God service, negle der holder super godt. Man kommer altid derfra med et virkelig pænt resultat. Jeg er altid super tilfreds efter et besøg ved Zenia 👌🏼
Nu har Zenia i mere end 10 år sørget for at jeg har smukke velplejede negle, bryn og vipper. Jeg har prøvet andre klinikker både her og i udlandet, men vender altid tilbage til fordi jeg bare... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skrækkelig oplevelse - indehaveren har en ubehøvlet tone over for kunder og ansatte. Dårlig stemning og atmosfære. Hun ville gerne have den stol, jeg sad på, men sagde ikke noget før jeg blev løftet... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Velkommen - www.tlc-negle.dk
Dänemark
- www.tlc-negle.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Altid tilfreds.
Jeg er altid super tilfreds efter et besøg ved Zenia 👌🏼
Bedste behandling i Aarhus
Jeg har fået ordnet negle hos Zenia i over 15 år, og hun er simpelthen så dygtig. Det er altid en fornøjelse og resultatet er så flot.
Glad kunde i over 15 år
I over 15 år har jeg fået lavet negle hos Zenia - og jeg håber at kunne blive ved de næste 15 år (og mere)

Antwort von Tlc Negle
En trofast og glad kunde
Jeg har prøvet andre klinikker både her og i udlandet, men vender altid tilbage til fordi jeg bare synes kvaliteten er bedre.
Zenia bygger brækkede negle op i modsætning til rigtig mange andre klinikker som blot påklistrer kinesiske plastik negle og hun er meget omhyggelig i sin tilgang både i forhold til negle, bryn og vipper - så jeg kommer igen, igen.
Anna Dalag

Hold jer væk
Dårlig og inkompetent service. Manglende information om diverse produkter.
Og så skylder hun penge til folk som hun har taget r.ø.v.e.n på!
Dårlig og inkompetent service
Dårlig og inkompetent service. Manglende information om diverse produkter.
Og så skylder hun penge til folk som hun har taget r.ø.v.e.n på!
Virkelig ringe oplevelse
Virkelig ringe oplevelse. Personalet virker lade og det var tydeligt at se på dem, at de virkede skræmte over at der sad en dragqueen (mand) og skulle have lavet negle. Jeg kunne seriøst have gjort det bedre selv og det siger en del om kvaliteten, for jeg er ikke god til negle.
Amatør med ildelugtende lokaler
Amatør med ildelugtende lokaler, man føler at man er havnet i en tredjerangs massageklinik
tidsbookning
Jeg har forsøgt at booke tid, jeg har hørt så meget om denne klinik det seneste døgns tid. Men det er simpelthen ikke til at få en tid ... øv
Har brugt hende i over 10år og hun…
Har brugt hende i over 10år og hun gjorde sådan at mine negle blev stærke igen efter Kina produkter som en anden klinik havde brug på mig. Min negle var ødelagte inden jeg kom i godt hænder hos hende. Jeg vil aldrig gå til anden end hende for at få lavet mine negle, den bedste negle teknikker. Kunne jeg give 10 stjerner fik hun det

Antwort von Tlc Negle
Jeg fik lavet et sæt negle hos Zenia
Jeg fik lavet et sæt negle hos Zenia, men de var ALT for lange. Mine fingre blev så lange at de begyndte at stjæle alt hvad de kunne få fat i. Har ladet mig fortælle at Zenia har samme problem. Så mit råd er at holde sig fra denne biks, medmindre du bare gerne vil være fattigere.
Luksus var skrot
Jeg havde bestilt en luksus ansigtsbehandling incl farvning og retning af bryn og vipper med tilkøb af diamantpeeling til ialt 650 kr. Det var smertefuldt at få rettet brynene - der var noget galt med voksen. Jeg blev opkrævet 845 kr under påskud af, at der var en fejl på hjemmesiden! Og få timer senere fik jeg en lang rød rift under det ene bryn, hvor hun havde rykket huden af. Trods venlige beskeder, fik jeg hverken en undskyldning eller kompensation/penge retur. Hun skrev bare, at det er menneskeligt at fejle. Og man kan ikke se farven på hverken bryn eller vipper. Der kommer jeg aldrig igen!
Zenia er meget dygtig og omhyggelig
Zenia er meget dygtig og omhyggelig, samtidig er der en hyggelig og rar atmosfære. Har været fast kunde i +10 år og mine negle bliver ofte bemærket og rost.

Antwort von Tlc Negle
Elendigt arbejde og dårlig ydelse
Elendigt arbejde og dårlig ydelse. Kvinden opkræver for en behandling, som jeg aflyser i god tid. Forstår ikke hendes enorme behov for at få en hver krone ud af en trofast kunde, som kommer jævnligt. Hun nægter at indrømme, at pengene aldrig skulle være blevet opkrævet. Nu har hun fået sine penge, og dermed mister en kunde.
Super flotte negle
Super flotte negle - jeg fik lavet akrylnegle, og mine egne negle var meget medtaget, er happy for smukke hænder igen - kan klart anbefales 😁

Antwort von Tlc Negle
Hold jer væk, beskidt sted og dårlig service
Anbefaling: Hold jer væk!! Virkelig dårlig behandling og ekstremt dårlig service. Havde købt 2 deals til voks af ben. Den første behandling var jeg ikke tilfreds med og ringede til dem. Skulle møde op i forretningen hvilket jeg gjorde. Ejer sagde at det var helt normalt efter 10 dage at hårene var vokset ud igen, hvilket jeg fortalte hende, at når jeg havde fået vokset andre steder, at så holdt det op til 4 uger. Det sagde hun at det hverken kunne eller ville de gøre noget ved. Efter en uge bookede jeg en ny tid på deres hjemmeside til den anden deals jeg havde og håbede at det så blev bedre 2. gang. Efterfølgende skrev de en sms til mig, at da jeg havde været utilfreds sidste gang, at så ønskede de ikke at se mig mere i butikken. Jeg ville så gerne have mine penge tilbage for den deals jeg jo ikke kunne få lov at bruge, men det fik jeg at vide at det kunne jeg ikke få. Butikken er også beskidt og ulækker og også på toilettet som jeg brugte da jeg var der. SÅ HOLD JER VÆK FRA DETTE STED!!!!!!!
Vælg en anden neglesalon!
Fik lavet gelenegle og allerede efter 1 dag, faldT den første negl af...
Fik af vide at jeg må have stødt neglen mod noget, hvilket jeg igen igen måtte fortælle at det ikke var tilfældet.
Fik repareret neglen, og nu efter 3 dage er 2 andre negle falder af!
Brug pengene et andet sted og få lavet neglene bedre og med bedre service 👍
Uimødekommende og overlegen
Jeg har i dag været hos TLC Negle for 2. og sidste gang.... mage til en overlegen indehaver skal man lede længe efter. Hun sagde hverken goddag, da jeg ankom, som den eneste kunde i butikken - hun havde travlt med at ordne sine egne negle - eller farvel, da jeg gik og ønskede god weekend.
Jeg fik lavet et vippebuk og rettet/farvet bryn af Johanne - hvilket jeg er fint tilfreds med - men stemningen i en forretning af den slags burde være imødekommende, så man føler sig velkommen, men det er den absolut ikke og det er nu 2. gang jeg oplever det. Ingen stjerner til Zenia!

Antwort von Tlc Negle
Rigtig god behandling og service

Smertefuld pedicure
Jeg fik lavet en pedicure hos TLC negle. Behandleren anvendte en manuel grovfil til at behandle min hud på hælen. Hun har filet så meget af min hud, at jeg ikke kan støtte på min højre fod. Andre steder på foden er der til gengæld stadig steder, som slet ikke blev filet. Redskaberne der blev brugt lå løst i en skuffe som behandleren rodede rundt i. Jeg har ikke et indtryk af at nogle af redskaberne var rengjort og desinficeret. Da jeg ankommer skal jeg have et fodbad i et beskidt kar. Det foregår ude midt i salonen, ikke i behandlerrummet. Jeg går derefter ind i behandlerrummet - gennem salonen - og får sand og skidt på fødderne. Salonen er generelt ‘nusset’ og ser beskidt ud. Intet virker rent, klinisk og lækkert. Jeg kan på ingen måde anbefale TLC negle.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.