Toeslagenaanvraag Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Toeslagen-aanvraag heeft onjuiste gegevens aan Belastingdienst doorgegeven, waardoor ik teveel zorgtoeslag ontving. Moet nu ineens bijna € 2.000 terugbetalen. Op mijn klacht bij de organisatie werd ni... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Regelrechte oplichters. Hier zit een marketingbureau achter, dus geloof de andere reviews niet. Dit 'bedrijf' biedt een dienst aan die je zelf via mijn.toeslagen.nl kunt regelen. Ze stellen dezelfde... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dikke vette oplichters!!!!!!!!! Schaam je diep Dat jullie lekker kunnen slapen Willens en wetens mensen zo hun geld aftroggelen Vraag nooit hier je toeslagen aan bij dit malafide bedrijf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wie snapt dit toeslagen systeem nog? Ik ben gaan samenwonen, dus huurtoeslag stopgezet. Voor de zekerheid contact gehad met toeslagen-aanvraag.nl en volgens hun blijkt het dat ik toch nog wel huurtoes... Mehr ansehen

1. Finanzdienstleistungsinstitut
  2. Alternative Finanzdienstleistungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Toeslagenaanvraag.nl biedt u een eenvoudige manier om uw toeslagen aan te vragen zonder Digi-D. Binnen 2 minuten weet u direct of u geld terugkrijgt.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Oplichters

Zoals ieder ander hieronder schrijft zijn het helaas oplichters. Wordt 39 euro afgeschreven terwijl hun de aanvraag naar belastingdienst door sturen wat gewoon kosteloos is. Daar gaat dan 39 euro… zonde van m’n geld. Spijt dat ik niet beter opgelet heb!

24. November 2022

Super

Vandaag geld gestort gekregen. Schrijf normaal gesproken geen reviews. Ik zou het eigenlijk op 20 december krijgen maar het is vandaag gestort voor 2 maanden :-)

21. November 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Wegens een verhuizing van privaat naar…

Wegens een verhuizing van privaat naar sociale huurwoning kan ik weer huurtoeslag krijgen. Via toeslagen-aanvraag laten regelen. Dit was op 10 oktober en vandaag heb ik de eerste storting gekregen. Nog geen overzicht via de post, maar dat zal wel goed komen.

21. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik had 25 augustus zorg toeslag…

Ik had 25 augustus zorg toeslag aangevraagd en niet door dat het niet de belastingdienst was maar een commercieel kantoor !
Misschien een beetje dom ?
Na 10 weken maar eens een mail gestuurd want dat was een beetje de uiterste termijn die je leest op internet.
Daarna een mail gekregen dat het nog maanden ging duren ! Toen ging er al een klein lampje branden bij mij .
Daarna een mail gekregen dat ik mijn BSN nummer niet goed had ingevuld maar geen bewijs mail daarvan.
En moest ik alles opnieuw aanvragen resultaat 1 jaar geen zorgtoeslag a 1250 euro en alles weer opnieuw.
Dus iedereen die dit leest als je het bij de belastingdienst had aangevraagd dan had het wel met terugwerkende kracht geld opgeleverd.
En bij de belastingdienst word automatisch je BSN ingevuld.
Ik zal nu maar ook Radar en Kassa en de nationale ombudsman een brief met bewijsstukken sturen om meer mensen dit te laten weten.

Mvg Peter Vos

11. November 2022

Goed

Ik heb bij dit bedrijf toeslagen aangevraagd want ik kon niet meer met digid inloggen. Op 21 november krijg ik de zorgtoeslag terug vanaf maart terwijl ik vanaf september had ingevuld. Er is gezegd dat recht heb op meer zorgtoeslag. Ik zou eigenlijk 4 sterren geven (administratiekosten) maar ik zie dat er anderen 1 ster geven. Iedereen ziet toch dat het niet de site is van de belastingdienst. Mijn ervaring is positief!

29. September 2022

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters. Via valse link op Google klanten werven alsof ze de belastingdienst zijn. Dat zijn ze NIET!
WEL 40 EURO in Rekening brengen voor iets wat je Zelf in 3 klikken had kunnen doen bij de belastingdienst en nog gratis ook.
NIET INTRAPPEN!!!!

6. November 2022

Betrouwbaar en prima!

Ik heb dit bedrijf moeten inschakelen voor het wijzigen van de huurtoeslag naar mijn nieuwe woning. Alles eerst zelf geprobeerd, maar het als zo goed als onmogelijk om de belastingtelefoon te bereiken. Inloggen lukt ook niet en daar belde ik in de eerste instantie voor. Dan maar zo via dit bedrijf. Eindresultaat is goed en communicatie was ook prima. Helaas niet gratis!

4. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Opgelicht ik wauw voor het eerst…

Opgelicht ik wauw voor het eerst zorgtoeslag aan vragen en ik dacht bovenste site is van belasting dienst gedaan ik heb samen met mijn leraar/docent gedaan die kon me helpen en zelfs hij geloofde het zie ik een mail wordt 45 euro af geschorten over 20 dagen flikker toch op ik betaal voor niks maak je niet gek

3. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op 20 oktober heb ik na bijna 5 weken…

Op 20 oktober heb ik na bijna 5 weken zorgtoeslag gekregen. Ik wou dat dit sneller kon, maar dat was niet mogelijk. Ik geef 5 sterren omdat ik een e-mail kreeg dat ik nog 555.- extra kon krijgen na een controle. Het is dat zij het zeggen en geregeld hebben, maar hoe zou ik dit dan moeten achterhalen.....!

20. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

geld gekost, geen toeslag ontvangen

Wel betaald, geen toeslag ontvangen.
Zoek even verder tot je de site van de belastingdienst hebt gevonden. Dit is gewoon geld weggooien. Kost 39 euro en even veel tijd als de gratis aanvraag bij de belastingdienst. Belachelijk dat deze sites als eerste mogen verschijnen op internet

23. Mai 2022

Toeslagenaanvraag.nl / Toeslagen-aanvraag.nl…NIET INTRAPEN

ik krijg een aanmaning per mail van deze oplichters €39 euro voor een dienst die gewoon gratis is via de belastingdienst.nl.
wel betaald met spijt , .
ga eerst DigD aanvragen en via belastingdienst.nl gewoon zonder moeite gratis aanvragen .
........................................................
Kosten aanmaning na vervaldatum betaling:
Kosten verhoging na vervaldatum eerste aanmaning € 96,76
Kosten verhoging na vervaldatum tweede aanmaning € 129,50
Kosten verhoging na vervaldatum derde aanmaning € 156,50

Henk de Groot

Afdeling debiteurenbeheer

10. Oktober 2022

Het is dat ik geen 0 sterren kan geven

Het is dat ik geen 0 sterren kan geven, welk zelfs 1 ster verdienen ze niet!
Trap hier niet in dit is 1 grote misleiding site wat je 39€ gaat kosten.
Als je in Google "zorgtoeslag aanvragen" intypt dan is deze site de eerste hit en je denkt meteen dat het netjes van de belastingdienst is om zo'n website te maken voor om zorgtoeslag aan te vragen, maar niets is minder waar, voor je het weet word er 39€ afgeschreven en het enige wat ze doen is deze aanvraag doorsturen naar de belastingdienst (waar iedereen het gewoon moet aanvragen wat gratis is)
Dit is een site dat snel geld wil verdienen van mensen die niet voor niets een zorgtoeslag aanvragen.

Het is 1 grote misleiding..DOE JE AANVRAAG via BELASTINGDIENST.NL ipv bij dit malafide bedrijf.

Mijn dochter is net 18 geworden en krijgt op deze wijze gelijk al met oplichters te maken.

10. Oktober 2022

Wijzigen zorgtoeslag

Ik heb elke problemen met inloggen met de digi code en het lukte dus ook niet om mijn toeslagen te wijzigen. Ik ben meer gaan verdienen en heb geen zin om terug te betalen aan het einde van de rit. Is me al een keer eerder overkomen. Toeslagen aanvraag heeft mij hierin geholpen en ik ben hier zeker over te spreken.

26. August 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Zorgtoeslag gevraagd op 14 juni en…

Zorgtoeslag gevraagd op 14 juni en vandaag deze gestort gekregen. Ongeveer 3 weken geleden kreeg ik nog een bericht van ze dat mijn inkomen die ik heb opgegeven niet klopt. Dit is rechtgezet. Ik ga nog wel even controleren maar gegaan naar verwachting

2. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb hier zorgtoeslag aangevraagd

Ik heb hier zorgtoeslag aangevraagd. Na 3 dagen kreeg ik een e-mail met dat ik ook recht heb op zorgtoeslag van vorig jaar. Dit zou neerkomen op nog €1248 van vorig jaar. Hoe kan het dat mij dit niet is verteld. Het is dat dit van hun hoor anders was ik dit misgelopen. Het is belachelijk dat ik als burger hier niet eerder van op de hoogte wordt gesteld. Dit zijn geen makkelijke tijden.

21. Juli 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr