TicketTack B.V Bewertungen 98

TrustScore 3 von 5

2.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gewoon hele goede ervaring mee als verkoper. Meerdere keren verkocht zonder problemen. Snelle uitbetaling en niet teveel poespas/regeltjes zoals bij ticketswap. Het controleren van de kaarten... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Nooit je ticket hier halen en verkopen!!!! Mensen die hier kopen is de kans heel groot om opgelicht te worden. Keertje zelf meegemaakt aan de deur toegang geweigerd omdat iemand (de verkoper) z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top website waarbij je eenvoudig werkende tickets kan kopen voor uitverkochte events. Het fijne aan TicketTack is, is dat je niet hoeft te stressen of onnodig tijd kwijt bent aan refreshen zoals op... Mehr ansehen

1. Tickethändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Tickettack - Your safe ticket sales

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

TicketTack negeert keihard bewijs van fraude door "Trusted Seller"

Op 21 februari 2026 kocht ik via TicketTack een ticket voor het evenement "Thuishaven w/ Prunk 10HRS" voor een totaalbedrag van € 70,11. Ik koos specifiek voor dit ticket omdat de verkoper door TicketTack werd aangemerkt als een "TRUSTED SELLER".
Bij aankomst bij Thuishaven bleek het ticket echter ongeldig. De officiële scanner van de organisatie gaf de melding: "Scanned by other scanner 2 hours ago". Dit betekent dat het ticket al twee uur vóór mijn aankomst door iemand anders was gebruikt.
Ik heb direct een claim ingediend bij TicketTack en daarbij het volgende onomstotelijke bewijs geleverd:
Een foto van de scanner waarop duidelijk te zien is dat het ticket al 2 uur eerder was gebruikt.
Een bankafschrift van mijn betaling aan de deur bij Thuishaven om 19:46 uur, wat bewijst dat ik op dat moment pas bij de ingang stond en gelukkig nog noodgedwongen een nieuw ticket van € 40,- kon kopen terwijl het uitverkocht was.
Tot mijn verbazing heeft TicketTack mijn claim afgewezen. Ze negeren het harde bewijs van de scannerfoto en verschuilen zich achter het woord van hun "Trusted Seller". Hiermee verzaakt TicketTack volledig haar zorgplicht en de beloofde kopersbescherming.
Ik accepteer deze afwijzing niet. Ik heb de zaak inmiddels overgedragen aan mijn rechtsbijstandverzekering en zal officieel aangifte doen van internetoplichting bij de politie om de bankgegevens van deze verkoper te laten vorderen.
Ik eis mijn aankoopbedrag van € 70,11 onmiddellijk terug. Een platform dat fraude faciliteert en bewijsmateriaal negeert, is onbetrouwbaar voor iedere consument.

21. Februar 2026

Gewoon goed

Ticket verkocht en na het weekend mijn geld gewoon ontvangen. Ook vaker tickets gekocht hier die gewoon allemaal goed zijn geweest. Wel wat duurder dan normaal maar dat had ik er graag voor over!

12. Januar 2026

Goede ervaring mee als…

Snelle uitbetaling en niet teveel poespas/regeltjes zoals bij ticketswap.

Het controleren van de kaarten duurt soms even. Dit proces zou misschien sneller of makkelijker kunnen, maar opzich gaat het nog redelijk snel. Het heeft mij nog niet belemmerd iig.

31. Dezember 2025

oplichters

kaartje gekocht voor teveel geld en toen voor de deur achter gekomen dat het kaartje al gescand was. je krijgt ook geen geld terug dus pas op

29. November 2025

Zeer slechte ervaring

Zeer slechte ervaring. 2 tickets gekocht die niet bleken te werken. Meerdere malen bewijs aangeleverd maar werd niets mee gedaan.

20. September 2025

Goede ervaringen

Op ticketswap vaak wekenlang aan het proberen om tickets te scoren voor uitvekrochte events. Daarom vaak van tickettack gebruik gemaakt en altijd goede ervaringen mee gehad. Ik koop altijd van Trusted Sellers, dan zit het sowieso goed.

4. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vorige week een kaart gekocht voor…

Vorige week een kaart gekocht voor Loveland festival het gehele weekend, kaart werkte niet, probeer al dagen in contact te komen maar ze reageren niet op hun eigen contact formulier, ze reageren niet op de mail en de telefoon wordt niet opgepakt .

Aanpassing
Om eerlijkt te zijn, heb uiteindelijk me geld terug gekregen, moest wel zelf comtact met hun zoeken via de mail want via hun website werkte niet, en hun communicate liet erg op zich wachten

9. August 2025

Zeer triest bedrijf!

Zeer triest bedrijf!
Kaartje verkocht op tickettack. Zodra het festival voorbij is krijg je het geld.
Festival is voorbij en tickettack mailt mij dat de persoon niet binnen is gekomen.
Gezegd dat ik het zeer spijtig vind en ik zelf niet ben geweest. Vervolgens gaan ze mij service kosten vragen, terwijl hun vragen hoe het zit en ik hier eerlijk antwoord op geef. Vervolgens mailt tickettack terug dat als je niet betaald de vervolgs kosten jou zijn. Zodra ik vraag naar bewijs dat die persoon niet binnen is gekomen hoor je niks meer van ze. Helaas ben ik al het geld kwijt. DOE GEEN ZAKEN MET DEZE LUI!

30. Juni 2025

Terrible service

Tickets didn’t work, terrible service. Phone number stated on their website doesn’t work.
My advise: BUY YOUR TICKETS ON TICKETSWAP.

1. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Contact gehad met TicketTack nadat…

Contact gehad met klantenservice nadat de koper van mijn ticket beweerde dat de ticket niet geldig was of al gebruikt. De ticket mankeerde helemaal niks, dus aso van de koper! Met TicketTack zelf via een paar mail wisselingen kunnen bewijzen dat het niet zo was en ze hebben alsnog m’n geld gegeven. Kortom, platform is een beetje sketchy, maar het is goed afgehandeld!

21. Mai 2025

Kaart al gescant!!!

Ik heb op zaterdag een ticket gekocht voor een festival op zondag. Toen ik daar aankwam was mijn ticket al gescant heb hier als bewijs een foto van gemaakt. Heb meerdere mails gestuurd maar ze willen mijn geld niet terug geven. Probeer ze de bellen maar het telefoon nr op de site staat de hele week uit!!! Echt schandalig mensen koop hier alsjeblieft geen kaartje heel onbetrouwbaar en niet veilig!

11. Mai 2025

Positieve ervaring

Ik heb mijn kaart op een vrijdag verkocht via TicketTack. Het ging om een weekend ticket voor een festival. Ik heb het geld vandaag netjes ontvangen. Ook werd er snel op mijn E-mail gereageerd door TicketTack dus communicatie is ook goed verlopen.

14. Mai 2025

Oplichters!

Tickets gekocht met koningsdag voor JOY, na aankomst gebleken dat de ticket 2 uur eerder in gebruik is genomen terwijl ik de ticket 1 uur eerder had gekocht! Gebruikte tickets worden gewoon aangeboden en word niet gecontroleerd en als je ze mailt krijg je 1 keer paar stomme vragen en daarna wordt er niet meer gereageerd! Oplichters zou geen tickets kopen hier!

26. April 2025

Tickets verkocht

Tickets verkocht. Daarna kreeg ik mail dat ze zo snel mogelijk uitbetaald worden. Na een week contact opgenomen voor uitbetaling en dan krijg ik pas ineens een bericht dat ze pas na het evenement uitbetalen. Tickets heb ik zelf weer verkocht en ze verteld dat ik geen zaken meer met hun wil doen. Kun je beter ze via ticketswap verkopen. Vriend van mij had ook tickets verkocht via tickettack daarna melding gekregen door de koper dat de tickets niet klopte. De koper liet een ander pdf zien met andere barcode dan wat mijn maat er op had gezet. Geld& en tickets kwijt. Let op, hier komt ook veel fraude in voor!!!

14. Februar 2025

Pricey but worth it

Pricey, but the only reason that tickets was still available for me because of them. So either you decide to not go for an event because everyone want ticket or you swallow your pride and go for it.

28. Oktober 2024

Aanrader

Vorige week kaartje verkocht via tickettack.nl had er nog nooit van gehoord. Was eerlijk gezegd een beetje sceptisch. Geld was nog niet gestort dus dacht dat het nep was. Vandaag heb ik het geld ontvangen en een keurige mail gehad. Super service. Je krijgt hier meer voor je kaartje dan via Ticketswap. Aanrader wat mij betreft! 👌

15. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr