Tillit Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eg hadde tillit i starten. Men ikke nå lenger. Har sagt opp forsikringen. Ble bare tull og rot da de endret på alt mulig. Null forståelse! De hadde sendt meg en annen telefon i retur etter de ikke re... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

decided to pay for this insurance when buying a portable AC second hand on Blocket. The AC came packed in a poor manner and didn't work. I requested refund from the insurance, sending screenshots of t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5/5 - Tillit lever opp til sitt navn. Løsningsorienterte og utrolig bra kundebehandlere. Meget bra service! De reddet meg da jeg var veldig uheldig med mitt kjøp på Finn. Definitivt noe jeg vi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En voi muuta kuin suositella. Torin kautta otan ja sillä on turvassa kuin ostaja niin myös myyjä. Ehdotus: Myyjälle jos olisi mahdollisuus ottaa jotain vakuutusta "sarjavalittajilta" niin olisi kiv... Mehr ansehen

Hervorragend

10. Februar 2025
Tillit-Logo

Antwort von Tillit

Hei Thomas!

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen – takk for det!

Bare lureri

Bare lureri. Denne forsikringen har ingen hensikt da de bare legger ansvaret på noen andre så de slipper å betale. Ren svindel så hold dere unna.

5. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvordan lure seg unna virkeligheten!

Jeg ble instruert av forsikringsselskapet til å levere inn telefonen for en faglig vurdering og prisestimat. Til tross for dette ignorerte de verkstedets vurdering og valgte å basere erstatningen på sin egen, lavere prisvurdering, uten støtte i verken vilkårene eller lovverket. I stedet for å dekke kostnaden for en ny enhet, tilbød de kun verdien av en brukt telefon, som ikke dekker mitt faktiske økonomiske tap. Skuffende og lite tillitvekkende behandling. 🤨
Jeg kan ikke si meg mer enig med de andre omtalene her inne, STYR UNNA om du vil ha det du har krav på!

12. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Forsikring som ikke er legit

Har betalt forsikring i 2 år her og nå som jeg trengte hjelp for å reparere sljerm, bakside og kamera, så fikk jeg ingen hjelp.

Enn så lenge har jeg ikke fått tilbake penger for egenandel og betalt månedsbeløp under forsikringstiden.

9. Juli 2024

REN SVINDEL

Kjøpte et par Buds på finn.no, og tegnet forsikring, som beskrives som "Garanti mot skjulte feil og mangler på varen i 14 dager. Du får reparasjon eller pengene tilbake". Så er det slik at modellen er feil til ladeboksen, selvom produktbeskrivelsene er identiske. Henvendte meg til Tillit som glatt kansellerer min henvendelse med svar "dekker ikke".
Samme firma tilbyr også "utvidet fraktforsikring", når Postnord allerede skriver om sin frakt:
"PostNord dekker tapt pakke og fraktskader opp til 1 000 kr for pakker mellom 0-2 kg og opp til 10 000 kr for 2-20 kg."
Kreativt dette, "Tillit", men i praksis oppfatter jeg dette som ren svindel!

25. Juni 2024

Mobil forsikring

Har hatt denne forsiktingen på mobilen min i ca 1år. Med engang jeg medlteskade, jeg ble sagt opp og saken ble avsluttet, ingen måte å få kontakt med de på heller. Ren svidel

27. Mai 2024

Ren svindel!

Ren svindel!! At Finn.no tilbyr denne løsningen er totalt uforståelig 😡 Ikke mulig å melde skade og fraskriver seg alt.

30. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denne forsikring er bare svindel

Denne forsikring er bare svindel. Her må du gå til saksmål for å får rettighetene du har betalt for. Anbefaler å bruke alt annet enn dette. Dette er desidert den sleipeste forsikringen jeg har vært borti

27. November 2023

Innboforsikring

Innboforsikring
Super dårlig service & dårlige avtaler, når du melder fra innbrudd osv så får du ikke dekket noe pga det var en ex bekjent som du har t.o.m anmeldt, såvel de ikke hjelpe deg nær dette er jo hoved grunn til å få dekket tapte innbo inventar i innboforsikring. Idioter sier jeg bare.

4. Januar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Styr unna fiks ferdig forsikring (formidles via finn)

Kjøpte finn-fiks ferdig forsikring via tillit. Jeg meldte skade innen fristen, og så brukte jeg lang tid på å finne alternative løsninger enn å bare kaste produktet (prøve med nye anbtterier, vente svar fra selger).Så falt det lit ti glemboka. I mellomtiden valgte de å lukke saken og kansellere forsikringen min. Ingen sted i villkorene for forsikringen står de at de kan gjøre dette!

Andre minus: Fristen dems for å finne skjulte feil og finne all nødvendig dokumentasjon (dialog med selger som kan være treig, kundeservice med finn mm) er kun 14 dager.

* Jeg kan ikke lenger se saken på mine sider. De slettet alt.

31. Oktober 2023

Styr unna

Styr unna. Dyre å svarer ikke på meldinger om prisgaranti. Utrolig dårlig kundeservice. de krever også dårlig vurderinger slettet om du ikke kan sende inn kvitteringer

16. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Innbo forsikringen demmes er helt på…

Innbo forsikringen demmes er helt på tryne de bruker claims nordic som igje bruker eir i Sverige så om uhelle er ute så må du få oppgjør fra Sverige det har i skrivende stund tatt 9 dager og ennå ikke motatt . Får beskjed først om at nei de sender fra Sverige så tar lott ekstra tid jeg prøver å forklarte at nei tar ikke over en uke fra Sverige åh jo de har fått bekrefte utbetaling på fredag. Så plutselig får jeg beskjed om nei den er vist ikke utbetalt . Det har skjedd en feil.

29. Juli 2022

Svindel

Vervet utallige venner, bestilte boose earbuds, og fikk dem aldri. Ventet i over en mnd. Etter så lang ventetid før jeg melding fra dem hvor de sier jeg ikke får earbudsa alikevel, fordi jeg har fått negativ saldo på brukeren min. Ikke rart det når folk aldri får det de har blitt lovet.

9. Februar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr