Tinking Bewertungen 84

TrustScore 1.5 von 5

1.6

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestel hier niet!! 2 maand geleden iets besteld en betaald. Nog niets ontvangen en geen reactie op mail! Serieus opgelicht 😡 nochtans op voorhand goed reviews gelezen maar ondertussen alleen maar sle... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik bestel hier regelmatig, en ik ben enorm tevreden met de kwaliteit en prijskwaliteit. Kortom als je leuke edelstenen,zoutlampen,… wil kopen voor een goed prijsje “zit je hier zowiezo goed” Deze... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mensen doe u ogen open en zeker vooral u oren maar u portemonnee laat die alstublieft dicht bij deze OPLICHTERS!! En ga bij andere winkels waar je wel u pakjes ontvangd waar u tatoeage wel perfect... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En nu maar proberen via Tiktok valse positieve reviews te sprokkelen. Nog steeds mijn pakket niet geleverd, dat reeds van november besteld is. Zakje nieren hond mag je intussen bijhouden - want mijn... Mehr ansehen

1.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Tink-ing? Vermink-ing 👌

Ze blokkeren mensen gewoon, nog eventjes en hun socials vallen gewoon dood doordat iedereen geblokkeerd is, ze verminken mensen echt met hun “tattoos”
- overwerkt
- krabben de inkt in ipv het er deftig in te zetten
-volgen de stencil niet

Ronduit een schande.
Ik snap niet dat zulke personen met een lach elke dag naar zichzelf in de spiegel kunnen kijken.

Egoïsme ten top 👌

*extra puntje; in hun live vragen ze hun paar fans om een review te schrijven om zo iets te kunnen winnen van hun edelstenen winkel.

4. Februar 2025

Opgepast!

Ik heb hier een tijdje geleden een review geplaatst, nog steeds na maanden heb ik mijn 230€ niet teruggestort gekregen, terwijl ik alles netjes heb teruggestuurd en geannuleerd had. Ik kreeg na 2 maand een volledig foutief pakket met spullen van andere mensen. Wat ik dan wel bestelde wat erin zat was een juweel van bijna 100€ die hadden ze expres stukgemaakt. Natuurlijk steken ze de schuld op mij. Terwijl ik een unboxing video heb van wanneer ik hun pakket opendoe tot einde.
Test aankoop heeft haar meermaals gemaild om mijn gelden onmiddelijk terug te storen. Tot op de dag van vandaag krijgen ze geen gehoor.
We zijn nu 5 maanden verder, ze blijft mensen beliegen en bedriegen. Ben er helemaal klaar mee.
Ondertussen al vernomen dat ze bij kwetsbare en zieke of alleenstaande mensen leningen doe voor duizenden euros.. daarna worden die mensen geblokkeerd en krijgen geen cent terug.
Tamara slaap jij nog wel gerust?
Je weet toch dat dit niet ongestraft kan blijven?
Nog eventjes.. lach maar verder maar het karmawiel is bezig. En ik zit op de voorste rij om u ten onder te zien gaan.
Dat verzeker ik alle gedupeerden dat jij niet ongestraft hiermee wegkomt!

21. September 2024

Een ware nachtmerrie!!

Een ware nachtmerrie!!!

nooit hier gaan als je verminkt wilt worden dankzij de tattoo 'kunsten'...

Niet alles wat je online ziet is echt mensen. Mijn man durft geen shorten meer aan te doen in de zomer omdat zijn kuiten zo slecht gedaan zijn.. kleuren komen niet overeen, 1 kant van zijn kuit is groter gezet dan de andere kant. Ook hebben mijn man en ik dezelfde tattoo ivm. Ons 1ste kindje die wij in de vroege zwangerschap zijn verloren. Bij mijn man staat een schrijf fout..

3. Februar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kristallen? Meer als verdwijntrucs!

Ik dacht dat ik hier mooie kristallen zou bestellen, maar blijkbaar hebben ze magische krachten… want ze verdwijnen zodra je betaalt! Besteld, betaald, gewacht… en gewacht… en nog steeds niets ontvangen. Misschien zijn ze naar een hogere dimensie opgestegen?

Toen ik contact opnam, kreeg ik te horen dat “Mercurius in retrograde” was en dat dat misschien invloed had op de levering. Ja hoor, en zeker ook op mijn geduld. Als ik een onzichtbare steen had willen kopen, had ik wel een luchtkristal besteld.

Kortom, als je van geld doneren houdt zonder iets terug te krijgen, dan is dit dé shop voor jou!

LET OP

LET OP! Tamara en haar man zijn oplichters. Ik heb al genoeg mensen gehoord die dit bevestigen. Ze sturen niet naar iedereen de bestellingen op en van je geld zie je niets meer terug.

Ik heb na 3 maanden nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Ik krijg ook mijn geld niet terug.

Wanneer ik op TikTok vroeg hoe lang een pakje onderweg hoort te zijn hebben ze me geblokkeerd. Wanneer ik stuurde via mail duurde het even voor ik antwoord kreeg. "We zullen het bekijken." Nu radio stilte.

Tamara haar vriend heeft z'n faillissement aangevraagd. Tamara heeft daar veel achter geschoven. Velen zullen niets meer terug zien van hun centen.

Op hun officiële pagina is geen adres meer te vinden en geen zelfstandigen nummer. Negatieve reviews worden verwijderd. Dat zegt ook al veel over de openheid van het bedrijf.

Via TikTok proberen ze valse positieve reviews te sprokkelen in ruil voor een cadeautje. Niet meteen vertrouwen dus.

15. Januar 2025

Als ik 0 sterren kon geven deed ik het

Als ik 0 sterren kon geven deed ik het.
Nu beloven ze een cadeautje als je een goede review schrijft. Als je al moet bedelen voor goede reviews dan is het wel heel erg. Op hun eigen website accepteren ze de slechte reviews niet. Lijkt me ook niet eerlijk.

Ik raad het nog steeds af om bij deze mensen te bestellen.
Het blijft je eigen keuze natuurlijk.

Opgepast zware oplichting

Opgepast zware oplichting, verkoopt vanalles maar stuurt niks op en als er wat verzonden word dan ist allemaal goedkoop spul van aliexpress temu enzo..... voorbeeld ring op aliexpress van 1.8€ verkopen voor 25€ 🤣 als ze niks opstuurt en je spreekt hun aan via social media dan wordt je geblokkeerd, verkoopt spullen waar al voor betaald is door andere personen.

Ook haar partner staat gekend voor frauduleuze praktijken, zoek maar eens op ruwbouw maasmechelen.... muren scheef en nog vanalles.... ze kunnen het terug afbreken tot op de fundering

Opgepast kunnen ook heel agressief worden en mensen bedreigen, opsluiten zo kutvolk....

Schandalig dat ze dan ook haar kinderen nog eens betrekt bij het zoeken van excuses

1. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Een jaar geleden 25 euro betaald voor…

Een jaar geleden 25 euro betaald voor een reading, niks vernomen op de dag van het gesprek (zag toen op sociale media dat je in disneyland zat)
Mijn geld nooit terug gezien.. dus zou fijn zijn om dit terug te krijgen!

21. Februar 2024

Oplichters

4 jaar terug 2 tattoos laten zetten. Hadden een goede site. maar daarna te weten gekomen dat het tattoo's waren van Pinterest of Google of andere sites. Met als gevolg, allebei verminkt zelfs een doktersbriefje. 1300€ betaald en niks van oplossing gekregen zelfs het op ons steken. Lag aan mijn medicatie keppra tegen epilepsie. Dat van mijn man verzweerde achter een paar dagen en aangezien ze ook mijn lippen had gedaan na een week een mond vol koortsblazen. Omdat ik nu zwaar rug patiënte ben kan er helaas niks meer aan gedaan worden en 1300€ betaald. Daarna nog een rekening gekregen van 750€. Alle instanties verwittigd. Ze zijn dan verhuis en gaan verder ze hadden toen al 8 jaar hun shop, dus ik denk dat er al veel mensen zijn die getekend zijn. Nu staan er wel tattoo's tussen van hun moest dat toen geweest zijn zou ik nooit geweest zijn. Een goede tip let er van op. Think before you in‼️‼️‼️‼️ ze lichten enorm de mensen op. En de goede reviews zijn van mensen die ze dicht houden om nog te kunnen cashen.
OPLETTEN‼️‼️‼️

21. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Verkoop namaak - geen dienst na verkoop

Opgelet met dit bedrijf, naast het verkopen van namaak handtassen en kleding is de kwaliteit van veel van hun artikels zeer slecht, de echtheid hiervan stel ik in vraag. De levering kan maanden op zich laten wachten of zelfs gewoon uitblijven, wat geleverd wordt is vaak stuk of niet correct. Een dienst na verkoop is zo goed als onbestaande. Zo krijg je wel heel snel antwoord op een bestelling die je nieuw wenst te plaatsen maar als je wacht op een levering of wil doorgeven dat er wat niet correct/stuk is dan krijg je geen gehoor of krijg je een massa excuses waarom er niet kan geleverd worden of valse beloftes van levering.

3. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

valse goede revieuws laten schrijeven en geen service

deze website is absoluut niet te vertrouwen! ze vraagt mensen via social media om een goede revieuw te schrijven zodat er nieuwe mensen zouden bestellen maar ik wacht al sinds november 2024 op een terug betaling. vanaf het moment dat je betaald valt alle communicatie weg
bovendien houden ze een paar mensen wel tevreden zodat ze door kunnen gaan met deze wan praktijken

10. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling deels ontvangen na maanden…

Bestelling deels ontvangen na maanden wachten maar totaal verkeerd, ook ontbreekt er nog een trui. Zij verkocht handtassen en kledij van zogezegd merken maar ze bleken totaal niet echt te zijn. Deze vrouw en man zijn blijkbaar al jaren bezig met hun oplicht praktijken en vagen nu aan een bepaald groep mensen om positieve revieuws te zodat ze nog ongestoord verder nieuwe mensen kunnen oplichten. Trap niet in hun fabeltjes mensen , ze zijn rasechte oplichters die over lijken gaan.

31. Oktober 2024

Oplichting

Oplichting: Tattoo van Mei 2024 direct betaald, al 8 maal verzet van Datum, eerst gezegd dat we geld zouden terug krijgen, en nu langs geen kanten meer bereikbaar, Reiding met box 69, reading gehad, ook van April 2024, box nog nooit gezien, spellingjar besteld, verkeerde geleverd, dan juiste gekregen, maar de verkeerde zelf bij de juiste persoon moeten doen, waard zit je dan met Klanten privé? vraag je in de live op Tiktok naar je spullen, wordt je geblokt, Totaal geen Aanrader, probeert met gelijk welke smoesjes mensen rond haar vinger te winden.

4. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik heb me laten verleiden om bij hun…

Ik heb me laten verleiden om bij hun bestellen. 4 Dec besteld op tijd dacht ik want het waren kerstcadeaus voor mijn dochter. Nu zijn we inmiddels februari en ik heb mijn bestelling nog altijd niet. De eerste keren dat contact opnam antwoorden ze nog met iedere keer een ander smoesje, vertraging bij DPD, ze kwamen het zelf brengen tussen kerst en nieuwjaar. Na mijn 3de keer vragen naar mijn pakketje bleef het stil en krijg ik nergens geen antwoord meer. Op sociale media hebben ze me geblokt . Dus doei kerstcadeaus ik zal ze nooit ontvangen denk ik. Bij mijn weten zijn dat geen eerlijke verkopers want ze doen er niks aan om nieuwe klanten tevreden te stellen. En de positieve reviews hier ronselen ze bij hun vaste klanten!!

4. Dezember 2024

Ik bestel hier regelmatig

Deze mensen doen dit niet enkel en alleen om er geld uit te halen zoals zovelen maar doen dit met hun hart en ziel.
Dit weekend een traumaworkshop meegemaakt, en ik ben echt onder de indruk! Veel bijgeleerd, nieuwe mensen leren kennen , veel gebabbeld (terwijl ik normaal nooit babbel)
Tamara is enorm goed in wat ze doet , mensen ondersteunen , aanvullen en kijken welke houvast je nodig hebt in dit leven.
Ik bestel hier zowiezo nog!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mensen oplichten om daarna te bedreigen…

Mensen oplichten om daarna te bedreigen als ze iets durven zeggen hierover. Word tijd dat zo praktijken gestopt worden. Al wachtend van augustus op mijn spullen samen met nog 100derde mensen die je hebt laten betalen en niets ontvangen. Schandalig

16. August 2024

Geldwolven

Alleen maar mensen aan lijntje houden en ze doen niks anders dan hun beloftes niet nakomen, liegen en bedriegen

5. September 2024

Toppers!!!

Ik ben super blij dat ik deze mensen heb gevonden. Ik ben heel blij met de spulletjes die ik al besteld heb en goed ontvangen heb. De reading was super ! Ik kan alles nu een beetje een plaats geven met de hulp van Tamara. Bedankt voor alle leuke gesprekke en momenten dat er nog vele mogen volgen.
Dikke x Kersje86

23. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr