Tip Top Trafik Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et rigtig godt kørekortsforløb her hos tiptop trafik. Jeg havde Kiran som kørelærer og hun har bare været mega god til at lærer fra sig og så de hun også meget flexibel i sin planlægning... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan klart anbefale TipTop Trafik som køreskole (Frederiksberg). Grundigt forløb hele vejen i gennem og havde en super god kørelærer som var god til at lærer fra sig. Følte mig meget forberedt både ti... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft et virkelig godt forløb hos Kristian i foråret/sommeren 2026. Han er super reel, rolig og behagelig som underviser og rigtig god til at møde én dér, hvor man er som elev. Man føler si... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan stærkt anbefales. Jeg har som ung der skulle tage kørekort hørt massere af skræmme historier fra alverdens køreskoler — jeg er glad for at sige at: min oplevelse med Armin hos TipTopTrafik-frede... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Fahrschule

Vom Unternehmen geschrieben

Køreskolen Tip Top Trafik har eksisteret siden 1990 og har i dag 10 afdelinger i København og Aarhus. Vores undervisning kendetegnes ved høj faglighed og vores primære fokus er på elevernes individuelle behov i teorilokalet og bag rattet. Vi tilbyder kørekort til bil, MC, trailer og generhvervelse. Velkommen til Tip Top Trafik - vi glæder os til at køre med dig!

Hervorragend

Alle Bewertungen

121 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Stor anbefaling

Stor anbefaling herfra, havde Kristian som kørelærer hos TipTop Ørestad han fik mig hurtigt igennem og alt gik som det skulle, 5/5 her fra

25. März 2025

Stor anbefaling til kørelærer Muhammed

I dag var min veninde og jeg på manøvre bane og havde den bedste oplevelse! Vi var meget nervøse og anspændte inden, men vores gode køre sagkyndig/kørelærer Muhammed hjalp os med at tage det helt roligt og fokusere på en ting ad gangen. Muhammed hjalp os hele vejen igennem og gjorde os meget trygge. Han havde god energi og højt humør. Alle fortjener en Muhammed, som kørerlærer! Kæmpe anbefaling herfra.
Vh Rebecca og Anna

29. März 2025

Varm anbefaling herfra

Varm anbefaling herfra!
Jeg havde Morten som kørelærer, i Ørestad. Med hans rolige og tålmodige måde at undervise på, følte jeg mig godt tilpas bag rattet. Der er altid god stemning i bilen, og man kan se frem til at have køretimer med ham.

27. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God bil, god kørelærer - strøg igennem køreprøverne

Var elev i Ørestaden hos Kristian og Morten, og selvom teorien er tungt stof at komme igennem, prøver de at forklare det i et forståeligt sprog.

Har taget kørekort hos Kristian, og det har været en fornøjelse at lære at køre bil i den københavnske gader. God stemning i bilen, og konkret, direkte feedback, når der bliver lavet fejl, så man ikke er i tvivl om, hvordan det går.
Bestod køreprøven i første forsøg.

19. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Selvtillid og tryg kørsel med Jeanne

Jeg var så heldig at tage ekstra køretimer hos Jeanne, efter jeg havde haft et turbulent forløb på en anden køreskole. Jeanne fik mig op på hesten igen, og forbedrede ikke kun min praktiske kunnen, men også min selvtillid og tryghed i at køre bil. Førhen var jeg nervøs for overhovedet at sætte mig bag rattet, men Jeanne gjorde alle mine køretimer så hyggelige og trygge, at det at køre bil blev en helt behagelig oplevelse!! Tusind tak til Tip Top Trafik, men allermest til dig Jeanne!! 🫶🏻

12. März 2025

Tip Top Ørestad (Morten)

Det har været en fornøjelse at være elev hos Morten. Man ser frem til alle kørelektioner med ham og han er meget forstående overfor eventuelte problemer som skulle opstå i ens forløb. Jeg har nydt en hver time og samtale vi har haft uder mit forløb og vil med glæde anbefale det til alle.

20. Februar 2025

Tip Top Trafik Frederiksberg

Jeg var så heldig at få Jeanne som kørelærer, og det har været en fantastisk oplevelse! Jeg tog mit kørekort til bil, og fra første køretime skabte hun en tryg, positiv og hyggelig stemning i bilen. Jeanne er sød, venlig og utroligt pædagogisk. Hun er forudseende og forklarer tydeligt, hvad der ville kunne ske i en potentiel farlig situation – på en måde, der virkelig giver mening. Efter hver køretime gav hun en lille opsummering af, hvad jeg skulle øve eller forbedre til næste gang, hvilket var virkelig hjælpsomt. Noget af det bedste ved Jeanne er, at hun formår at balancere det seriøse med det hyggelige. Man kan både grine, smile og tænke højt sammen med hende. Hun lod mig koncentrere mig i vigtige situationer, samtidig med at hun var der til at guide og støtte. Takket være Jeanne følte jeg mig godt forberedt til køreprøven – også fordi hun var fleksibel og hurtig til at arrangere ekstra timer, når det var nødvendigt. Jeg har i den grad fået mere selvtillid som bilist, og jeg kan kun give Jeanne mine varmeste anbefalinger. Jeg vil 100% anbefale hende til alle, der har muligheden for at køre med hende.

31. Januar 2025

Generhverv-pakken er tip top

Generhverv-pakken fungerede tip top for mig fra start til slut. Online video træning til teori var enkel og pædagogisk som hjemmestudie. Lis Andersen på kontoret var særdeles responsiv på de få spørgsmål jeg havde. Poul Møller som kørelærer er erfaren og god til at påpege de punkter man som generhverver skal være særlig opmærksom på.

21. Januar 2025

Kan stærkt anbefales

Det har været en fornøjelse at køre med Morten, han er altid hurtig til at svare og god at snakke med når man køre. Ingen spørgsmål er dumme og man føler sig velkommen. Jeg kan stærk anbefale at vælge at få taget kørekort her da både Kristian og Morten er mere end villige til at lære fra sig på den bedst mugelig måde.

21. Januar 2025

Fik mit kørekort på ca. 4 måneder

Jeg fik god teoriundervisning, og teori materialet var udemærket. Den bedste underviser var nok Robin, som virkelig forstod at samle det brogede hold, som var fyldt til bristepunktet. Han gjorde det spændende og relevant, og forklarede tvetydige færdselsregler grundigt.
Køretimerne fik jeg med kørelærer Jeanne. Hun var bare god til at finde mine svage sider, og fandt ruter der udfordrede mig på den rigtige måde, i det rigtige tempo. Jeg lærte altid meget af de fejl jeg lavede, når hun sad ved siden. Altid gjorde hun en dyd ud af at give en ro og god stemning, så jeg følte mig tryg, og sikker. Jeanne arbejdede gratis for at skaffe en køreprøve tid hurtigt efter jeg dumpede den første køreprøve, så jeg kun skulle vente 1 uge før jeg fik en ny prøve. Det er hendes stil at gå ud over hvad man kan forvente. Ud over at være en super kørerlærer, er Jeanne vældig sympatisk, og interesserer sig for samtalen, så det var aldrig kedeligt at køre med hende.
Tip top var generelt tjekket og venlige, svarede telefonen på kontoret, og fandt løsninger på eventuelle problemer der skete gennem forløbet.

15. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtigt godt forløb med min…

Rigtigt godt forløb med min generhverelse af kørekort. Nem kontakt med Lis på kontoret, i forbindelse med online teorien og andre gode oplysninger. Poul M. var min kørelære, hård men god... det lære man meget af. jeg bestod, og kan kun anbefale Tip Top Trafik.

11. Dezember 2024

Kan klart anbefales

Super fedt forløb med massere af fleksibilitet omkring teori-timerne. Gode forklaringer og man føler man er med hele vejen igennem.

Havde Kristian Vorre Rasmussen som kørelærer. Super god til at give dig nogle gode oplevelser med kørsel imens han stadig udfordrer dig ved hver køretime. Han fortæller dig altid hvis du gør noget galt eller hvis der er noget du kunne gøre bedre, men giver dig så super gode råd bagefter som er lette at huske og køre fortsat ud fra.

13. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne køreskole og kørelærer kan klart…

Denne køreskole og kørelærer kan klart anbefales.

Jeg har netop haft et relativt smertefrit forløb i forbindelse med generhvervelse.
Administrationen og dialogen med Lis var virkelig effektiv, absolut ingen slinger i valsen.
Poul Møller var jeg så heldig at få som kørelærer. Det er uhyggeligt hvor mange unoder man tillære sig i trafikken efter at have været trafikant i et pænt antal år og kørt meget. Derfor er jeg rigtig glad for at jeg fik Poul som kørelærer. Poul er så direkte og kontakt, og får sagt tingene på en måde så man hæfter sig fast ved dem. Stor ros til Poul herfra, og en stor anbefaling :-)

3. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr