Jeg har kun ALT godt at sige om tandlægerne! Man møder et personale med stor kompetence og empati, hvad der for mig med tandlægeskræk er vigtigt. F.eks opdagede Tandlæge Tillge med det samme min... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Verdens beste tandlæge kan ikke finde en Beder en Peter og hans personale er altid smilene glad og super imødekommende de er altid så forståen og hjælpsomme elsker tandlægerne ved runddelen Jeg skre... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Tak for en tryg og rolig behandling af min svære tandkødsproblemer. I har altid været lydhøre og respektfulde over for mig som patient, gennem alle de 37-38 år jeg er kommet hos jer. Hilsener Camila... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Sætter meget stor pris på klinikken! Føler jeg er i trygge hænder og da jeg tit har udfordringer med mine tænder kunne jeg ikke have valgt en bedre klinik både mht. priser men vigtigst af alt føle... Mehr ansehen
Nørrebrogade 148, 2200, København N, Dänemark
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Modtog en e-mail, hvor der stod at jeg ikke havde mødt op til min tid. Der blev pålagt/tilsendt mig en regning for udeblivelse. Dog har jeg aldrig modtaget indkaldelse, hverken på sms, e-mail eller opkald. Ringede ind og bad om en afklaring for pågældende. Blev mødt af en ung sekretær, der sagde at man slap med en advarsel. At normalt havde man selv booket tiden, og skrevet ind i sin egen kalender. Nu bookede jeg bare tiden 1 år tilbage, da jeg booker når jeg er der - på opfordring fra deres side. Så er da virkelig ærgerlig over sådan en behandling. Det giver ikke just en lyst til at komme igen.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Virkelig søde. Rigtig gode til at forklare. Samt virkelig ordentlige. Kan kun anbefale dem.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
God betjening og gennemgang af tænder med råd osv. meget tilfreds, plus god pris for unge :)

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Jeg er ikke fan af tandlæge besøg. Men fik den bedste behandling/ eftersyn af Peter og Jeannette. Søde, rare og virkelig forstående personale.

Hurtig og god betjening.
Jeg fik en fyldning og fuld tandeftersyn samt rensning på under en time og en meget anderledes regning en normalt (som i billigere end førhen).
Dygtige og kompetente og ikke mindst venligt personale.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Venligt smilende personale. Der bliver taget pænt hånd om dig, fra du kommer til du går.
Yderst professionelle og de stiller gerne din nysgerrighed, med alle de spørgsmål man har.
Den absolut bedste klinik jeg har været på.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Meget behagelig, grundig, ærlig og imødekommende. Kan i høj grad anbefales.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Søde og meget professionelle personale. Det var mit første besøg og har fået en super imødekommelse.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Jeg var til behandling, min tand knækkede den skal fyldning læge har sagt at knækkede er lidt stor det kan være den skal have en krone men jeg skal fylde den knækkede del af tand men du får nul garanti på behandling .jeg spurgte hende hvis fyldning falder imorgen hun siger du skal betale ny fyldning der minus garanti.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
I was very satisfied by the service.Dr.Peter was excellent,I liked the way he patiently listen to all my issues and gave necessary attention, time and suggestions. All the other staffs were also very cooperative. Thank you all.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Friendly and helpful staff, everything run smoothly and well on time.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Virkelig rart besøg og meget venligt personale. De er så søde og omsorgsfulde. Kan uden tvivl anbefales 😊

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Jeg er ikke fan af tandlægebesøg men jeg har altid følt mig mødt med en utrolig varme og omsorg . Meget kompetent personale der lytter til patienten og hvis behov forklarer under behandlingen fra start til slut . Kan kun medgive den varmeste anbefaling herfra!

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Undgår alle de stereotypiske irriterende ting ved tandlæger, vildt nice

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Virkelig rar klinik - rent og pænt, sødt og imødekommende personale. Særlig tak til Ayah som er super kompetent og fik mig til at føle mig i meget trygge hænder - rigtig god oplevelse:-)

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
God behandling, følte mig meget værdsat og respekteret.

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Fantastisk behandling. Jeg er simpelthen så taknemmelig for den bedste behandling, da jeg lider af tandlægeskræk..
Fra start til slut var jeg i gode hænder.
Vi ses om et halvt år.
Hilsen Lene

Antwort von Tandlægerne ved Runddelen
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.