Sinds kort gebruik ik TheShopBuilders en ik ben echt positief verrast hoe eenvoudig alles werkt. Ik ben totaal geen techneut, maar zelfs voor een leek is het supermakkelijk om een webshop op te zett... Mehr ansehen
Heel fijn bedrijf. Software is eenvoudig te gebruiken en het contact met de helpdesk verloopt vlot en soepel. Zelfs na opzeggen blijft men vriendelijk en behulpzaam. Zekere een aanrader voor de beginn... Mehr ansehen
Dit webshopprogramma is interessant voor starters van een webshop. Op elke pagina van jouw dashboard krijg je duidelijke, eenvoudige info via buttons. Op elke pagina kan je ook chatten als je hulp nod... Mehr ansehen
Zeer prettige manier van werken. Hele duidelijke handleiding en de shopbuilding tool zelf heeft al heel veel features die je als ondernemer echt graag wil hebben. De interface ziet er iets gedateerd... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Start je eigen webwinkel, compleet en betaalbaar. Je webwinkel binnen 24 uur online! Een webwinkel beginnen was nog nooit zo eenvoudig.
Keurenplein 41, 1069CD, Amsterdam, Niederlande
- info@theshopbuilders.com
- www.theshopbuilders.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Incassokosten voor onterechte verlenging
Proefabonnement werd ten onrechte verlengd naar regulier abonnement.
Brengen daarbij kosten in rekening voor een mislukte incasso terwijl ik daar in mijn beleving nooit mee akkoord ben gegaan. Na herhaaldelijk verzoek kunnen ze ook niet aantonen dat ik daar akkoord mee ben gegaan.
Deze toko draait waarschijnlijk op het binnenhalen van klanten via een gratis proefperiode en vervolgens slapende abonnementen.
Om eerlijk te zijn
Om eerlijk te zijn, ik ben echt niet snel met digitale zaken. Ben net begonnen met het fixen van onze webshop. De support is schitterend. Je vraagt hulp en binnen enkele seconden staan ze voor jou klaar. De mogelijkheden met deze tools zijn ook wel echt voldoende voor ons.
Thx

Antwort von TheShopbuilders
incasso's lopen stiekem door!
Jammer dat een proefabo automatisch omgezet wordt naar een doorlopend pakket, zonder reminder! En ik kwam er pas na een paar maanden achter dat er auto incasso's hadden plaatsgevonden op onze bankrekening, terwijl we na een paar dagen al wisten dat we niets aan deze saas software hadden... (te beperkt voor ons doel) Toen ik de incasso na een paar maanden toevallig zag (ik was zeer verrast en verontwaardigd) en het uiteindelijk opzegde, moest ik toch nog de komende maand betalen omdat ik 2 dgn te laat was met opzeggen. Ja, dat kwam door de onaangekondige incasso. Geen enkele mail in de afgelopen maanden met een aankondiging van de incasso, nog een factuur what so ever.... anders had ik het al eerder ontdekt. Dit is een slimme tactiek om onder de radar te blijven incasseren.
Dat vond ik eerlijk gezegd een zeer ongewenste ervaring en geeft me een nog ergere nasmaak, zeker na de ontdekking van de meerdere auto incasso's. En dat wij dan ook nog eens voor de hele maand moeten betalen, vind ik geldklopperij. Wij maken tenslotte al maanden geen gebruik meer van jullie service.... en dan toch het maandbedrag nog ff opstrijken. Het is een lullig bedragje, maar dit voelt als onrecht.
Door deze ervaring nam ik nu toch even de tijd om mijn onvree te uiten met deze 1 sterren review omdat we 5 mnd voor niets hebben betaald en zal ik ook aan vrienden of kennissen geen aanbeveling doorgeven, maar eerder waarschuwen. Bij CCV-Shop heb ik dan toch een betere en klantvriendelijke ervaring.

Top ondersteuning
Soms wat zoeken als leek, maar met hun goede en snelle ondersteuning lukt het w goed.
Goede webshop. Zeker aan te raden
Goede webshop! En een goede ondersteuning!
Dit was de eerste keer dat we het zelf gingen opbouwen en dankzij hun steun is het gelukt!
Dus, als je nog nooit een webshop hebt gemaakt is Theshopbuilders een echte aanrader !
Lucienne Ben Marcella
Goede host
Goede services, jammer dat je geen SSL certificaat er bij krijgt en die weer dus moeten aanschaffen.
Voor de rest ben ik tevreden
Zeer goede en snelle ondersteuning via…
Zeer goede en snelle ondersteuning via de chat! Dankzij die ondersteuning en de handleiding/het stappenplan blijkt het ook voor een leek als ik, met wat inspanning, mogelijk een webshop te bouwen. De verdere supportpagina's vind ik wat summier, en in die handleiding staat ook niet alles helemaal uitgelegd, maar die zeer goede support via de chat maakt alles goed. En dat tegen een alleszins redelijke prijs.
na enig pionieren blijkt het ook voor…
na enig pionieren blijkt het ook voor een analoog ook mogelijk om een webshop te maken met deze software ook nog voor een redelijke starter probeerprijs
nu nog de betaalmogelijkheden regelen
later kan ik nog opwaarderen voor de beter beveiligde versie
Ik was een beetje argwanend om nog maar…
Ik was een beetje argwanend om nog maar eens te proberen met dergelijke webshop. Maar deze is gewoon super, en je kan er alles instellen wat je maar wil. En als je vragen hebt dan krijg je met de chat bijna ogenblikkelijk degelijke raad. als je bvb in het weekend een vraag per mail stuurt dan komt er de volgende werkdag binnen het uur een "opnieuw" degelijk antwoord.
Zeker aan te bevelen voor iedere starter.
En de mogelijkheid om af te rekenen op maand, kwartaal,.. is dan ook al weer uniek !!! Proficiat...

Antwort von TheShopbuilders
Al meerdere jaren klant met twee shop
Al meerdere jaren klant met twee shop. beide werken probleemloos.
Antwoorden worden binnen korte tijd beantwoord en problemen direct opgelost.
Zelfs eigen ideeen word serieus naar gekeken oom niet alleen mijn shop maar eventueel ook andere shops beter te maken!
Fantastisch
Fantastisch, goede en snelle service
via de chat en ook als de chat offline is, helpen graag mee, en snappen wat je wil.
Oplichters!! Bekend verhaal, niet van abbonement af te komen.
Oplichters!!
al diverse malen opgezegd, echter kan niet van abonnement afkomen.
Heel slecht!

Antwort von TheShopbuilders
Geweldig geholpen door Jarno!!
Geweldig geholpen door Jarno!!! Heb hem bestookt met tientallen vragen, maar niets was te voel. Alles werd duidelijk uitgelegd. Daarnaast reageerde hij ontzettend snel. Kunnen wat mij betreft veel anderen een voorbeeld aan nemen!
Alles is heel duidelijk en uitgebreid
Alles is heel duidelijk en uitgebreid, veel opties en perfect om onlineshop mee te bouwen.bij problemen wordt je heel snel gelopen, ze nemen de tijd voor.
We worden altijd super geholpen door…
We worden altijd super geholpen door het team op de chat! Geen vraag is teveel en er wordt altijd uitgebreid de tijd genomen om je zo goed mogelijk te helpen, erg fijn.
word altijd goed geholpen
word altijd goed geholpen!
duim omhoog voor Gerald :D
Prima webwinkel pakket
Veel mogelijkheden voor een schappelijke prijs. Even ontdekken hoe het allemaal werkt en dan is de winkel snel te vullen. Veel verschillende instellingen mogelijk. Nog een tijdje zitten stoeien met mijn verzendkosten, maar uiteindelijk bleek op gewicht toch meest flexibel. He, he, dat stond al in de help files. Had ik even beter moeten lezen.
Snelle en behulpzame helpdesk: paar dingetjes kwam ik niet uit. Hij legde niet alleen uit hoe het zit maar heeft ook gelijk de instellingen voor me aangepast; zeer behulpzaam en snel.
Webshop binnen 1 week
Binnen een week een bezorgservice opgezet met TheShopbuilders. Na paar uurtjes bezig zijn had ik het aardig door hoe een en ander werkt. Producten toevoegen/verwijderen/veranderen werkt zeer makkelijk. Uitgebreide mogelijkheden. Vanwege de coronacrisis was de telefonische helpdesk gesloten maar werd prima teruggebeld en zeer goed en snel geholpen.
super goede service
super goede service! bij een vraag wordt er snel gereageerd. Er wordt goed met je meegedacht. De prijs per maand is zeer goed. Producten zijn makkelijk aan te maken, hoe verder ik rondkijk hoe meer functies ik tegen kom om te gebruiken. Het toevoegen van een betaaldienst is ook makkelijk. Voor een leek is dit een gebruiksvriendelijk online pakket, met wat exel kennis konden wij onze database vanuit logivert overzetten. Ik raad Theshopbuilders zeker aan!!

Heel tevreden!
Super goede support die je alles kunt vragen. Genoeg mogelijkheden om je website een eigen look te geven. Heel fijn dat de hele webshop infrastructuur klaar staat. Scheelt een heleboel tijd en uitzoekwerk in Wordpress.

Antwort von TheShopbuilders
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.