Tip Top Trafik Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et rigtig godt kørekortsforløb her hos tiptop trafik. Jeg havde Kiran som kørelærer og hun har bare været mega god til at lærer fra sig og så de hun også meget flexibel i sin planlægning... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan klart anbefale TipTop Trafik som køreskole (Frederiksberg). Grundigt forløb hele vejen i gennem og havde en super god kørelærer som var god til at lærer fra sig. Følte mig meget forberedt både ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Kristian i foråret/sommeren 2026. Han er super reel, rolig og behagelig som underviser og rigtig god til at møde én dér, hvor man er som elev. Man føler si... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan stærkt anbefales. Jeg har som ung der skulle tage kørekort hørt massere af skræmme historier fra alverdens køreskoler — jeg er glad for at sige at: min oplevelse med Armin hos TipTopTrafik-frede... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Unternehmensdetails

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Køreskolen Tip Top Trafik har eksisteret siden 1990 og har i dag 10 afdelinger i København og Aarhus. Vores undervisning kendetegnes ved høj faglighed og vores primære fokus er på elevernes individuelle behov i teorilokalet og bag rattet. Vi tilbyder kørekort til bil, MC, trailer og generhvervelse. Velkommen til Tip Top Trafik - vi glæder os til at køre med dig!

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

121 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tog mit kørekort i Ørestad…

Jeg tog mit kørekort i Ørestad afdelingen og havde Christian som kørelærer han er virkelig dygtig Og har styr på det han laver jeg kan kun varmt anbefale ham hvis man vil lære lære k vil og bestå kørekortet i 1 forsøg

30. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kørelærer – tryg og professionel hele vejen!

Jeg har haft Kristian som kørelærer ude ved Tip Top Trafik Ørestaden, og det har været en helt fantastisk oplevelse fra start til slut.

Kristian går den ekstra mil for sine elever og sørger for, at man føler sig tryg og godt forberedt. Han er utrolig tålmodig, dygtig til at forklare og altid tilgængelig, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp.

Jeg kan varmt anbefale Kristian til alle, der ønsker en kørelærer, der tager sig tid, engagerer sig og virkelig brænder for at give sine elever den bedste oplevelse. Tak for en super god oplevelse og for at hjælpe mig godt igennem hele processen!

- Mathilde

18. Juli 2025

Kørekort hos TTT

Jeg var super glad for at tage kørekort hos Tip Top Trafik i Ørestad. Hele forløbet var godt planlagt, og Kristian var virkelig hjælpsom – han var hurtig til at finde tider, der passede, og skarp til at spotte og rette fejl undervejs. En rigtig god oplevelse, og jeg kan helt klart anbefale køreskolen til andre.

15. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg tog mit kørekort i Ørestad

Jeg tog mit kørekort i Ørestad, hvor at Kristian var min kørelære. Jeg havde en positiv oplevelse igennem hele forløbet og Kristian var super sød og hjælpsom. Så kan klart anbefale tip top trafik.
Vh Catalina

15. Juli 2025

Den bedste kørelærer

Har Mohammed både til teor og som min kørelærer. Mo er uden tvivl et af de mest dedikerede mennesker i hele branchen- og man føler sig både tryg, har det sjovt og lærer en masse med Mo. Kæmpe anbefaling herfra!!!🤩🤩

14. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det var en rigtig god oplevelse med…

Det var en rigtig god oplevelse med Poul som kørelærer. Han var rolig og meget behagelig i sin måde at formidle de forskellige udfordringer der kan opstå på vejene. Jeg kan varmt anbefale ham. Lis på kontoret har også haft stor indflydelse på min gode oplevelse med at tage kørekort. Hendes store omsorgsgen glade stemme fik mig igennem teorien.
Det betyder alverdens at høre en glad varm og omsorgsfuld stemme når man er kommet uden for ens komfortzone.
Tak til jer begge, alt gik som det skulle.

9. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den bedste kørelærer man kan ønske sig!

Jeg er så heldig at ha fået Mohammed som kørelærer og teorilærer.

Man kan mærke at Mohammed ser det bedste i alle mennesker.

Jeg føler mig altid tryg hver gang jeg har teori undervisning eller skal ud og køre.
Mohammed er både tålmodig og god til at give feedback.

Han er god til at undervise, og man kan mærke at han går op i at os elever forstår det og samtidig føler os trygge.
Jeg er aldrig nervøs inden jeg skal ud og køre, da jeg ved at jeg er i de bedste hænder.

Mohammed fortæller tingene i en let og forståelig måde, så det er let at følge med i teoriundervisningen og når man er ude og køre.

Jeg ønsker at alle får en lige så god kørelærer som Mo.

8. Juli 2025

Kan klart anbefales

Hele forløbet var godt og jeg bestod uden problemer. Jeg skulle generhverve mit kørekort og havde Poul som kørelærer. Han er tydeligvis meget rutineret og dygtig til sit arbejde. Poul er skarp til at spotte fejl og lige så hurtig til at hjælpe en med at rette dem (altid på en rolig og konstruktiv måde). Kan klart anbefales!

7. Juli 2025

Tip Top Ørestad

Jeg har kun gode ord om Tip Top Trafik Ørestad. Helt fra første teori og frem til jeg skulle sidde med køresagkyndig, følte jeg mig sikker på, at Kristian kunne gøre mig klar til den endelige kørerprøve.

Kristian I Ørestad lever kraftigt op til navnet Tip Top Trafik.

27. Juni 2025

Antwort von Tip Top Trafik

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Tip Top Trafik Ørestad. Det glæder os virkelig at høre, at du har følt dig tryg og godt klædt på fra de første teorilektioner. Kristian sætter en ære i at give hver elev det ekstra gear, der skal til – og det er skønt, at hans indsats har gjort en forskel for dig.

Vi ønsker dig masser af gode oplevelser på vejene.

God og effektiv process og oplevelse

God og effektiv process og oplevelse

13. Juni 2025

Antwort von Tip Top Trafik

Mange gange tak for din fine anmeldelse af vores forløb hos Tip Top Trafik. Det glæder os, at du fandt processen både god og effektiv fra start til slut.
Vi bestræber os på at gøre undervisningen enkel, struktureret og resultatorienteret, så du kan fokusere på at blive en tryg og kyndig bilist.

Anbefaler stærk TipTop

Virkelig god oplevelse hos TipTop i Gentofte!

Havde Thomas Bille som teori- og kørelærer og bestod begge prøver i første hug. Jeg modtog god og engageret undervisning i både den teoretiske og praktiske del! Man kan virkelige mærke at Thomas brænder for sit arbejde!

Kan stærk anbefale TipTop Trafik, og Thomas!🚗🚗🚗🔥🔥

11. Juni 2025

Antwort von Tip Top Trafik

Tusind tak for din varme anbefaling og de fantastiske ord om din oplevelse hos Tip Top i Gentofte. Det glæder os utroligt meget, at du følte dig godt rustet til både teori- og køreprøven – og stort tillykke med at bestå i første hug!

Thomas Bille er virkelig passioneret omkring sit arbejde, og det er skønt at høre, at hans engagement har gjort en forskel for dig. Vi sætter en ære i at levere netop den personlige og motiverende undervisning, som du beskriver.

Tak fordi du anbefaler Tip Top Trafik og Thomas til andre kommende bilister. Vi ønsker dig masser af gode ture på vejene.

Med venlig hilsen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeanne var en super sød og god…

Jeanne var en super sød og god kørelærer. Hun forklarede alt så man forstod det, og takket være hende bestod jeg køreprøven første gang. Kan klart anbefales!

3. Juni 2025

Antwort von Tip Top Trafik

Mange tak for din flotte feedback på Jeanne som kørelærer. Det glæder os at høre, at hendes rolige og kompetente tilgang gjorde dig klar til at bestå køreprøven i første forsøg.

Jeanne har stor fokus på at formidle både teori og praksis på en overskuelig og pædagogisk måde, så du hurtigt føler dig tryg bag rattet.

Tak for din anbefaling – vi ønsker dig masser af gode og sikre oplevelser på vejene.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Danmarks bedste kørelærer og lynforløb

Jeg har lige færdiggjort mit kørekort hos Tip Top trafik og det har været den bedste oplevelse jeg kunne håbe på: Gode undervisere, ordentlig struktur på forløbet, god pris og nok Danmarks bedste kørelærer: Jeanne Birch Kjær, som er både rolig, pædagogisk, super kompetent og giver feedback efter hver time som man kan implementere med det samme. Det lykkedes også at komme ekstra hurtigt igennem med mulighed for at skræddersy mit forløb, hvilket betød at jeg stod med kørekortet i hånden efter kun 5,5 uge - med både teoriprøve og praktisk prøve bestået i første hug. Det eneste input til forbedring er førstehjælps kurset som ikke helt stod mål med resten af forløbet. Men alt i alt en helt igennem god og tilfredsstillende læringsoplevelse, især hvis man er usikker på om man kan lykkes med at blive tryg i trafikken inden man færdiggør forløbet. Det gør man med Tip Top og Jeanne.

18. Juni 2025

Antwort von Tip Top Trafik

Tusind tak for din detaljerede tilbagemelding og de mange rosende ord om dit lynforløb hos Tip Top Trafik. Det er en fornøjelse at høre, at vores skarpe struktur, fleksible forløb og ikke mindst Jeanne engagerede undervisning har givet dig en tryg og motiverende vej til kørekortet på blot 5,5 uge.

Jeanne er virkelig en mester i at omsætte teori til praksis med klare, konkrete råd efter hver lektion, som du straks kan bruge bag rattet. Det gør os stolte, at du gennemførte både teori- og køreprøve i første forsøg.

Vi sætter også stor pris på din konstruktive feedback om førstehjælpskurset. Vi vil arbejde på at løfte det til samme høje niveau som resten af undervisningen.

Endnu en gang tak for anbefalingen. Vi ønsker dig mange sikre og gode ture fremover.

De bedste hilsner Tip Top Trafik

Thumbs up

Henrik er en mega god kørelærer, fed oplevelse:)

17. Juni 2025

Antwort von Tip Top Trafik

Mange tak for thumbs up og de rosende ord om Henrik. Det er dejligt at høre, at du har haft en sjov og tryg køreoplevelse med ham.

Henrik går virkelig op i at skabe en afslappet stemning, hvor du kan lære i dit eget tempo og opbygge selvstændighed bag rattet.

Vi håber, du får masser af gode kilometre på vejene.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mo er seriøst den bedste

Jeg har haft den bedste oplevelse med Mo, og jeg mener det, den bedste.

Mo er en mega sød og behagelig person, der uanset hans dag i bilen, altid har et kæmpe smil på og mega fed energi. Jeg har glædet mig og set frem til hver uge hvor jeg har været ude og køre med Mo i det hvide lyn (Kia ceed).

Jeg har virkelig haft to helt specielt fede måneder med Mo som kørelære, og det er der god grund til. Mo har alt hvad der skal til for at være den bedste af de bedste som kørelære, han har en helt speciel evne til altid at tilrettelægge og tilpasse køreundervisning til den enkelte elev, på sådan en måde at du får lært at køre bil uanset hvor erfaren du er. Mo udfordre altid en på en måde hvor man virkelig styrker sine køreskills, men samtidig med at der er plads til grin og ballade under kørsel (selvfølgelig på en forsvarlig måde😆).

Med Mo’s mega fede undervisning bestod jeg både teori og praktisk prøve i første forsøg, takket være hans evne til at få en helt speciel ro frem i en (som han også meget fint sagde, “ik stress over det, du skal nok klare det. Hvad er det værste der kan ske, at du dumper. hvad så, så må du prøve igen”)

Jeg håber virkelig at alle for muligheden og fornøjelsen af at køre sammen med Mo, jeg har hvert fald haft en mega fed tid og savner allerede de gode stunder med grin og hygge i bilen

Kun en ting at sige - tusind tak Mo, du den bedste

16. Juni 2025

Antwort von Tip Top Trafik

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af Mo. Det varme smil, hans energi og evnen til at tilpasse hver lektion præcis til dit niveau er virkelig noget helt særligt – vi er glade for, at du har følt det sådan!

Det er skønt at høre, at du følte dig afspændt og klar til både teori- og køreprøven i første forsøg – hans ro og opmuntrende ord gør en kæmpe forskel.

De bedste hilsner Tip Top Trafik

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Usædvanlig lav kvalitet og uengagerede

Lav kvalitet og uengagerede, stressede lærere hos Tip top i Holte.
Kørelærerne virkede uengageret og stressede.
Læreren som jeg skulle køre automatgear med, kørte i en Tesla, hvor blinklys var integreret i rattet, dvs at knapperne flyttede sig når rattet bevægede sig. Potentielt farligt for en helt uerfaren ny bilist, at skulle sidde i en rundkørsel og fumle for at finde den rette knap og kigge ned på rattet samtidig med at man drejer og bør have fuld fokus på at orientere sig efter bl a cyklister.
Og han var af den opfattelse at kørsel skal foregå i tavshed udover hans kommandoer med irritabel stemmeføring og al dialog foregå i teori lokalet.
Dvs som uerfaren elev skal man selv afkode trafikken og lære sig selv at køre godt udfra noget teori man har fået på et andet tidspunkt. Det i sig selv er forfejlet og håbløst. Det er i praksis delen at der er ekstra brug for dialog og guidning for at få integreret teorien i praksis.
Og han fik lukket munden på alle teori elever fra første teori undervisnings dag, ved at tale nedladende om andre elever han kører med, som havde stillet dumme spørgsmål under kørsel, der i hans optik burde være indlysende. Og forsøgte at gaslighte mig ved at gøre mig til et problem der talte for meget, når jeg efterlyste dialog under kørslen. Det var meget tydeligt at han ikke havde indlevelses evne overfor eleverne, og at han måske ikke kunne lide sit job.
Det var en usædvanlig flad discount oplevelse og følelse af spildte penge og spild af min tid i månedsvis.
Alt hvad jeg har lært om kørsel er lært på en anden høj kvalitets køreskole efterfølgende da jeg fik mod til at skifte køreskole.

22. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kørelærer Mo var fantastisk!

Jeg kan ikke anbefale Mo nok som kørelærer! Fra første køretime følte jeg mig tryg, motiveret og i gode hænder. Mo har en helt særlig evne til at skabe ro i bilen, selv når man er nervøs eller usikker. Han er tålmodig, utrolig pædagogisk og altid klar med konstruktiv feedback, der virkelig hjælper én med at udvikle sig.

Det, der gør Mo helt unik, er hans engagement og passion for at lære fra sig. Han går op i, at man ikke bare består prøven, men at man bliver en sikker og selvsikker bilist. Han forklarer tingene på en måde, der er let at forstå, og han har altid et smil på læben og en positiv energi, der smitter af.

Takket være Mo bestod jeg både teori- og køreprøven inden længe. Hvis du leder efter en kørelærer, der virkelig brænder for sit arbejde og for sine elever, så er Mo det helt rigtige valg.

Tusind tak, Mo – du er den bedste!

23. April 2025

Antwort von Tip Top Trafik

Tusind tak for din flotte anmeldelse af Mo som kørelærer. Det varmer os at høre, at du fra første køretime følte dig tryg, motiveret og i gode hænder.

Mo har en enestående evne til at skabe ro i kabinen, selv når nervøsiteten rammer. Hans tålmodighed og pædagogiske tilgang kombineret med konstruktiv feedback gør, at du udvikler dig med det samme.

Det særlige engagement, Mo lægger i hver lektion, handler ikke bare om at bestå prøven, men om at gøre dig til en sikker og selvsikker bilist. Hans overskuelige forklaringer og smittende positive energi gør læringen både effektiv og fornøjelig.

Stort tillykke med beståelse af teori- og køreprøven. Vi er stolte af at have Mo på holdet, og vi håber, at mange andre vil få glæde af hans undervisning fremover.

Meget tilfreds med køreskolen

Meget tilfreds med køreskolen, særligt min kørelære Jeanne på Frederiksberg afdelingen, og de andre kørelærere jeg mødte hos Tip Top Trafik.

Det har været nemt at overskue forløbet og prisen samt haft god kommunikation med både kontor og min kørelære under hele forløbet.

Jeg er super glad for at jeg valgte tip top trafik, og føler at jeg fik ærlig og konstruktiv feedback og kompetent undervisning under hele forløbet.
Jeg har i alt brugt lige 16000,- kr. inklusiv førstehjælp og 3 ekstra kørelektioner (som jeg betalte kontant og altid fik kvittering på) jeg føler det var en god vurdering af min kørelære med ekstra køretimer, for at sikre jeg var helt klar til køreprøven - hvilket jeg blev.

Derudover var det 1200,- kr. for teoriprøve og 2300 for køreprøve, så jeg er meget tilfreds og det har været gennemskueligt med prisen under hele forløbet.

Jeg vil varmt anbefale det til alle der vil have professionel køreundervisning med venlige og rare undervisere.

26. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr