Verkopen zogenaamd digital 'psychical' pops (pre-order) voor 0,99euro. Maar de bestelknop is nergens te zien lol. Natuurlijk, te mooi om waar te zijn. Maar wie houdt die website bij eigenlijk? Waa... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Positief: Leuke webshop met groot assortiment. Verzending ook lekker vlot. Op mailtjes word ook snel gereageerd. Negatief: Had een Funko Pop+ Tshirt gekocht. De doos van de funkopop+tshirt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
6 Poppen uit de mandalorian set gekocht, Mijn eerste aankoop via Tiny. Bij het open maken bleek een exclusive zelfs een Entertainment Earth Ex. te zijn wat ik niet had verwacht. Heel tof! Helaas ware... Mehr ansehen
Homebase for Funko POP! exclusives. where Tiny things become Titanic.
pluvierstraat 11, 8380, LISSEWEGE, Belgien
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Wederom snelle service, goede communicatie via mail: bestelling in behandeling, bestelling wordt verpakt, bestelling is verzonden. Goed verpakt met een doos in een doos. Inmiddels al zeker 6x besteld en geen klachten. Spaarpunten systeem en altijd een klein cadeautje in de doos. Bestellingen geplaatst vanuit NL. Tot de volgende tiny.
Fijne winkel, de verzending was vlot. Helaas is door de pakketdienst mijn pakket de eerste keer op een hele vreemde manier retour gestuurd. Gelukkig ben ik door TinyTitan goed geholpen en heb ik alsnog mijn bestelling ontvangen. Zeker een aanrader om bij dit bedrijf te winkelen
Natuurlijk, te mooi om waar te zijn. Maar wie houdt die website bij eigenlijk? Waarom 'domme' lokkertjes plaatsen op de website met nietszeggende producten? Zwak man.
Update nav reactie TinyTitan: heel fijn dat u duidelijkheid geeft hierover. Ik probeerde ook eerder in contact te komen met u alvorens mijn review te schrijven, maar helaas was dit niet gelukt. Ik kijk uit naar de eerste reeks digital pops. Dank!

Antwort von Tiny Titan
Begin september 2022 een bestelling geplaats bij hun. Ondertussen zijn we al januari 2023 en heb ik de funko nog steeds niet ontvangen.
Er wordt ook niks gecommuniceerd over vertragingen of wanneer ik het kan verwachten. Ik moet steeds zelf een e-mail sturen en dan krijg ik gewoon als reactie "het is nog niet binnengekomen".
Ik wil de bestelling annuleren.
Funko nooit toegekomen!
Ik had al eens eerder een Funko besteld, alles was inorde, snel gekregen etc.
6 maanden geleden had ik mijn tweede bestelling gedaan. Eens een mail gestuurd na 3 maanden, ze zeiden dat het in november ging toekomen.
Nu, november, een paar mails gestuurd omdat mijn status nog niet veranderd was. Nooit een antwoord gekregen. 30 euro in de vuilbak. Dissapointing
Heel goed verpakt en snelle levering!
Ik zou graag willen pre-orderen maar ik weet eigenlijk nog niet zeker of dat wel te vertrouwen is. Heeft iemand misschien tips of ervaring met pre-orders op deze site😁

Antwort von Tiny Titan
Goede webshop. heb hier een diamond stitch besteld die nergens anders meer verkrijgbaar was. Heel keurig verpakt in een doos die net wat groter is als een funko doos.

Positief:
Negatief:
Had een Funko Pop+ Tshirt gekocht.
De doos van de funkopop+tshirt was beschadigd.
TinyTitan ziet dit niet als beschadiging en zien ook geen meerwaarde in een onbeschadigde doos.
Volgens TinyTitan heeft alleen de funko pop en de tshirt die erin zitten waarde.
Helaas verzamel ik zoals vele andere het complete pakketje.
Erg jammer!

Antwort von Tiny Titan
Super webshop! Snelle verzending naar Nederland. Je wordt continu up to date gehouden over de status van de bestelling. Goede prijzen, kortom een webshop waar ik zeker vaker zal bestellen. Daarnaast ook nog super goed ingepakt met een presentje als extraatje.
zeer goede levering. ik had een funko pop van Harry potter en Voldemort besteld. deze kreeg ik binnen in een doos met bubbeltjes plastic om de funko heen. ook zaten er zon grote plastic pakjes in voor de grote openingen in de doos om deze op te vullen. zeer tevreden.
Voor het eerst een Funko Pop van Tiny Titan besteld, Deze Pop (Baby Aurene) was nergens anders meer leverbaar, maar bij hun dus wel! Werd snel geleverd, de sticker als bonus was ook een leuk extraatje. Een aanrader!
Wauw!!!!! Wat een webshop. Dit is de eerste keer dat ik bestelde en hééééél zeker NIET de laatste keer. Snelle levering, geweldig verpakt en nog een extraatje erbij. Als het goed is mag het gezegt worden maar deze webshop is niet 'gewoon' goed, deze webshop is Ge-wel-dig!!!!
heel goede webshop, bestellingen worden steeds zeer goed verpakt en snel verzonden.

Antwort von Tiny Titan
Woooooooowwww!!!!! Opnieuw een top service , Deze krijg je amper nog in andere webshops. Maandag besteld en woensdag al in huis. De verpakking Is zo goed gedaan , echt een droom voor elke collector. En natuurlijk de extraatjes maken me super blij 🥰 Deze winkel verdiend van mij zeker 10 sterren !! Bedankt tiny titan 🤗 en tot de volgende keer.

Antwort von Tiny Titan
geweldige website, heb hier meerdere funko pops besteld en binnen een paar dagen geleverd.

Antwort von Tiny Titan
Goede ervaring met Tiny Titan! Ik had hier laatst twee funko pops besteld, die snel binnen kwamen, ondanks dat het van België naar Nederland verzonden werd. Ook leuk dat er een verrassing bij de pops zat! (Vond deze wel heel zuur, maar leuk bedacht)

Antwort von Tiny Titan
Ik heb al verschillende bestellingen gedaan en altijd een goede service gehad
Dus bij deze wil ik mijn ervaringen delen. Met afstand de beste en meest betrouwbare Funko verkoper van BENELUX. En als je er snel bij bent heb je altijd de beste pre-orders er ook bij. Voor elke Funko verzamelaar en liefhebber een must!
Ook steeds super vlotte communicatie!

Antwort von Tiny Titan
Mooie bestelling ontvangen van Tiny titan.
Snelle levering en magnifiek verpakt.
Heel tof dat je naast u bestelling ook nog een paar items bij krijgt.
Klantenservice is hier echt top.

Antwort von Tiny Titan
Fijne webshop met groot assortiment.
Bezorging is erg goed, alles netjes en stevig verpakt.

Antwort von Tiny Titan
Zoekend naar een Funko Pop figuur, die op vele sites nog moest besteld worden, viel ik op de site van Tiny Titan.
Daar was mijn figuur in voorraad. Om me ervan te verzekeren dat dit zeker zo was (bij een andere online winkel waar ik ze voordien trachtte te bestellen stond ze ook aangeduid als "in stock", maar uiteindelijk bleek dat niet zo te zijn en kreeg ik mijn aankoopbedrag terug gestort op mijn rekening) contacteerde ik Tiny Titan via Facebook.
Al snel reageerde iemand dat er nog een paar in voorraad waren, zelfs het aantal werd me medegedeeld.
De levering ging snel, alles was goed verpakt en er zat zelfs een extra'tje bij.

Antwort von Tiny Titan
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.