Cursus is goed, to the point. De videobegeleiding is leuk en ik vond het de stem van begeleidster Sterre aangenaam om naar te luisteren. De oefenmogelijkheden kunnen wat beter. De spelletjes na afloop... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik ben begonnen met twee weken lang twee cursussen per dag te doen, zodat ik vrij snel kon overstappen naar het altijd gebruiken van 10 vingers tijdens het typen. Uiteindelijk twee maanden nadat ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Geen goede typecursus voor kinderen. Kinderen leten niet automatiseren. Ook kids vinden het heel saai en hebben geen motivatie voor. Ik heb spijt om deze cursus hebben gekozen, ik moest beter voor ee... Mehr ansehen
Zeer motiverend. Overzichtelijk. Prima oefeningen en directe feedback. Fijn dat je oefeningen zo vaak over kan doen als je wenst. 1 tip: start knop laten reageren op "enter" ipv alleen op muis... Mehr ansehen
TICKEN leert jong en oud blind typen op de meest effectieve en prettige manier: interactief en online en waar je maar wilt. De TICKEN typecursus heeft een zeer hoge waardering en daar zijn we heel erg trots op.
Jacob van Lenneplaan 22, 3743 AR, BAARN, Vereinigte Staaten
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Goede cursus waarbij jezelf het tempo bepaald.
duidelijk, tempo naar keuze , goed opgebouwd
Ik ben zeer tevreden. Super leuke type cursus! Bij problemen werd ik snel geholpen.
Het volgen van de cursus is probleemloos verlopen.
De afgelopen periode heb ik iedere dag een les gevolgd en nu het einde van de cursus nadert type ik tijdens de cursus probleemloos 150 apm, met >99% correcte aanslagen. Dat vergt nog wel de opperste concentratie. In het dagelijks leven type ik nog beduidend langzamer en met iets meer fouten, maar ik heb goede hoop dat het blind typen snel een automatisme wordt.
Ik heb wel ruimschoots meer dan 15 uur geoefend; 35 uur is in mijn geval realistischer gebleken, mede omdat ik bij een aantal lessen oefeningen heb herhaald en (zeker de eerste 20 lessen) de typegames heb gespeeld.
Later toegevoegd: inmiddels een paar weken verder en een minpunt ontdekt aan de cursus: het merendeel van de cijfers maakt geen onderdeel uit van de cursus! Als je net zoals ik veel data en NAW-gegevens typt is dat wel een gemis! Daarom ipv vijf sterren, nu vier sterren.
Ik ben super tevreden. Het gaat heel makkelijk en ik heb echt het gevoel dat ik over een tijd blind ga typen.
Prima typecursus. Ik kan iedereen deze cursus aanraden.
Ik was begonnen met de typecursus toen ik 12 was.
Na een paar lessen kon ik er nog helemaal niks van, maar toen ik de cursus had afgerond was ik echt super snel geworden.
Ik haal nu 483 aanslagen per minuut, dat is sneller dan een ervaren typiste!
Ik raad dit dus zeker aan.
Ik vind het een mooi en leerzaam systeem het is zoals het beloofd word
Ik ben nu op de helft van de cursus en het gaat prima. Ik heb nog steeds goede hoop dat mijn type vaardigheid enorm verbetert zal zijn over n week of 6.
Het prettige van deze cursus is dat je het in je eigen tempo kan doen en eventueel lessen kan herhalen.
Biedt voor elke leeftijd goede content. Als je een uitleg of game wil overslaan kan dat. Fijn dat er ook aan ergonomie en oefeningen wordt gedacht. Ben nu in korte tijd al halverwege (had al wat geoefend op andere gratis site) en heb goede moed dat dit tot het eind is vol te houden, uitdagend en licht verslavend.
Vanuit ons bedrijf kreeg ik de kans om deze cursus te volgen en het is mij zeer goed bevallen. Na al die jaren dan toch nog blind leren typen!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.