Toeslagenaanvraag Bewertungen

TrustScore 2 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Toeslagen-aanvraag heeft onjuiste gegevens aan Belastingdienst doorgegeven, waardoor ik teveel zorgtoeslag ontving. Moet nu ineens bijna € 2.000 terugbetalen. Op mijn klacht bij de organisatie werd ni... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Regelrechte oplichters. Hier zit een marketingbureau achter, dus geloof de andere reviews niet. Dit 'bedrijf' biedt een dienst aan die je zelf via mijn.toeslagen.nl kunt regelen. Ze stellen dezelfde... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dikke vette oplichters!!!!!!!!! Schaam je diep Dat jullie lekker kunnen slapen Willens en wetens mensen zo hun geld aftroggelen Vraag nooit hier je toeslagen aan bij dit malafide bedrijf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wie snapt dit toeslagen systeem nog? Ik ben gaan samenwonen, dus huurtoeslag stopgezet. Voor de zekerheid contact gehad met toeslagen-aanvraag.nl en volgens hun blijkt het dat ik toch nog wel huurtoes... Mehr ansehen

1. Finanzdienstleistungsinstitut
  2. Alternative Finanzdienstleistungen

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Toeslagenaanvraag.nl biedt u een eenvoudige manier om uw toeslagen aan te vragen zonder Digi-D. Binnen 2 minuten weet u direct of u geld terugkrijgt.

Mangelhaft

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastisch

Ongeveer 5 welen geleden zorgtoeslag aangevraagd, omdat ik 18 jaar was geworden. Express via deze site laten. Ik weet dat het ook via mijn toeslagen kan, maar dat lukte me allemaal niet. Vandaag brief gekregen dat de toeslag is toegekend.

De reden voor 5 sterren heeft te maken met dat toeslagen-aanvraag.nl de zorgtoeslag heeft aangepast, waardoor ik van nog 4x extra naanden kreeg dan ik dacht. Dat is iets waar ik niet aan dacht.

11. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

je komt er pas achter dat er 39eu aan…

je komt er pas achter dat er 39eu aan kosten in rekening wordt gebracht op het moment dat je toestemt met de terms of service.

nergens van te voren worst aangegeven dat er 40eu aan kosten verbonden zijn tot het moment komt dat je op de aanvraag insturen komt.

dus als je te snel klikt ben je 40eu lichter,

2. September 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Door onervarenheid en onduidelijkheid pakken ze je

Mijn dochter die geen ervaring heeft met de belastindienst kwam veel te makkelijk bij deze website. Het geeft geheel onduidelijk aan dat dat het kosten berekend en daardoor stink je erin. Deze aanvraag kun je gewoon doen via de website van de belastingdienst!
Niet doen!

29. August 2023

Aan te raden

Als je het net als ik allemaal even niet meer begrijpt en hulp nodig hebt,dan is Toeslagen-aanvraag in mijn ogen betrouwbaar. Ik heb een lastig probleem gehad met huurtoeslag voor een woning die officieel niet was aangemerkt voor huurtoeslag. Waarschijnlijk opgelost door Toeslagen-aanvraag,want ik krijg nu wel huurtoeslag. Probeer eerst zelf via mijn toeslagen je toeslag aan te vragen. Lukt dat niet, dan is Toeslagen-aanvraag aan te raden

20. Juli 2023

Oplichters zijn het

Oplichters zijn het! Hoe krijgen ze het voor elkaar om bovenaan te staan bij Google???
Je wilt je toeslagen berekenen en aanvragen en vult je gegevens in. EN. betaalt € 40 !!!!
Ik ben er ingetrapt. Dacht echt dat dit bedrijf te maken heeft met de belastingdienst. Dacht nog wel "wat vreemd dat de belastingdienst hier geld voor vraagt!"
Vandaag van de belastingdienst gehoord dat het een commercieel bedrijf is dat munt slaat uit deze malafide praktijken. Hou kan het zo zijn dat de belastingdienst hier niet voor waarschuwt??? Misschien iets voor KASSA ?

2. August 2023

Oplichting

Laten het lijken alsof dit het enige mogelijke middel is om toeslagen aan te vragen, zware oplichting. 40,- weggegooid.

24. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toeslagen Aanvraag.nl heeft het regelen…

Toeslagen Aanvraag.nl heeft het regelen van de zorgtoeslag naar tevredenheid gedaan. De verwerking ging snel en efficiënt en met updates. De klantenservice heeft mij de volgende dag de toekenning bevestigd en na 4 weken kreeg ik geld terug van het hele jaar.

20. Juni 2023

Scam

Scam...zo gemaakt dat ze je 39 eur afhandig kunnen maken..verbieden dat dit zo kan.

1. Juli 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super hoor!

In augustus 2022 ging ik meer verdienen en zat ik over de grens voor zorgtoeslag. Komende augustus loopt mijn contract af en ga ik part-time elders werken, dus kan ik weer zorgtoeslag krijgen. Via toeslagen-aanvraag zorgtoeslag aangevraagd. Kreeg ik vandaag een email dat ik nog +440.- terugkrijg van 2022, nadat zij een controle hebben gedaan voor mij en dit wist ik niet. Dank :-)

23. Juni 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Als het moet!

Ik begrijp de negatieve reviews niet helemaal. Iedereen weet toch wel wie de Belastingdienst is en waar je toeslagen kan aanvragen. De kosten zijn wel een beetje stiekempjes aan het einde van het formulier gezet, maar het staat er wel. Ik had niet veel keus dan mijn toeslagen door toeslagenaanvraag te laten doen. Ik kwam geen steek verder. Elke keer kreeg ik een brief thuis dat er nog iemand stond ingeschreven en ook bellen naar de Belastingdienst is een en al ellende. Met toeslagenaanvraag kreeg ik toch weer dezelfde brief, maar ze hebben de situatie uiteindelijk weten op te lossen. Je ziu toch denjen dat toeslagen makkelijker gedaan zouden kunnen worden. Wat een regels en onduidelijkheid. Afijn ik ben goed geholpen.

20. April 2023

Heel erg goed!

Was vorig jaar 18 geworden en had zorgtoeslag aangevraagd. Ik wist niet dat ik nog recht had 444.- van vorig jaar. Hier werd mij op gewezen en met mijn akkoord in orde gemaakt.

Met vriendelijke groet
Selena Dominquez

9. Mai 2023

Oplichters

Oplichters. Zij melden niet dat er. 39 euro wordt berekend. Je denkt met belastingdienst te maken te hebben.Als je storneert krijg je een dreigmail met forse boete . Nooit doen.

24. April 2023

Ja gewoon SUPER

Ik ben vorig jaar gescheiden en ontdekte dat ik zorgtoeslag kon krijgen. Dit heb ik bij toeslagen-aanvraag gedaan. Prima allemaal, maar toen kreeg ik een email dat ik nog zorgtoeslag vanaf 1 juli 2022 en nog ongeveer 1000 euro krijg. Dit noem ik pas goed nieuws. ik denk als het niet hier had aangevraagd dan was ik er ook niet achtergekomen.

2. März 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr