ThysToys.nl Bewertungen 297

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben een grote order geplaats voor onze veiling voor de verenigingen en stichtingen van ons dorp, na wat mailtjes een mooie samenwerking kunnen bereiken. Top service en zeer snelle levering.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hadden en Axi enkel muurschommel gekocht via fonq, geleverd door ThysToys. Levering duurde vanwege Corona wat langer maar werd goed gecommuniceerd door ThysToys. Mooie en stevige schommel. Enig min... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bad besteld op voorraad zou maandag geleverd worden niks opnieuw via post nl met track en trac vrijdag tussen 1 3 weer niks en staat er bij post nl dat ze niks hebben ondvangen "?… E mails worden ni... Mehr ansehen

1. Spielwarengeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

ThysToys heeft met ruim 2500 m2 buitenspeelgoed, de grootste "buiten" speelgoedwinkel van Nederland. Wij richten ons niet alleen op groot- en buitenspeelgoed, u vind ook een grote collectie met klein speelgoed (zoals Lego, Kapla, en veel ander merkenspeelgoed) Bij ThysToys betaald u vaak lage prijzen en kunt u verwachten dat wij uw bestelling zo snel mogelijk bezorgen. Heeft u vragen over uw bestelling of over ons assortiment, mail ons: info@thystoys.nl

4.3

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Vriendelijke klantenservice&snelle levering

Na een slechte ervaring met een andere leverancier voor bestelling van een Berg skelter een meer dan goede ervaring met Thys Toys. Vriendelijke en meedenkende klantenservice en voor 17 uur besteld en de volgende ochtend om 10 uur geleverd! Kan ik morgen mijn jarige kleinzoon blij maken met zijn skelter. Volgende keer bestel ik direct bij Thys Toys of rijden we richting Woerden.

7. März 2026

Bestelling niet ontvangen

Een spel besteld voor de kerst. Niet ontvangen dus heb ik gebeld: Er waren leveringsproblemen.
Ik kreeg een mail dat ik het spel na de kerst maar voor oud en nieuw zou ontvangen.
Het is nu 2 januari en heb nog niks ontvangen

2. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Thys Toys waar service nog echt is

Afgelopen juni bleek een zeilring losgeschoten te zijn van de afdekrand van onze Berg-trampoline. Hij bleek niet goed gefelst te zijn en was zo scherp dat het bevestigingselastiek hierdoor werd doorgesneden. Toen ik dit ontdekte bij het schoonmaken bleek de garantie net 2 maanden verlopen. Berg wees onze garantieclaim daarom af. Door bemiddeling van Thijs Toys hebben wij uiteindelijk toch gratis een nieuwe afdekrand gekregen. Dat is nu eens echte service en verdient dit bedrijf en zijn medewerkers een pluim.

3. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het spel wat ik had besteld was helaas…

Het spel wat ik had besteld was helaas beschadigd aangekomen. Mail gedaan met foto’s en het werd heel goed opgelost door een nieuw spel naar me op te sturen. Dat vind ik nou echt hele goede service en stel ik zeer op prijs! Dankjewel!

19. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij een probleem met een besteld skimboard werd direct actie ondernomen en hebben we een nieuwe ontvangen. Top service!

24. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vliegertje met verkeerde afbeelding…

Vliegertje met Eenhoorn afbeelding besteld bij Bol. Helaas geen Eenhoorn maar een Piraat ontvangen, kleindochter ontroostbaar want ze had hem zelf uitgezocht. Echter alles goed opgelost, goede vlieger ontvangen en de foute mocht ik ook houden.

19. Juli 2025

Ik ben blij met ThysToys

Ik ben blij met ThysToys. Helaas had ik een gaatje in mijn zwembad maar dat werd snel opgelost door Thys Toys!! Wat een service, speciaal een bedankje aan Rick en Britt!!
Dank u wel!
Erica

20. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

nieuw zwembad!!!! Had een zwembad gekocht maar die lekte…

Had een zwembad gekocht maar die lekte op de naden. Eerste seizoen niet gemerkt omdat er een zachte vloerbedekking onder lag, maar nu jaar later lag er pvc eronder dus merkte ik dat nu op.
Over en weer gebeld en garantie was natuurlijk verlopen.
Maar thys toys nam zelf het initiatief om een nieuw zwembad op te sturen!!
Dat noem ik nog eens een SUPER SERVICE! Dankjewel gr blije klant

19. Juni 2025

Snelle levering/ hoge kwaliteit

Snelle levering, goede service, en goede producten. Trampolines en speelgoed dat gewoon jaren mee kan. Dus ben erg blij met de investering. En mijn kinderen helemaal

17. Juni 2025

Helaas ook slechte ervaringen

Helaas ook slechte ervaringen. Trampoline besteld en betaald. Telefonisch gelijk contact gehad want had de verkeerde maat besteld. Had de grotere nodig. Was geen probleem. Als ik hem gelijk zou bestellen en betalen zou die die dag nog verzonden worden. Het geld van die andere (ruim 700 euro) kon ik pas terug krijgen als 'retour'verwerkt was. (Maar heb die Trampoline nooit in huis gehad maar goed het zal wel..)Maar wat uiteindelijk dikke 5 weken heeft geduurd. En vervolgens werd er even €130 euro in gehouden van die €700 euro. Voor kosten van de vrachtwagen?!?!
Echt aub doe geen zaken met dit bedrijf.

1. Mai 2025

Misleidende verkoop bij ThysToys

Misleidende verkoop bij ThysToys – je kunt alleen een net ontvangen, terwijl ik een trampoline bestelde
Ik heb bij ThysToys een complete trampoline besteld via hun webshop, maar na betaling blijkt dat ik alleen een veiligheidsnet zou hebben besteld – althans, dat zeggen zij nu. Dit klopt absoluut niet: de productomschrijving, foto en prijs wezen duidelijk op een volledige trampoline. Nu proberen ze het voor te stellen alsof het alleen om het net ging. Erg misleidend!
Ik heb helemaal niets ontvangen, en de klantenservice verschuilt zich achter vaag taalgebruik en weigert verantwoordelijkheid te nemen. Dit voelt als oplichting. Ik ben niet de enige met dit soort klachten, dus ik raad anderen sterk af om hier te kopen.
Controleer goed wat je bestelt, maak screenshots van de productpagina en wees gewaarschuwd. Mijn vertrouwen in ThysToys is volledig verdwenen.

10. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb een salta trampoline gekocht en…

Ik heb een salta trampoline gekocht en na het opzetten van de trampoline, bleek de rand niet goed doorgestikt waardoor er een gat in zat, gebeld en krijg een nieuwe rand kosteloos opgestuurd! Zonder gedoe! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

22. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ThysToys heeft een top klantenservice!

ThysToys heeft super snel en adequaat bemiddeld bij een fabrieksgarantie van een Berg trampoline. Ik had deze trampoline gekocht via Bol.com bij ThysToys. Bedankt, klantenservice van ThysToys!

17. April 2025

TOP service.

TOP service.
We hadden een probleem met onze Berg trampoline. Het gedeelte wat stuk ging viel buiten de garantie. We hadden snel en vlot mail contact wat erg plezierig verliep. In eerste instantie werd de claim afgewezen door Berg. We hebben de situatie uitgelegd en ze hebben voor kunnen regelen dat we het artikel kosteloos konden vervangen. Dank Rick!! en ook Berg voor de service die ze hebben gegeven. nogmaals dank.

18. Januar 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Missende Pion

Wij hadden het houten Keezenspel met kerst kado gekregen waarin 1 van de pionnen miste. Dit gemeld met het bijhorende ordernummer en de missende pion werd netjes na gestuurd. Oftewel helemaal TOP!!!!

30. Dezember 2024

Super opgelost.

Mijn bestelling bleek een beschadiging te hebben, dit werd snel en netjes opgelost.
Kortom een bedrijf waar ik vaker iets zou bestellen.

8. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr