreigmail over deurwaarders van deze club, die zich zelf intermediair van de belastingdienst noemt, is de aanvraag niet bekend bij de belastingdienst. Vervolgens heeft mijn zoon maar zelf de aanvraag geregeld. Dat was binnen een paar minuten geregeld en bovendien GRATIS! Wees verstandig en regel het direct met de belastingdienst ipv deze bureautjes! En weet ook dat je als minderjarige schriftelijke toestemming moet hebben van een ouder. Anders is een overeenkomst niet rechtsgeldig!
Doordat ik niet meer kon inloggen met…
Doordat ik niet meer kon inloggen met digid heb ik op Toeslagen-aanvraag.nl zorgtoeslag aangevraagd. Vandaag is de betaling gestort van 2 maanden. De aanvraag was op 6 december gedaan.
Zorgtoeslag 2021
22 december zorgtoeslag verzoek van jaar 2021 aangevraagd en vanochtend een overzicht met de post gekregen en dat ik €1284 terug ga krijgen. Het is allemaal nieuw voor mij en had geen zin in toestanden om dit zelf allemaal uit te zoeken en regelen met digi.
mvg, Rachel 13-01-2022
Begin oktober huurtoeslag aangevraagd…
Begin oktober huurtoeslag aangevraagd via deze organisatie maar tot dusver (januari) nog niets ontvangen. Je kan alleen met ze communiceren via mail (wat alles bemoeilijkt), toen ik om een telefoonnummer vroeg kreeg ik het nummer van de belastingtelefoon (ook prima, want daarna heb ik alles rechtstreeks met de belastingdienst geregeld). Elke keer als ik mail zeggen ze dat het 'in verwerking is' en dat het even kan duren. Toen ik eenmaal de belastingtelefoon had gebeld bleek ook nog dat alle gegevens die deze organisatie had aangepast, niet klopte..
Huurtoeslag aangevraagd begin november…
Huurtoeslag aangevraagd begin november en in december voorschot ontvangen. Volgende week de rest. Dit bedrijf heeft snel gehandeld en gaf aan dat ik recht heb op nog 3 maanden extra huurtoeslag bovenop mijn aanvraag.
Ik heb de toeslagen ontvangen na 5…
Ik heb de toeslagen ontvangen na 5 weken. Dit is iets sneller dan zij hadden aangegeven en ik ben goed op de hoogte gehouden. Al met al een prima ervaring!
Gewoon goed
Ik ben gaan samenwonen en ik heb toen huurtoeslag stop gezet. Bij navraag en controle door toeslagen-aanvraag bljjkt het dat wij toch nog huurtoeslag kunnen krijgen, de helft bijna minder maar nog steeds recht hierop.
Zonder gedoe en snel zorgtoeslag…
Zonder gedoe en snel zorgtoeslag aangevraagd. Op 20 januari krijg ik zorgtoeslag voor 2021 en 2022 :-))
De toeslagen zijn geregeld en…
De toeslagen zijn geregeld en persoonlijk vond ik het proces van aanvragen tot uitbetaling goed!
Oplichters
Oplichters. Moet 45 euro voor niets betalen. En kan dit ook niet annuleren wat onzin is. Deze site komt bovenaan te staan. Moet gewoon via de belastingsdienst doen. Nu maar kijken wat ze met mijn gegevens gaan doen.
Goed geholpen met zorgtoeslag…
Goed geholpen met zorgtoeslag toekenning. Bij mij was de zorgtoeslag al de volgende dag geregeld en ook van de maanden die ik was misgelopen.
Aanvragen ging goed en heb brief thuis…
Aanvragen ging goed en heb brief thuis gekregen over de uitbetaling binnenkort. Had een fout gemaakt in de aanvraag,maar dat hebben ze zelf opgelost kwam ik later achter.
Fantastisch!!
Hallo schrijf nooit een review maar vind het nu wel noodzakelijk. Volgens mijn huisbaas zou ik geen recht hebben op huursubsidie en volgens toeslagen-aanvraag.nl weer wel. Na wat uitzoekwerk en hulp van toeslagen-aanvraag.nl heb ik toch huursubsidie gekregen. Mijn dank is groot!!
Mijn ervaringen zijn positief en ik heb…
Mijn ervaringen zijn positief en ik heb ben goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Toeslagen worden 20 december betaald.
Super!!
Door mijn echtscheiding in april 2020 besefte ik me pas recent dat ik mogelijk huurtoeslag kan krijgen. De huurtoeslag aangevraagd en deze is vandaag toegekend. Toeslagen-aanvraag gaf ook aan dat ik meer huurtoeslag kan krijgen dan ik heb aangevraagd. Dat is erg fijn om te weten en dat is ook de reden dat ik het hier heb laten regelen. Dit zijn toch zaken waar ik geen weet van heb.
Ik zie dat er mensen zijn die snel van oplichters spreken, maar lees je eens een keer in...
Oplichters!
Onzin, ik klikte per ongeluk op deze site, omdat deze als eerste op google verschijnt. Heb de aanvraag ingediend, nergens wordt vermeld dat ze kosten in rekening brengen, je geeft ook geen akkoord voor een afschrijving, maar ze doen het toch 40 euro voor iets wat eigenlijk gratis is. En nu maar kijken of de aanvraag daadwerkelijk is ingediend en wat ze met alle privacy gevoelige data gaan doen.. Contact is alleen via email mogelijk, en daar wordt uiteraard niet op gereageerd. Laat je niet oplichten, gewoon opletten als je een toeslag wil aanvragen en het via de belastingdienst doen.
Dit bedrijf heeft een probleem opgelost…
Dit bedrijf heeft een probleem opgelost met de huurtoeslag die ik eerder zelf had proberen te regelen op mijn toeslagen, maar telkens mislukte. Na 2 maanden besloten om dit bedrijf in te schakelen. Het is ze wel gelukt en daar ben ik blij om.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.